1 haftadır başladım ve hep ağlıyorum bana yardım edin !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan renji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1 haftadır başladım ve hep ağlıyorum bana yardım edin !

çok eğlenceli oluyor tavsiye ederim annemle daha çok vakit geçiriyoruz busayede ve paylaşımlarımızda çok daha gelişti.
sevgiyle kalın kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

değişimlerim muhteşem ve inanılmayacak bir hızla ilerliyor.gözlerim ışıl ışıl parlıyor ttli3 ttli3 hep bir mutluluk hep bir pozitiflik hakim önyargılarımı yıktım insanlara önyargısız yaklaşıyorum herkesi seviyorum buda bana sevgi olarak geri dönüyor gogogo gogogo daha dik yürüyorum.karar verirken çok çelişkide kalıyordum kararlarım netleşti.insanlarla diyolog kurmakta güçlük çekiniyordum çok utangaçtım.kendime güvenim yoktu.şimdilik aklıma gelenler bunlar renjicim hepinizi sevgiyle selamlıyorum kiss3 kiss3 kiss3

Teşekkürler ecemcim gelişmlerçok güzelmş devamını diliyorum darısı diğer arkadaşlarında başına diyorum 956k

telkinlerin yanısıra meditasyonda yapabilirsin.tavsiye ederim.

İçimden gelmesi gerekli meditasyon yapabilmem için malesef istek ve merak yok neutrali5

o zaman hiç zorlama kendini canım.sevgiyle kal kiss3 kiss3 kiss3

sende esen kal mutlu kal form ye formda kal sapkal89

renjicim nerelerdesin sen aramaya çıkıcam seniii değişimler nasıl gidiyor merakta bıraktın kiss3 kiss3 kiss3

Arama beni ben zaten buralardayım ^^ Telkinleri az dinlediğimde yada unutup dinlemediğimde belirgin bi şekilde durgun geçiyo günüm.Ruh halim azda olsa bozuluyo keşke böyle olmasa sad456 Kilo telkinine başlaıdm bu arada ama henüz bi değişiklik yaşamadım.Bilgilendirmeye devam edicem ^^

bu konuda bende yasadıgım birseyi paylasayım belki sana yardımcı olurum canım bende telkinleri ilk dinlemeye basladıgımda kendimi okadar çok sartlandırdımki bu telkinler beni çok mutlu edicek her dinledigimde sanki sihirli degnek dokunmuscasına mutlu olucam diye düsünmüstüm yani kendimi sartlandırdım bu bendede ters etki yaptı çünkü sanki telkin dinlemesem o sihirli degnek hemen kaybolu vericekmiş gibi sonrada kendimi rahat bıraktım hem telkinleri dinledim hem baska müzikleri ama telkinleri daha çok dinledim kendini bunaltmamalısın bence illaki hemen etkisini görmek zorundayım diye ttli3tabi bunu benden çok çok daha iyi bilenler var ama ben olan etkisini paylaşmak istedim kiss3 kiss3

renji ' Alıntı:
Arama beni ben zaten buralardayım ^^ Telkinleri az dinlediğimde yada unutup dinlemediğimde belirgin bi şekilde durgun geçiyo günüm.Ruh halim azda olsa bozuluyo keşke böyle olmasa sad456 Kilo telkinine başlaıdm bu arada ama henüz bi değişiklik yaşamadım.Bilgilendirmeye devam edicem ^^

Arkadaşlar...Ağlama isteğiyle ilgili daha önce ben de mesaj yazmıştım... sung66

Dalgalanma olayının (ağlamak, gerginlik gibi) şu şekilde olduğunu söyleyebilirim.

glasses-water.jpg

Bir bardak su düşünün. Bardağın yarısı dolu. İçinde çamur ve tabanında taşlar var.

Bu bardağı bilinçaltı, çamur ve taşları da bilinçaltına geçmişte yerleşmiş olumsuz duygu ve düşünceler olarak düşünün.

bardak3k.jpg

Şimdi biz napıyoruz. Telkinleri dinleyerek, bardağa yeni ve temiz sular ekliyoruz. Olması gerekenler yani..

su.jpg

Bu yenilemek için döktüğümüz temiz suları bardağa doldururken, eskileri dışarıya doğru yavaş yavaş çıkacaktır. Dışarıya yani bilinç düzeyine.

Bu süreçte, o olumsuz duygu ve düşünceler tekrardan aklımıza geldiği için, ister istemez kendimizi bir süre kötü hissedebiliriz. Yani, temiz suyun eklenmesiyle, bardaktaki, taş ve çamurlu su dışarıya çıkarken, bunların yerini de yeni ve berrak olan su alacaktır.

su.jpg

Bu duygu ve düşüncelerden etkilendiğimiz için de ağlama nöbetleri, gerginlik gibi dalgalanmaları yaşamamız da normaldir.

Ama, kısa bir süre sonra temiz ve berrak bir bilinçaltı edinmiş olacağız...

1264-su-damlasi.jpg

Sağlıcakla... hismiley

güzel açıklamışsın.. art56art56
eline sağlık.. alk78
actionsmile

Çok teşekkür ederim arkadaşlar yılmadık ve yılmicaz super telkinlerimizi sabırla dinlemeye devam

arkadaşlar bendede sürekli bir ağlama istediği var ama ağlayamıyorum.. kendimi çok kötü hissediyorum... bu nekadar sürecek !!! =)

Herkese merhabalar.Telkinleri dinlemeye başlayalı 3 gün oldu.Bende gece yatarken oşumsuz düşünceler ve ağlama hissi sardı.Sürekli sevdiklerimi kaybetme korkusu var.Bide mutsuzluk hissi var.Sizce bu gelişmeler olumlumu.Bunu merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler

ben ego+suçluluk+kendine güven telkinlerini dinliyorum daha önce ego ve suçululuğu 1,2 hafta gbi bi süre belkide daha az . dinlemiştim sonra sabırsızlık ettiğim için bıraktım ama şimdi tekrar basladım busefer 3 telkinle.. dinlmeye baslayalı 4 gün oldu ve olup olmadık şeylere gözlerim dolmaya basladı tv de azda olsa duygulu bi sahne çıksın gözlerim doluyo bu bende öneden hiç olmazdı etkilemezdi beni..ve bi olay oldu bugün normalde aglamazdım diye düşünüyorum ama kafama kötü şeyler geldi ve aglama bastırdıı..kendimi kötü hissediyorum..inşallah düzelicek.sabırla dinlemeye devam

ben ego+suçluluk+kendine güven telkinlerini dinliyorum daha önce ego ve suçululuğu 1,2 hafta gbi bi süre belkide daha az . dinlemiştim sonra sabırsızlık ettiğim için bıraktım ama şimdi tekrar basladım busefer 3 telkinle.. dinlmeye baslayalı 4 gün oldu ve olup olmadık şeylere gözlerim dolmaya basladı tv de azda olsa duygulu bi sahne çıksın gözlerim doluyo bu bende öneden hiç olmazdı etkilemezdi beni..ve bi olay oldu bugün normalde aglamazdım diye düşünüyorum ama kafama kötü şeyler geldi ve aglama bastırdıı..kendimi kötü hissediyorum..inşallah düzelicek.sabırla dinlemeye devam

Sabırla dinlemeye devam darkdays;

Çoook güzel günler seni bekliyor,tüm olumsuzluklar bir bir su yüzüne çıkıp yerlerini güzel olumlu duygulara bırakıp bir daha gelmemek üzere hayatını terk edecekler girlhaha.

Olumsuz olan her şeyin yerini birbirinden güzel anılarla,yaşanmışlıklarla doldurman dileğiyle

Cevap: Ynt: 1 haftadır başladım ve hep ağlıyorum bana yardım edin !

Arkadaşlar...Ağlama isteğiyle ilgili daha önce ben de mesaj yazmıştım... sung66

Dalgalanma olayının (ağlamak, gerginlik gibi) şu şekilde olduğunu söyleyebilirim.

glasses-water.jpg

Bir bardak su düşünün. Bardağın yarısı dolu. İçinde çamur ve tabanında taşlar var.

Bu bardağı bilinçaltı, çamur ve taşları da bilinçaltına geçmişte yerleşmiş olumsuz duygu ve düşünceler olarak düşünün.

bardak3k.jpg

Şimdi biz napıyoruz. Telkinleri dinleyerek, bardağa yeni ve temiz sular ekliyoruz. Olması gerekenler yani..

su.jpg

Bu yenilemek için döktüğümüz temiz suları bardağa doldururken, eskileri dışarıya doğru yavaş yavaş çıkacaktır. Dışarıya yani bilinç düzeyine.

Bu süreçte, o olumsuz duygu ve düşünceler tekrardan aklımıza geldiği için, ister istemez kendimizi bir süre kötü hissedebiliriz. Yani, temiz suyun eklenmesiyle, bardaktaki, taş ve çamurlu su dışarıya çıkarken, bunların yerini de yeni ve berrak olan su alacaktır.

su.jpg

Bu duygu ve düşüncelerden etkilendiğimiz için de ağlama nöbetleri, gerginlik gibi dalgalanmaları yaşamamız da normaldir.

Ama, kısa bir süre sonra temiz ve berrak bir bilinçaltı edinmiş olacağız...

1264-su-damlasi.jpg

Sağlıcakla... hismiley
Sana şunu söyliyeyim muhteşem cevaplamışsın ve çok mantıklı hatta doğru
Süpersin ne diyim..:956kkrzm67

Arkadaşlar çoğu kişininde açıkladığı gibi kötü duyguların su yüzeyine çıktığından dolayıdırki kendinizi mutsuz ve ağlamaklı hissedersiniz bunlar iyileşme dönemidir rahat olun
Kendinizi iyileşmeye verin ve ilerde bu yaşadıklarınız aklınıza geldikçe güleceksiniz ve kendinizle gurur duyacaksınız

aah yasasıın nerdeyse agladığım için sevineceğim (: bnde neler oldugunu anlamaya calısyrdum .d

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri