1 haftalık sosyallik artırıcı ve topluluk karşısında konuşma

bgtgyjbga

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ikisini 1 haftadır dinliyorum daha kolay ileitşim kurmya başladım ama asıl etkiyi arkadaşımda gördüm (nasılını sormayın :D ) genelde dinlediğim zamanlarda oda yanımda oluyo sessiz içine kapanık pek konuşmayan çocuk şimdi konuşmaya yer arıyor.

Söylemeyi unuttum onun telkinlerden haberi yok.

ikisini 1 haftadır dinliyorum daha kolay ileitşim kurmya başladım ama asıl etkiyi arkadaşımda gördüm (nasılını sormayın :D ) genelde dinlediğim zamanlarda oda yanımda oluyo sessiz içine kapanık pek konuşmayan çocuk şimdi konuşmaya yer arıyor.

Bu çok güzel ve sevindirici bir gelişme. Senin ve arkadaşının adına sevindim arkadaşım.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri