2009'da İkizler Burcu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanemce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sanemce

Moderator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
51

Değişimi seviyorsunuz.Yaşamda kaybettiğiniz her şeyi bu özelliğinize borçlusunuz. Birçok aşklar yitirdiniz.. Bazılarınız yaşamı hep farklı olgulardan algıladı. Çevresel kalıplardan sıkıldınız ve durmadan savaştınız. Hep derdiniz vardı. Sizi dinleyen çok azdı. Sıkıntılarınızı içinizde biriktirirken, dudaklarınızdan gülümsemeler hiç eksik olmadı.Artık paranızın değerini biliyorsunuz. Borç vermemeyi öğrendiniz. Aşk rüzgarları esmeye devam edecek, hem bu yıl daha da kuvvetli olacak. Kasırga misali aşklar sizi bekliyor. Beklediğiniz heyecanlara teslim olmama savaşı vereceksiniz. Kayıplarınızı düşünecek zamanınız yok ve karşınıza çıkacak fırsatlar karşısında bocalayacaksınız. Gözünüzü korkutmak istemiyoruz ama, ani değişimlere hazır olun. Gerçekten hoş bir 2009 sizi bekliyor. 2009 yılında; Kovayla sıara dışı bir ilişkiye hazır olun. İşte tarzınız bir İkizler. Yayın özgürlük şarkıları kulağınıza hoş gelecektir.

yükselenim terazi denge istiyorum ama kendimi tutamıyorum çok çabuk üzülüyorum çok çabuk seviniyorum benim günahım ne :( allahım tutamıyorum ne istediğimi bilmiyorum hangi yasalar bana yardımcı olur söyleyin lütfen...

yaşasın güzel bir 2009 beni bekliyormuş blissyk8908

hpm2İnanmak istiyorum......

süpermiş teşekkürler de yinemi aşk offf yaa ikizlerin bi bu özliğini sevmiyorum hehehe:)

off tam istediğim bir son ... kovayla ilşkiye girecek ikizler kadını ... muazzam bir deneyim ve bilgi paylaşımı ... bu doğru olursa geliyorum hemn buraya :D :D :D

hadi bakalım :d

weckldionisos 2010 yılındayız 2009 gecti yanii çok komiksinkhkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri