- Reaksiyon puanı
- 1
704
2007'e gireli az bir zaman olmuşken, size geçtiğimiz yılın en çok tutulan 15 yazısını bir özetleyelim dedik. buyrun efendim;
dizi indirme serisi - 1 - : usenet : usenet yardımı ile internet üzerinden dizilerimize nasıl kavuşuyoruz?
yeniden doğuş : resmi açılış yazımız
dizi indirme serisi - 3 - : genel bir bakış : dizi indirme serimizin 3. sü
dizi indirme serisi - 2 - : easynews : dizi indirme serimizin 2. si
lost'tan silinmiş sahne : lost 2. sezon dvd'sinde yer alan, silinmiş bir sahne
sağır oda ve lost : sağır oda dizisindeki lost göndermesi
dizi indirme serisi - 4 - : torrent ve rss : dizi indirme serimizin 4. sü
dexter: tanıtım : Showtime'ın yeni dizilerinden katil ruhlu dexter'ın tanıtımı
tüm futurama bölümleri internette : futurama bölümlerini internette izleyebilmemizi sağlayan bir haber (sanıyoruz ki artık ne yazık ki çalışmıyor, yasal sorunlar dolayısı ile)
tüm simpsons bölümleri internette : simpsons bölümlerini internette izleyebilmemizi sağlayan bir haber (sanıyoruz ki artık ne yazık ki çalışmıyor, yasal sorunlar dolayısı ile)
the simpsons movie'den ilk görüntüler : 2006 comic-con 'da yayınlanan kalem testlerinden oluşan iki video (fragmanlardan farklı görüntüler)
six feet under'ı okumak : six feet under üzerine bir kitap
yeni sezon: heroes : nbc'nin yeni sezon hit'i heroes ile ilgili bir tanıtım yazısı
six feet under tüm sezonlar dvd seti : six feet under'ın 5 sezonluk muhteşem dvd seti
en seksi diziler : dizilerin seksi yönlerine bir bakış
nice güzel yazılara diyerek, yeni yılınızı kutluyoruz.
Kaynak:22dakika
2007'e gireli az bir zaman olmuşken, size geçtiğimiz yılın en çok tutulan 15 yazısını bir özetleyelim dedik. buyrun efendim;
dizi indirme serisi - 1 - : usenet : usenet yardımı ile internet üzerinden dizilerimize nasıl kavuşuyoruz?
yeniden doğuş : resmi açılış yazımız
dizi indirme serisi - 3 - : genel bir bakış : dizi indirme serimizin 3. sü
dizi indirme serisi - 2 - : easynews : dizi indirme serimizin 2. si
lost'tan silinmiş sahne : lost 2. sezon dvd'sinde yer alan, silinmiş bir sahne
sağır oda ve lost : sağır oda dizisindeki lost göndermesi
dizi indirme serisi - 4 - : torrent ve rss : dizi indirme serimizin 4. sü
dexter: tanıtım : Showtime'ın yeni dizilerinden katil ruhlu dexter'ın tanıtımı
tüm futurama bölümleri internette : futurama bölümlerini internette izleyebilmemizi sağlayan bir haber (sanıyoruz ki artık ne yazık ki çalışmıyor, yasal sorunlar dolayısı ile)
tüm simpsons bölümleri internette : simpsons bölümlerini internette izleyebilmemizi sağlayan bir haber (sanıyoruz ki artık ne yazık ki çalışmıyor, yasal sorunlar dolayısı ile)
the simpsons movie'den ilk görüntüler : 2006 comic-con 'da yayınlanan kalem testlerinden oluşan iki video (fragmanlardan farklı görüntüler)
six feet under'ı okumak : six feet under üzerine bir kitap
yeni sezon: heroes : nbc'nin yeni sezon hit'i heroes ile ilgili bir tanıtım yazısı
six feet under tüm sezonlar dvd seti : six feet under'ın 5 sezonluk muhteşem dvd seti
en seksi diziler : dizilerin seksi yönlerine bir bakış
nice güzel yazılara diyerek, yeni yılınızı kutluyoruz.
Kaynak:22dakika