19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması

Ynt: YA HADİ YETER İSTANBUL BULUŞMASI OLSUN:)

herkes birbirini tanımıyo daha önceki buluşmalara katılanlar tanıyo birbirlerini daha doğrusu aslında sadece fiziken tanımıyoruz desek daha doğru olur çünkü herkes burda içteklikle paylaşıyo hikayesini ,dışarda tanıdığımız kişilerden kaçına anlatıyoruz ki burda paylaştıklarımızı.yeni üyeler de gelebilir mi ne demek 44
öyle bi ayrım yok burda .müsait olursan mutlaka gel,ben daha önceki buluşmaları kaçıran biri olarak pişman oldum emb23 .sen de pişman olma die söylüyorum wave smiliyface

kısmen ' Alıntı:
herkes birbirini tanımıyo daha önceki buluşmalara katılanlar tanıyo birbirlerini daha doğrusu aslında sadece fiziken tanımıyoruz desek daha doğru olur çünkü herkes burda içteklikle paylaşıyo hikayesini ,dışarda tanıdığımız kişilerden kaçına anlatıyoruz ki burda paylaştıklarımızı.yeni üyeler de gelebilir mi ne demek 44
öyle bi ayrım yok burda .müsait olursan mutlaka gel,ben daha önceki buluşmaları kaçıran biri olarak pişman oldum emb23 .sen de pişman olma die söylüyorum wave smiliyface

Teşekkürler. 956k
Gelmeye çalışcam o zaman hismiley
Yeni tanıştığım insanlarla çekingen oluyorum da biraz utananadam ... öyle işte..

istanbullular uyuyormu ne?
4897 dusun

evet arkadaşlar 4 kişiyle istanbul buluşması yapıyoruz y789

benim açımdan da bir sorun yok. ben de gelirim

Ben de geldim burdayım.Zaman uyarsa bende geliyorum. blissy

Selam

Bende gelirim. kiss3

Arkadaşlar Buluşmamıza Keops' u Çağırsak ve Keops Bize Seminer Verse?
Böyle Bişey Yapsak Nasıl Olur?

İstanbul buluşması yapıyomuyuz arkadaşlar ?? Ben gününü tam anlayamadım.
Bu haftasonu mu öbür haftasonu mu?? Hayır ona göre biz de plan yapcaz di mi hayret bişey dlckrn
Ayyy baksanıza yılladır evde oturan ben artık plan falan da yapmaya başlıyorum y789
Bu arada iş saatlerinde bu kadar çok bu siteye girmeye devam edersem sonum pek hayırlı olmayacak gibi terli345

Bugün Bakirköy de Metin06'nın Hasır Mantı ve Gözleme Evi'ne uğradım.Gayet ferah güzel bir mekan...İstanbul buluşmamız için uygun.

Tarih olarak da 19 ekim olabilir diye düşünüyorum...

hayatimdegisti ' Alıntı:
Bugün Bakirköy de Metin06'nın Hasır Mantı ve Gözleme Evi'ne uğradım.Gayet ferah güzel bir mekan...İstanbul buluşmamız için uygun.

Ayyyyy Atakan Bey de geliyor blissy blissy blissy
Arkadaşlar bi ara birisi bu yeri tarif edebilir mi?? Pek bilmiyorum ben bakırköyü.. dusun
Selamlar wave

Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması

awayy ' Alıntı:
hayatimdegisti ' Alıntı:

Ayyyyy Atakan Bey de geliyor blissy blissy blissy
Arkadaşlar bi ara birisi bu yeri tarif edebilir mi?? Pek bilmiyorum ben bakırköyü.. dusun
Selamlar wave

yeri öğrenenler haber verecektir. Bende bilmiyorum :)

metin06 ' Alıntı:
...yer çok kolay bakırköyde istanbul caddesine gelin ayakkabı dünyasının orda Hasır Mantı ve Gözleme Evi

gidenler biliyor :)

orayı bende bilmiyorum ama bulurum heralde.ayy çok heyecanlandım ya bu ilk site buluşmam olucak blissy

redflowers ' Alıntı:
metin06 ' Alıntı:
...yer çok kolay bakırköyde istanbul caddesine gelin ayakkabı dünyasının orda Hasır Mantı ve Gözleme Evi

Umarım bu İstanbul Caddesi bilinen bi yerdir de sora sora bulurum dusun
Takriben bi 10 senedir İstanbul'da yaşıyorum da, maşallah çok belli oluyor değil mi thumbsanim

ben de gelirim büyük ihtimalle. saat önemli tabii. bakırköy epeyce uzak ama herkes için uygunsa bana da uygun.. hayatımı değiştiren sitenin üyeleriyle karşılaşmak çok heyecan verici smiliyface

Selam Arkadaşlar

Bakırköy otobüsleri son duragıdır oralar.Genelde çok semtten Bakırköye araba vardır.Bakırköy son durakta inilince orası özgürlük meydanıdır zaten.Ordan dümdüz aşagıya ineceksiniz.Sonra krokide gözüktüğü gibi sola döneceksiniz.Ayakkabı Dünyasının yanında içeri girince karşınıza çıkacaktır.HASIR GÖZLEME VE MANTI EVİ

001-kroki.jpg

evet arkadaşlar yerimiz kısmen belli oldu.
keops un bize seminer vermesini planlıyorum. sizce nasıl olur? fikirlerinizi bekliyorum...

çiçek1973 ' Alıntı:
Selam Arkadaşlar

Bakırköy otobüsleri son duragıdır oralar.Genelde çok semtten Bakırköye araba vardır.Bakırköy son durakta inilince orası özgürlük meydanıdır zaten.Ordan dümdüz aşagıya ineceksiniz.Sonra krokide gözüktüğü gibi sola döneceksiniz.Ayakkabı Dünyasının yanında içeri girince karşınıza çıkacaktır.HASIR GÖZLEME VE MANTI EVİ

001-kroki.jpg
Ayrıca Bakırköy'e geldiğinizde bulamazsanız telefon ile de benimle irtibat kurabilirsiniz.Ben genelde toplanti saatinden yarim saat önce orada oluyorum...

0539 559 64 22

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri