120 (bir kahramanlık hikayesi)

pozitif

New member
2
HD RANK
Katılım
1 Ekim 2007
Mesajlar
255
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Murat Saraçoğlu ile Özhan Eren’in yönetmenliği paylaştığı filmde Özge Özberk, Cansel Elçin, Burak Sergen ile Emin Olcay başrolleri paylaşıyor.

"120", 1915'in kış aylarında 1. Dünya Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir kahramanlık hikayesinin anlatıldığı bir film.

Eli tüfek tutan herkes Ruslarla ölüm kalım harbindeyken sınır birliklerinde cephane tükenir. Van'lı çocuklar gönüllü olurlar, yaşları 12 - 17 arasında değişen 120 isimsiz kahraman çocuk cephaneyi sırtlanırlar ve karlı dağlarda günlerce, gecelerce yürürler
 
öyle güzel canlandırmışlarki,çok güzel bi filmdi gerçekten
 
Cepheye adam çağırırken emin olcay'ın konuşması gerçekten ağlattı beni
çok güzel bir film türk tarihini çok güzel anlatıyor..
 
Bu filmi izlerken çok ağlamıştım. Çok duygulandım. Küçücük çocuklar off
 
Gerçekten duygulandırıyor film insanı. Küçücük çocukların o fırtınalı yolda perişan olması içler acısı. Sağ dönenlerinde yarısı evlerinde öldü zaten.ağla2
 
:( bunlar yaşanmış bir de uff çok acı gerçekten.
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst