17 Yaşındayım Boy Uzaması Tavsiyeler

fbahce10

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. 96 Doğumluyum boyum şuan 170 civarlarında 2 yıldır nerdeyse uzamıyor bu durum beni biraz endişelendirdi. Tecrübeli arkadaşlar beni yönlendirirse çok sevinirim. Teşekkürler

96 doğumluysanız 18 yaşınızdasınız. Biraz sağlıklı beslenmeye özen gösterip, uykunuzu düzenli uyursanız boyunuz uzayacaktır.

96 doğumluysanız 18 yaşınızdasınız. Biraz sağlıklı beslenmeye özen gösterip, uykunuzu düzenli uyursanız boyunuz uzayacaktır.
Ağustos doğumlu olduğumdan dolayı 17 dedim. Telkin felan işe yarar mı umutsuzluk kapladı içimi

Ağustos doğumlu olduğumdan dolayı 17 dedim. Telkin felan işe yarar mı umutsuzluk kapladı içimi
Kişiye özel yapılan telkinler işe yarıyabilir tabikide. Ama insan her halukarda kendini olduğu gibi kabullenebilmeli bence. İnsanlar sizin fizikinize değil karakterinize bakarlar.

Kişiye özel yapılan telkinler işe yarıyabilir tabikide. Ama insan her halukarda kendini olduğu gibi kabullenebilmeli bence. İnsanlar sizin fizikinize değil karakterinize bakarlar.
Öyle bi sorunum yok zaten sadece insanlardaki ortak özellik olan daha fazlasını isteme huyu olarak adlandırmak doğru olur

Barfiks çekin. ya da kollarınızla bir yere asılı durun çok işe yarıyor.

Barfiks yöntemini duymuştum lakin vücudun üst kısmından uzatıyor olabilir bacak uzaması için farklı yöntemler denemeli? ama ne?

Ters barfiks hareketi var. Gravity boots denilen bi malzeme ile yapmak gerek onun da fiyatı 200 TL değer mi değmez mi kararsızım.

18 yaşından sonra en fazla uzayabileceğin 4-5 cm. Bunuda basket ve voleybol gibi sporları düzenli ve zaman ayırarak yapman lazım.

Aslında boy uzaması birazda genetik ile alakalı.

süt falan boy uzatmaz kardeşim süt kemiklerini geliştirir git süt iç sonra basketbol bağımlısı ol ya da voleybol bak 1 ay da boyun nasıl 3 cm 4 cm uzuyo

Sıkıntı yapma uzar boyun yine 18 e kadar uzuyor diye biliyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri