Ağustos doğumlu olduğumdan dolayı 17 dedim. Telkin felan işe yarar mı umutsuzluk kapladı içimi96 doğumluysanız 18 yaşınızdasınız. Biraz sağlıklı beslenmeye özen gösterip, uykunuzu düzenli uyursanız boyunuz uzayacaktır.
Kişiye özel yapılan telkinler işe yarıyabilir tabikide. Ama insan her halukarda kendini olduğu gibi kabullenebilmeli bence. İnsanlar sizin fizikinize değil karakterinize bakarlar.Ağustos doğumlu olduğumdan dolayı 17 dedim. Telkin felan işe yarar mı umutsuzluk kapladı içimi
Öyle bi sorunum yok zaten sadece insanlardaki ortak özellik olan daha fazlasını isteme huyu olarak adlandırmak doğru olurKişiye özel yapılan telkinler işe yarıyabilir tabikide. Ama insan her halukarda kendini olduğu gibi kabullenebilmeli bence. İnsanlar sizin fizikinize değil karakterinize bakarlar.
Barfiks çekin. ya da kollarınızla bir yere asılı durun çok işe yarıyor.
Barfiks yöntemini duymuştum lakin vücudun üst kısmından uzatıyor olabilir bacak uzaması için farklı yöntemler denemeli? ama ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.