%100 tutan kişilik testi

ceylan84lum

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Yemyeşil bir ormanda yürüyorsunuz ve karşınıza bir kulübe çıktı içeri girdiniz. Tek bir odada yan yana 7 tane sandalye ve yuvarlak bir masa görüyorsunuz. Masanın üzerinde de bir kase içinde 5 çeşit meyve var.
Elma
Muz
Çilek
Şeftali
Portakal
evet hangi meyveyi seçiyorsunuz?
Seçtiğiniz meyve karakteriniz hakkında ipuçları verecek. Kararınızı verin ve yavaş yavaş aşağı ilerleyin

Sonuçlar:

Elmayi Seçenler: Siz elma seven birisiniz

Muzu Seçenler: Siz muz seven birisiniz

Çilek Seçenler: Siz çilek seven birisiniz

Şeftaliyi Seçenler: Siz şeftali seven birisiniz

Portakal Seçenler: Siz portakal seven birisiniz

sm_cool.gif
sm_cool.gif
sm_cool.gif
sm_cool.gif
t678t678t678t678:zpzp::zpzp::zpzp:girlhahagirlhahagirlhahagirlhahasevinclisevinclisevinclisevincliguitarguitarguitarpartysmileypartysmileypartysmiley

girlhaha

:) kişiliğimin gücünü ,hayatımın anlamını buldum sonunda.

İnanmıyorum. Yıllar boyunca kedi kişiliğimi kimliğimi sorguladım durdum. Hep içim içimi yedi ama bir türlü sonuca varamadım. Ama sayende öğrendim. İnanamıyorum. O kadar mutluyum ki şu anda! Artık biliyorum, artık öğrendim! Meğer ben elma seven biriymişim. Şuna bakın! Sana teşekkür borçluyum arkadaşım. İyi ki varsın.

:) kişiliğimin gücünü ,hayatımın anlamını buldum sonunda.
ohhhh...di mi ama y789

İnanmıyorum. Yıllar boyunca kedi kişiliğimi kimliğimi sorguladım durdum. Hep içim içimi yedi ama bir türlü sonuca varamadım. Ama sayende öğrendim. İnanamıyorum. O kadar mutluyum ki şu anda! Artık biliyorum, artık öğrendim! Meğer ben elma seven biriymişim. Şuna bakın! Sana teşekkür borçluyum arkadaşım. İyi ki varsın.
evet bende buldum kendimi bu teste..y789y789

hepsini sefiyoyum ben:))

afferin sanas456

iyi ki varsınızactionsmile

ihi saf gibi yedim bende :)

Emoticonlarda bazuka şekli de olsa keşke :))))))

:))))))))))))))))))) kesinlikle doruuuuu :PPPP

Tanıştığımıza sevindim bende gerçek şeftali seven biriymişim, ne kadar hoş ve sonu sürprizlerle dolu bir test değil mi ? Hakikaten kişilik testi % 100 tuttu.... Pes yani bu kadar olur skan67

paylaşım için teşekkürleerrr =))

yanlış seçmişimmm çilek seçecektim elma secmişim ama elma sevmiyorum ki böylece bu test %1oo doğru değillll hehheee...

ayy bnde birşey sandım ya :D

inanmıyorum çilek seven biriymişim çok şaşırtıcı:)))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri