19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması

Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması

yok yok şaka yaptım...

kimseye küsmüyorum.... rt67 gelemiyorum ya ondan... sevincli

duru79 ' Alıntı:
Suzzy'cim kime küstün tatlım?

duru79 ' Alıntı:
Suzzy'cim kime küstün tatlım?

hepsi bana küstü...

hayal ablaa sen geliyorsun yanlış okumadım değilmi cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897oleyyyy çok sevindim cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 mlk34

Bende kesin olarak geliyorum.
Cuma yola çıkıyorum ve cumartesi cevahir alişveriş merkezine çok yakın bi yerde kalıcam
Forumdan cumartesi o taraflarda olan arkadaşlarlada cehahirde görüşebilirim...
ve pazar büyük buluşmada metin06nın mekanında olacağız
Umarım herşey gönlümüzce olur sevgiler.....

keops gelmene çok sevindim.izmir toplantısında bulunamadığım için çok üzülmüştüm.

ağız ucu ne demek ablamm tüm yüreğimle gelll diyorum kiss3 ve tüm arkadaşların da öyle düşündüğünden adım kadar eminim ablamm ttli3

hayalayaz ' Alıntı:
hih33 hih33 hih33 hih33 hih33 ben zaten gelemyecektim kiiiii....hayal ablam sende gel demediğiniz vede ağız ucuyla davet etmediğiniz için çok kırıldıııııım... hih33 çooook küstüüüüüüm... hih33 hih33 hih33 hih33 hih33 hih33

hayatimdegisti ' Alıntı:
Toplantıya katılacakların güncellenmiş listesidir.

İstanbul Bakırköy toplantısına katılması muhtemel üyelerimizin listesi son olarak şu şekilde oluşmuştur.Gelecek arkadaşlar lütfen bu başlığa yazmaya devam etsinler listemize ekleyelim...

1-Kısmen
2-Spy-Game(Mümin)
3-Nemesis
4-Ecem18
5-Awayy
6-Sanemce
7-Redflowers
8-Çiçek1973
9-hayatimdegisti(atakan )
10-ruhsal
11-Elba
12-Hemraz
13-Sehrinaz
14-Gumanji
15-arguz58
16-Tarık
17-hayatdolu
18-tolga oz
19-Shamanic
20-Metin06
21-Nurhanza
22-Duru79
23-Keops?
24-Kadriye
25-Serpi22
26-Gulays
27-cogitare
28-gizemist
29-honeys
30-Uçurtma
31-Senty
32-Hayalayaz
33-Başak
34- üyemizin arkadaşı
35-"
36"
37"
38-guluzar-86
Toplantı Tarihi:19 Ekim Pazar Saat 14.00
İrtibat Telefonu:0539 559 64 22
Toplantı Yeri Tarifi

.Bakırköy son durakta inilince orası özgürlük meydanıdır zaten.Ordan dümdüz aşagıya ineceksiniz.Sonra krokide gözüktüğü gibi sola döneceksiniz.Ayakkabı Dünyasının yanında içeri girince karşınıza çıkacaktır.HASIR GÖZLEME VE MANTI EVİ

İstanbul Caddesi Niyazibey Sokak No:6 Bakırköy İstanbul
001-kroki.jpg

Not:Ayakkabı Dünyası'nın ismi değişmiş mağazanın ismi sports olmuştur.
[/quote]

herkese merhabalar.arkadaslar ben gelemicem cunku belcikadayim ama 22 kasimda istanbulda olcam.fakat gelmeyi cok istiyordum :( atakan sonmez sozum sana 2007 aralik ayindada istanbula geldim sana ozelden mesaj yazdim bu tarihlerde bir bulusma olurmu diye cevap bile yazmadin :(

Hayal abla şaka mı yaptınız? sadanim Bende ne güzel inanıp sevinmiştim geleceğine aşk olsun.Belgin tatlı cadısı yola çıktı demek hayırlı yolculuklar dilerim buyursun gelsin cadı blissy blissy Ben sorarım ona pazar günü beni kandırmak nasılmış kahve yok ona nasıl ama? smiliyface
hayalayaz ' Alıntı:
canlarım benim..

her şey doğru yerde, doğru zamanda gerçekleşiyor..biraz önce redflowers'i yanınıza gelmesi için yolcu ettim..ben gelemiyorum..ama redflowers hem benim için hemde kendisi için aranızda olacak..benmi? iki gündür seminer veriyorum...aranızda olmayı çok istedim..ama şu an ve pazartesi günü reiki öğrenmek isteyen öğrencilerimin istekleri..daha güçlüymüş. öğrencilerimi bekletmeye yüreğim elvermedi....yüreğim, sevgim sizlerle beraber..hepinize saygılı sevgiler, çok eğlenin, ve öğrenin emi.. kiss3 kiss3 kiss3

Hayal ablacığım;
Yarın gelemiyorsun demek, inanmayacaksın ama kendi adıma sevindim.Çünkü ben de orada bulunamayacağım.. sad456
Önceden belirlenmiş bir etkinlik söz konusu.. Olsun,gönüller bir olsun..Zamanı değilmiş demek ki..
Öpüyorum seni, sevgiler... kiss3

Ben de sizleri görmek için gelmek istiyorum,ama Bakırköy'ün yabancısıyım iyice. İstanbuldayım şu an,Ataşehir de,burdan oraya nasıl gelirim bilen varsa bana yardım edebilirmi? Bir ihtimal geleceim çünkü.

nil ' Alıntı:
herkese merhabalar.arkadaslar ben gelemicem cunku belcikadayim ama 22 kasimda istanbulda olcam.fakat gelmeyi cok istiyordum :
Nil hn bu sene geldiğinizde kaç gün kalacağınızı da bildirirseniz o tarihlerde toplantı yapıp telafi ederiz.

yarınki toplantıda bulunmaktan büyük keyif alacağım.beni de yazın...

Merhaba,
Dilerim ben de yarın gelebilirim ancak toplantının yeri ile ilgili çok net bilgi alamadım.
Tam olarak yarın 19 ekim pazar gunu saat 14:00 da Bakırkoy de nerede yapılacak toplantı?
Bir de yer ismi ile beraber bir tarif alabilirsem çok sevinirim. Tesekkuler...

Toplantı Tarihi:19 Ekim Pazar Saat 14.00
İrtibat Telefonu:0539 559 64 22
Toplantı Yeri Tarifi

Bakırköy son durakta inilince orası özgürlük meydanıdır zaten.Ordan dümdüz aşagıya ineceksiniz.Sonra krokide gözüktüğü gibi sola döneceksiniz.Ayakkabı Dünyasının yanında içeri girince karşınıza çıkacaktır.

HASIR GÖZLEME VE MANTI EVİ
İstanbul Caddesi Niyazibey Sokak No:6 Bakırköy İstanbul

001-kroki.jpg

Not:Ayakkabı Dünyası'nın ismi değişmiş mağazanın ismi sports olmuştur.

Ben maalesef gelemiyorum,yarın Kadıköy meydanında miting varmış,kapalıymış bu yüzden,bir dahaki buluşmayı Bodrum da yapsanız:))) Maalesef bir hafta içinde döneceğim Bodrum'a sanırım. Görüşemedik bu sefer:(

kızımı yolcu ettim. ve onla vakit geçirebilmek için işlerimin tümünü aksattım. veeee izinli değilim yarın geç saatlere kadar çalışacağım. hatta şu anda bile atölyedeyim mesaideyim.
üzgünüm sizle olmayı ne çok isterdim. başka sefere inşallah. aslında kızımı kalmaya ikna edemedim. gitmeseydi beraber gelecektik.

arkadaşlar, henüz hiçbirinizle tanışmıyorum ama müsait olursam ben de gelmeye çalışacağım. kalın sağlıcakla.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri