2.Doğum Günüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HKAYA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HKAYA

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,
Bugün Reiki I Seminerine katıldım. Yani bugün doğum günüm! Çünkü yeniden doğdum. Çok güzel bir deneyim yaşadım.İnisiyasyon anında çok güzel şeyler hissettim.

Herkese kucak dolusu sevgiler kiss3

Ynt: 2.Doğum Günüm

2. doğum günün kutlu olsun gelinciğim, bütüne ve sana hayırlı uğurlı olsun.. kiss3

O zaman iyiki doğdun gelincik.Darısı başıma kiss3

reiki 1'in sana ve bütününe hayırlı olmasını diliyorum....

darısı ikiye diyorum...
reiki.png

Gelincik en cok sevdigim cicektir ismini cok sevdim hayirli olsun kutlarim mlk34

hayırlı olsun gelincik

aramıza tekrar hoşgeldin gelincik .. ttli3 yeniden doğuşun güzelliklerle dolsun yaşamına.. ark5
dilerim başladığın bu yolculuğun masterlığa kadar uzanır.. b456

kendin ve bütünümüz için en hayırlı şekilde çok güzel bir yolculuk yaparsın..

flower%20garden-01.JPG

images
sevgiler.. hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri