20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
Evet Ankara'lılar.Beklenen gün geldi.Ben Ankara'ya geldim hiç durur muyum?İstanbul'da yapıldı madem şimdi sıra Ankara'da.Sizin yapacağınız yok ben olaya el atıyım dedim.20 Temmuz Buluşmasına start vermiş bulunuyoruz.

Herkes davetlidir efem.Elleri görelim y789

Ynt: 20 Temmuz Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

789569 ben gelememkiiiiiiiiiiiii şaşkın offf yaaaaaa offff neyse siz toplaşın bende kıskançlıktan çatlıyayım şaşkın

Ynt: 20 Temmuz Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı Pisimbat'lı buluşma

Ne demek gelemem.Geçen seferde gelemem deyip sıkmıştın canımızı.Gerçi Shamanic yine olaya el atar ama ben ne dedim sana gerekirse arabayla gelir alırım seni,yine de mahrum bırakmam.Ne yani Ankara'nın seni görmeye hakkı yok mu?Pisim olmaz sensiz biliyosun. kiss3

bana bak cat56 ben gelemem falan deme, sensiz olmuyor işte..tutturma benim izmir damarımı..napiyon sen nası gelemiyon,ben nası geliyom, sen biliyonmu, gelcen işte... dedimmi biter iş..hadi bi gayret istanbulada gelemiyordun ama isteyince oluyor işte.. cat56 iiiiiim.... cici cat56 iiiiim..güsel tüylü cat56 iiiim... bir kere daha düşün he..düşündüm gelemem dersen be sana söyliyeceğimi biliyorum..ben

pfffffff yarıslardan bi hafta oncee :D yaa ben pesin pesin söleyim gelirsem aksam üstü bi saatte gelirim toplantı yerine en fazla 45 dakka oda sizin için :'( yoksa hiç gelemem :d yarısdan son 1 hafta eve bile giremiyorum ben :( mekan bellimi ao.ç felan tarzı bi yermi yoksa bi cafe felan filan siz ank yı bilmezsiniz bizim arkadaslarla sürekli takıldıgımız güzelk bi yer var
armadanını arkasında sögüt özünden 06 cafe restaurand var bak ora olabilir :D
45 dk bile fazla 30 dakka :'( belki de hiç :(((((((( 88a

redflowers ' Alıntı:
Ne demek gelemem.Geçen seferde gelemem deyip sıkmıştın canımızı.Gerçi Shamanic yine olaya el atar ama ben ne dedim sana gerekirse arabayla gelir alırım seni,yine de mahrum bırakmam.Ne yani Ankara'nın seni görmeye hakkı yok mu?Pisim olmaz sensiz biliyosun. kiss3

vallaa bukez naz yapmıyorum inanın

hayalayaz ' Alıntı:
bana bak cat56 ben gelemem falan deme, sensiz olmuyor işte..tutturma benim izmir damarımı..napiyon sen nası gelemiyon,ben nası geliyom, sen biliyonmu, gelcen işte... dedimmi biter iş..hadi bi gayret istanbulada gelemiyordun ama isteyince oluyor işte.. cat56 iiiiiim.... cici cat56 iiiiim..güsel tüylü cat56 iiiim... bir kere daha düşün he..düşündüm gelemem dersen be sana söyliyeceğimi biliyorum..ben

hayalcim haklısında bukez gerçekten ben yokum ankaradaki teyzemde geldi bize onlarla haşırneşirim gezdiriyorum hastalar biraz moral yapıyorum onlara başka sefere bu kez afedin beni lütfen sapkal89

yoksa sırf senin için bile gelirrim ben

bigci ' Alıntı:
pfffffff yarıslardan bi hafta oncee :D yaa ben pesin pesin söleyim gelirsem aksam üstü bi saatte gelirim toplantı yerine en fazla 45 dakka oda sizin için :'( yoksa hiç gelemem :d yarısdan son 1 hafta eve bile giremiyorum ben :( mekan bellimi ao.ç felan tarzı bi yermi yoksa bi cafe felan filan siz ank yı bilmezsiniz bizim arkadaslarla sürekli takıldıgımız güzelk bi yer var
armadanını arkasında sögüt özünden 06 cafe restaurand var bak ora olabilir :D
45 dk bile fazla 30 dakka :'( belki de hiç :(((((((( 88a

yok ya kim demiş onu, ben taaa izmirlerden..şaman taaaa istanbullardan geleceğiz sen ankaradan yanııza 45 dakikalığına uğrucan ha..bigciiiii attırma tepemin tasını..annenide alıcan gelicen ..ben annenle tanışmak istiyorum..tamammı oğluş..annene selam söyle..onu ben davet ediyorum..buyursun gelsin..

annem bebek bakıyo :d gelemzki yaaa o zaman söle yapalım :D offff ne desem abla kalbine kırmak istemiyomda offf arabamıda sattım ya hay aklıma :'( diger araçlarda yarıs standartlarına gelecek o gün yayan kalacam offf offf du ya amcamı arıyım :d du du sabah arayım munubusu calısmıyosa :D alıyımda piknige felan gideriz belqi hay allah... pehhh :D ne ise bak hayal abla simdiden kızmaa

pisimbat ' Alıntı:
redflowers ' Alıntı:

vallaa bukez naz yapmıyorum inanın

hayalayaz ' Alıntı:

hayalcim haklısında bukez gerçekten ben yokum ankaradaki teyzemde geldi bize onlarla haşırneşirim gezdiriyorum hastalar biraz moral yapıyorum onlara başka sefere bu kez afedin beni lütfen sapkal89

yoksa sırf senin için bile gelirrim ben

peki cat56 cim sen iyi olda..yalnız hastalarla, hastalık havasına girme emi... kiss3 kıyamam ben sana..gelebilirsen gel..gelemzsen canın sağolsun..şamanla dedikodunu yaparız artıkın..şaman bu işe çok sevincek..malum kıskanıyor seni...

bigci ' Alıntı:
annem bebek bakıyo :d gelemzki yaaa o zaman söle yapalım :D offff ne desem abla kalbine kırmak istemiyomda offf arabamıda sattım ya hay aklıma :'( diger araçlarda yarıs standartlarına gelecek o gün yayan kalacam offf offf du ya amcamı arıyım :d du du sabah arayım munubusu calısmıyosa :D alıyımda piknige felan gideriz belqi hay allah .. pehhh :D ne ise bak hayal abla simdiden kızmaa
annen bebeğide getirsin ..resimleri gördüm o kadar küçük değil bahaneyle bebek severiz..benim torun büyüdü çoktandır bebiş sevmiyorum..aaaa..ne bu be.. aa34 aa34 aa34 bigci biraz daha kızarsam uçak tutarmısın... aa34 aa34 aa34 şaka bi yana gel ablam annenide getir emi.

eminmisin :D suratını cırmalamasın ama zillinin diş cıkartıyo cadoloz yaa rahat drmuyoo :((( o yüzden :D ablamı getiriyim dicem ee ablam musayit olsa aneme bırakmaz kendi bakar yaa söz demeyim dersem kızcan ama tamam gelecem tamam bee opfff :D ya bak simdiden mızıdı demeyin :d sımdı bu pazar degil öbür pazar cok az kalmışşş :D offf birden bi merak heyacan sardı bini :d ya gelemezsem gelemezsemde dayak yerim :D artık ama bak
hayal ablam karsında temiz birini bekleme o zaman yarıslara 1 hafta kala carırısan beni kolu motor yagından görünmeyen saçı bası yagdan pasdan gecinmeyen bi adam gelecek karsınıza üstüne bu tip eklenince sakın korkmayın :D

ben bu yarış işlerinden anlamıyorum..gelebilirsen sevinirim hatta annenle tanışmayıda isterim..ama seni zorlucaksa ..sen bilirsin..derim..amaaaa bana bak yağ pas içinde adam istemem karşımda haberin olsun...işini 10 dakika önce bırak temiz pak gel..boyunu posunu şöyle bir göreyim...ben seni anladım..sen dedinya ben çirkinim diye..şimdi kir pas içinde gelecenki yalanın çıkmasın. ortaya..sen kimi kandırıyon..

yok ya temiz gelirim o işin espirisi :d illa beni görmeyi istiyosan hayla ablam hayal et 186 boylartında 110 130 kilo agırlıgında :D izbandut gibi bi yarma hayal et kara kaş ortadan birleşik :D öyle bi şey işte tamam tamam gelecem beni zorlayacak ama genede gelecem ;) tek sorun yayan gelecem arabayla gelemiycem beni üzen o :d yürümeyi sevmem dolmusları hiç sevmemmm :D

Güzel Pisim ben sana güveniyorum ama ısrar etmiyorum.Sadece birazcık hile yapıyorum ve çekim yasasını devreye sokuyorum.Tamamen benim suçum olucak gelmen.Cezama razıyım y789

Hayal ablacım biz ablamla bakıcaz güzel bir yer.Kafamızda bir iki yer var sitemizin adına yakışır sessiz sakin iyi bir yer.Bu sefer organize işi bana düştü en iyi şekilde görevimi yerine getirmek için canla başla gece gündüz demeden çalışıcam efem. khkh56

ben gelemem Redflowers tuh788 mümkün değil gelemem hiiiç ısrar etme ıı-ııh valla gelemem dlckrn

Tamam canım ısrar yok gelme. y789
Deseemm durabiliceksin sanki.Kambersiz düğün olur mu gülüm. ooo67

kopya ver bari yaa :d nerde buluscagımıza dairr :d merak ettim şimdi :)

yok..yok.. dedim gelemem diye hih33
üzgünüm ama bensiz olacak toplantınız.. yapacak bişey yok yani gerçekten üzgünüm sadanim

sanemce ' Alıntı:
yok..yok.. dedim gelemem diye hih33
üzgünüm ama bensiz olacak toplantınız.. yapacak bişey yok yani gerçekten üzgünüm sadanim

Hafif bir kıskançlık mı sezinledim ne? y789
Yok yok yanılıyorumdur ben kesin.
Ankara uykuda anlaşılan Serpil ablalardan ses seda çıkmadı.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri