14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
cat56 niz ankara yolcusu şamancım boşuna sevinme sakın dönücem dlckrn blook
ay sana takılmadan olmuyor yahu dlckrn

evet kemolarım biteli 5 ay oldu bile kemodan kastım kemoterapiler :)

2.ci 3 aylık rutin kontrollerim için gidiyorum pazar günü bir süre yokum sakın sevincli meyin ha blook
ben yokken siteye köpek falan alma atakan bozuşuruz ona göre blook

uzun lafın kısası sanırım sonuçlarım iyi çıkar ölmeyeceğim anlaşılacağı üzre boşuna aldın şamancım o irmik helvası için malzemeyi dlckrn

ayyy ne deli bir cat56 ben yahu

ha bu arada son 23 nisan toplantımıza katılan arkadaşlar beni görseler sokakta tanıyamazlar çünki saçlarım epeyce uzadı sanırsam 3-4 numara falan oldular işin garibi arkası dalgalı önler ise düz çıkıyor buda bir garip
ay işte cat56 nizden son haberler cancıklarım blook

Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum

güle güle git, güle güle gel pisim
240.gif

ayy imkanın olsa da kızımı da bir görsen ne sevinir utananadam seni çok sevdi çünkü ttli3 Bilecik' te okuyor.
kiss3​

sanemce ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>
güle güle git, güle güle gel pisim
240.gif

ayy imkanın olsa da kızımı da bir görsen ne sevinir utananadam seni çok sevdi çünkü ttli3 Bilecik' te okuyor.
kiss3​

güzel temennilerin için saol sanemce

güzel haberlerele döneceğim emin olun

keşke zamanım olsa uğrardım başka bir buluşmada belki yine karşılaşırız seninle ve kızınla
sevgilerimi ilet kendisine çok çalışsın derslerine olurmu
dusun 44

pisi abla ekimde ank.dayım görüşelim orda olursan, görüşmek istersen benlen dusun

novos ' Alıntı:
pisi abla ekimde ank.dayım görüşelim orda olursan, görüşmek istersen benlen dusun

ah keşke novos kardeşim ama okadar kalmıyacağım malesef tetkiklerimi yaptırıp öbürhafta sonu dönücem
zaten zamanımın çoğu hastanede geçicek :( teklifini başka zaman değerlendirelim

pisimbat ' Alıntı:
novos ' Alıntı:

ah keşke novos kardeşim ama okadar kalmıyacağım malesef tetkiklerimi yaptırıp öbürhafta sonu dönücem
zaten zamanımın çoğu hastanede geçicek :( teklifini başka zaman değerlendirelim

hmm tamam cat56 ablam güle güle git güle güle gel :)

inşallah pisicim. ilk aklıma geleni deyiverdim işte imkanın olursa diye.. Bilecik Ankara arası 4 saat az yolmuş gibi sanki y789 benim göresim geldi de heyecanlandım birden b456
ileteceğim ark5

pisimbat ' Alıntı:
güzel temennilerin için saol sanemce

güzel haberlerele döneceğim emin olun

keşke zamanım olsa uğrardım başka bir buluşmada belki yine karşılaşırız seninle ve kızınla
sevgilerimi ilet kendisine çok çalışsın derslerine olurmu
dusun 44

özlersin tabiki allah tez vakitte kavuşturusun sizi

cat56 cim yolun açık olsun cancazım.Güzel haberlerle dön.

güle güle git güle güle gel. bizleri fazla cat56 siz bırakma olur mu??? actionsmile

y789 evet sevgili pisicik gittiğine göre doberman alımı için başvurular başlamıştır.. girlhaha
kliban_lopez.gif

canım benim ark5 hayırlı uğurlu yolaculukların olsun..

sen bu sene leyleği havada gördün zaten.. ttli3

bu gidişlerinde içim gayet rahat.. doktorlar senin gibi bir kediyi bir daha görelim diye çağırıyorlar yanına..
bir nevi misafirlik.. b456

güzel anılarla döneceğini bilerek sevgimizle daima yanındayız canım.. kiss3

x-catrocket.gif
sevgiler..

redflowers ' Alıntı:
cat56 cim yolun açık olsun cancazım.Güzel haberlerle dön.

saolcanım bir gidip ankaranın havasına bakayım 44

mücevher ' Alıntı:
güle güle git güle güle gel. bizleri fazla cat56 siz bırakma olur mu??? actionsmile

ay hiç korkmayın ben olmasam cat56 ruhum burda 44

**shamanic** ' Alıntı:
y789 evet sevgili pisicik gittiğine göre doberman alımı için başvurular başlamıştır.. girlhaha
kliban_lopez.gif

canım benim ark5 hayırlı uğurlu yolaculukların olsun..

sen bu sene leyleği havada gördün zaten.. ttli3

bu gidişlerinde içim gayet rahat.. doktorlar senin gibi bir kediyi bir daha görelim diye çağırıyorlar yanına..
bir nevi misafirlik.. b456

güzel anılarla döneceğini bilerek sevgimizle daima yanındayız canım.. kiss3

x-catrocket.gif
sevgiler..

vallaaa değil doberman canavar alsaniz bile benim yerim sizin yüreğinizde olduğu sürece beni unutmanız zor güzelim şaşkın 44

sen şimdi çatlarsın kıskançlıktan bilirim 44

evet yaa ankaradaki arkadaşlarım ve dr. ziyarete gidiyorum tetkikler bahane yahu blook

bakalım şimdiden sinir yaptım sonuçlar için ama iyi oacağını biliyorum cat56 yüreğime doğuyor
özleyin beni hoş daha burdayım şaşkın

ben seni gitmiştir demiştim tuh788 sevincli

elbette sonuçların iyi çıkacak ark5

sen onu düşünme .. ankarada neler yaparım .. hastanede bir kedi adlı yazının detaylarına yoğunlaş lütfen.. kiss3

**shamanic** ' Alıntı:
ben seni gitmiştir demiştim tuh788 sevincli

elbette sonuçların iyi çıkacak ark5

sen onu düşünme .. ankarada neler yaparım .. hastanede bir kedi adlı yazının detaylarına yoğunlaş lütfen.. kiss3

umarım öyle olur şaaman
vallaa dr. ve hastaahnede işlerim bittikten sonra arkadaşlar gelir gezdirir beni ankarada akşamları fink atım azıcık oralarda ankara cat56 görsün ayol 44

aslında eskiye nazaran az yazıyorum fakındayım ama hisetmeden yazamıyorum biliyorsun duygusal bir cat56 ciğim ben ama kış geliyor yoğunlaşacağım bu konu üstüne
heelee bakalım sonuçlara kafam yerine gelsin öle şaşkın

istanbula kaçarım bi kaç gün ekimde falan laflarız özledim yahu seni (koca bir yalan buu neyini özliyeceğim ayol senin büyücü şamanım 44 )

canım pisicim...miyavım mırnavım...coo pisim..

güle güle git güle güle gel canım benim... kiss3

suzzy ' Alıntı:
canım pisicim...miyavım mırnavım...coo pisim..

güle güle git güle güle gel canım benim... kiss3

sapkal89 suzzycim miyaw miyaw gidip mırmır döneceğim 44 dusun
jr. suzzyi öp benim için 44 çok şeker yaww

cat56 cim güle güle git güle güle gel.güzel haberlerinle dön kiss3

ecem18 ' Alıntı:
cat56 cim güle güle git güle güle gel.güzel haberlerinle dön kiss3

sağolasın canım dönüşüm harika olacak :)

sevincli evett dost düşman ( ki bu şaman oluyor dlckrn ) ey ahali cat56 ciğiniz geldi geri döndü yuvasına
hemde harika haberlerle kanserli hücre sayımım çok iyi 25 ten küçük olması gerekiyor 6 ay önce 15 ti şimdi ise 8 çıktı ciğerler temiz kan tahlilerim harika yani müthiş bir cat56 oldum aa34
anlayacağınız beni daha çok çekeceksiniz arkadaşlar kurtuluşunuz yok kansere çalım attım cilgin897 tabiki dikkatliyim her konuda şımarmak yok girlhaha
cat22 site cat56 nizi şımartın yuh bana yahu blook nasıl arsızım belli değil şaman kıskanma dlckrn

Aman efendim kimler gelmiş kimler gelmiş.hoşgeldin evine pisicim.Çok güzel haberlerle dönmüşsün.Yediğin içtiğin yanına kalsın neler yaptın bensizken Ankara'da. aa34 Hangi kedilerle tanıştın yahu,doktoru tırmıkladın mı bakim cat56 cat56 cat56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri