![]() |
İlginç Bir Kelime Testi Çok dikkat etmeden satırlara göz gezdirin. Gözümüze çarpan ilk 5 kelimeyi paylaşalım. Bana göre bu kişinin algıda seçiciliğini ölçen bir test. Yorumlarınız bu düşüncemi destekleyecek mi ? Çok merak ediyorum. http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...26764835_n.jpg Benim kelimelerim:
|
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi AHIR, NEFRET, MUZ, DERİN, AŞIK. iyi mi kötü mü bilemedim :S |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Derin bir aşk yarası mı var yoksa sende. Ya atları seviyorsun ya da özgürlüğüne aşırı düşkünsün özgür olamamaktan korkuyorsun, nasıl yorum? ;) |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi ben direk dalis yaptigim icin konuyu okumadan bunlari okudum, sonra niye okuyorum diye bi isme bakayim dedim ama okumus buludundugum icin degistirmek istemedim sevincli sebep zevk mucize kahve asik, ne demek oluyo simdi dusun2 |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Henüz bugün bir arkadaşıma atları ne kadar çok sevdiğimi söylemiştim. Derin aşk yarasını sorma gitsin. E özgürlük olayında sonuna kadar haklısın, evlenmezsem sebebi bu olur. Da, bu muz neyin nesi, meali nedir onu anlamadım :D |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi zevk, mutsuz , güneş , yalnız kitap ..garip :) paylaşım için teşekkürler |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi zevk,kahve,mutsuz,nefret,güneş....peki ne dir şimdi bu ? :D |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Alıntı:
Açıkçası ben tüm kelimeleri bulmadım daha ne çok farklı kelimeler çıkıcak merak ediyorum. Bana bu kelimeler çıksa ben kendim için şöyle yorumlayabilirdim. Sebep: olayların neden sonuç ilişkilerine odaklanıyorsun. Birşeyin sebebi senin için önemli. Zevk: Hayattan veya yaptığın işlerden keyif almak senin için önemli. Mucize: Olağan üstü şeylere inanıyorsun ki ben de de çıkmıştı bir de değişime inanıyorsun. Çünkü bana göre mucize en umutsuz zamanları bile umutlu hale getirebilen birşeydir. Kahve: bazı tatlı bağımlılıkları bilerek ve isteyerek seçiyoruz tercih ediyoruz. Aşık: ya aşıksın ya aşık olmak istiyorsun :D NOT: Aslında tanımadığın biri için böyle yorumlar yapmak zor ama senin sonuçta bu testin işe yarayıp yaramadığını ölçmek niyetim. Bir de test ile ilgili böyle bir değerlendirme yok tamamen sesgilerimden ve kelimelerin hayatımıza kattığı anlamlardan yola çıkıyorum. Bazı kelimeler birbiriyle ilişkili de olabilir. Ama en önemlisi sizin bu kelimelere ne anlamlar yüklediğinizdir. |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi mucize üzgün aşık sigara sevgi |
(Bir de 6.Hissimi kullandım juger benden kaçmaz. ;) ) |
Sigara: Ya kullanıyorsun ya kullanıyordun ya da nefret ediyorsun. Sevdiğin biri var zaman zaman üzüyor ama sen herşeye rağmen bunun düzelmesini umut ediyorsun.(Bu yorumun yanlış olmasını diliyorum) Aşk ve sevgi senin için değerli . Belki üzülmekten korkuyorsun ya da bilinç altında seni üzen birşeyler var. Hepimizin hayatının mucizelerle dolu olmasını diliyorum. Buradaki bir çok insanın mucize kelimesine takılması aslında bence ne kadar umut dolu olduğumuzu gösteriyor. |
yok yorumlarin kesinlik ifade etmesede tespit acisindan güzel, tebrikler 25889 |
Mutsuz ve yalnız kelimeleri bilinçaltında olan olumsuzlukların kaynağı olabilir. Kitap: Okumayı ve kendini geliştirmeyi seviyorsun. Zevki daha önce söylemiştim. |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Bence de faydası olur. Sonuçta orada nefret var, onun yerine sevgiyi koyabilmeyi isterim. Değişimi görmüş olurum. Bu arada ahır ve at olayı bana bir şey çağrıştırdı. Hadi onu da 6. hissinle bul bakalım y789 Siz kadınlar ve altıncı hislerinizz khkh56 |
Kahve, Zevk ve Güneşi yazmıştım daha önce. Bence en güzeli herkesin kendisininkini yorumlaması en doğrusu o olur. Bu kelimeler çıktı ya durup bir düşünmek gerek neden bunlar neden herkes aynı kelimeleri bulmuyor anlatabiliyor muyum? Lütfen siz de yorumlayın arkadaşlar hiç birimiz uzman değiliz sadece kendimizi deniyoruz. Bence en azından kelimelerin sizi yansıtıp yansıtmadığını paylaşabilrisiniz. |
|
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi yok olmadı khkh56 ama benim düşündüğümden 10 kat daha anlamlı oldu. sen bir harikasın alk78 |
|
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Bir de sevgili juger cıııım az çok senle bir konuşmuşluğumuz var fikir alışverişimiz oldu ya ben yazıdan da acayip iyi tahminlerde bulunurum. Kişinin yazdığı yorumları biliyorsam falan düşünce ve karakter analizi yapmaya çalışıyorum ama bilinçli değil yani nasıl desem içine doğmak gibi birşey. Sezgilerime de çok güvenirim. Çoğu zaman da tutuyor. Dikkat et he seni senden iyi tanımayayım. Tabi insanı en iyi kendisi tanır. Ben kişiliğini bilebilirim ama önemli olan senin benlik algındır(Kendini nasıl algıladığın). ;Benlik algısını da sen kendini anlatabildiğin kadar anlayabiliriz. |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Beni benden iyi tanırsın ama bendeki beni benden iyi tanıyamazsın (kafiyeli olması için uğraştım saçmaladıysam affola y789) |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi sebeb,zevk,mucize,kahve,üzgün.........kahveyi hiç sevmem ama kahvesmiley |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Sen seni bil sen seni, sen seni bilmezsen patlatırlar enseni... :))) ne demekse artık? Bu tekerlemesiymiş işin gırgırı ama asıl bunu şiiri varmış mana deriiiiin... |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi nefret, defter,nefret,mutsuz, maskülen . frakında olmadan 2 kezz nefrete bakmışım tmm onu anladım ama defterr ne demek istiyo ki şimdi bana rt67 maskülen ne dmeek ki. tşkk ettim ayrıcaf678h |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Mucize, yaprak, sonuç , sebep güneş :) |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi şık sigara hırs sevgi aşık noldu şimdi anlamadımda |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi üzgün:( sevgi:) nefes:) rahat:) güneş:) bende güzel yorumlarından istiyorum sweeet:))) |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi sebep zevk mucize kahve üzgün .. ilk 5 kelime .. :D .. algıda seçici değilimdir .. mantığım ağır basar ve ne gördüysem o :) .. |
Bu yorum hakkında iyi kötü bir dönüt verirsen sevinirim. Bu çok deneysel bir çalışma kendi adıma daha önceki yazılanları okuduysan. Kesin bilirim diye bir iddiam yok. Ama iddialı tahminlerim var.;) Biraz sonra diğer test sonuçlarına da bakıcam. Sevgiler. |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi öncelikle yorumların için çok tşk ediyorum sweet bu testi aslında birazda gırgrına yapmıştım ama yorumlarını kısmen doğru buluyorum. evet 3 gündür telkin dinliyorumm. kafamda sürekli çözüme kavuşmayı bekleyen bi sürü düşüncelerim varr defter hakkında söylediklerin %100 doğru ve nefret içinde tabiki. yorumların cuk diye oturdu diyebilirim. ama affetmek üzerinee neler yapabileceğimi halen daha kestirebilmiş deilim özlelikle de kendim için. 'maskülen ' kelimesine de gelirsem ilk yorumunun bana uymadığı çok rahat söyleyebilirim;))dmeek ki bilmediğim için gözüme takılmış.Tekrar tşkk ediyorumm .ayrıca merak de ettim nasıl bi deneysel çalışma acaba diye de? paylaşabilir misin ?:) |
Buradaki bir çok insanın mucizeye takılması tesadüf olamaz gibi geliyor. Seviyoruz biz umutlu olmayı, umut hiç solmasın hep aydınlatsın yüreğimizi. Yaprak da güzel hem seviyorsun doğayı hem de üretkenliği seviyorsun. Gördüğüm en güzel en okyanus yürekli annesin sen. Ne şanslı senin minikler. Ne kadar karanlık da olsa gece, "güneş" kelimesi senin umutlu olduğunu ve her karanlığın sabaha kavuşacağını bildiğini temsil ediyor. Harika, muhteşem kelimeler. :)) |
Alıntı:
Bu testle karşılaştığım zaman insanların ne gibi cevaplar vereceğini merak etmiştim. Testi kendimce yukarıdaki algıda seçicilik kavramıyla eşleştirdim. Yani "Acaba herkes aynı cevapları mı veriyordu?" diye bir soru geldi aklıma ve burada paylaştım. Çok da gır gır bir testti ilk bakışta dediğin gibi ama aynı zamanda ciddiye alınıp bu kelimeler yorumlanabilir diye düşünüyorum. Aslında farklı gruplara da denenebilir. Burada ne kadar farklı insan bir arada bulunsa da ortak ilgi alanlarımız var sonuçta benzer kelimelerin çıkması beni şaşırtmıyor. Diğer yandan sezgilerime güveniyorum. Bunu da kendi açımdan deniyorum. İyi ihtimaller buluyorum ama nasıl buluyorum diye sorarsan bir tarif veremem. |
İlla fark edilir bir şıklık zerafet olsun isteriz. Hem kendimiz hem de çevremizin düzeni, yaşam alanımız vs. Hırs: Başarı odaklısın. Azı karar çoğu zarar. Yenilgiyi kabul etmez hep kazanmak istersin. Aşk ve sevgi söylemeye bile gerek yok bence sende fazlasıyla var. Sigarayı sen söyle. Umarım kullanmıyorsundur. Kullanıyorsan da çıkabilir kullanmıyorsan rahatsız ettiği için çıkmış olabilir. Sevdiğin biri kullanıyor olabilir. Ya da sevmediğin biri. Hep sevdiklerinle sevgi dolu ortamlarda, aşkla mutlu kal canımcım. |
Sevgi dolusun, seviyor seviliyorsun çevrende. Rahatlık önemli senin için. Rahatının kaçmasına gelemiyorsun. Nefes yüzünden sağlığa önem veriyorsun. Nefesle ilgili bir çok ihtimal söyleyebilirim. Aldığın her nefese şükrediyorsun. Özellikle sıkıldığında rahat bir nefes alabilmek senin için çok değerli(kimin için değil ki). Spor yapıyor musun? Spor giyinmeyi de seviyor olabilirsin. Güneşi açıkladım daha önce ve güneşe başka anlam çok nadir yüklemek isterim. Güneş de bu testin en güzel kelimelerinden biri. Sevgiler. |
Sebep: Hiç şaşırmadım. Merakının kaynağı işte. Meraklı değil misin? Bir şeyin sebebini öğrenirsen daha iyi öğrenirsin. Sabebini bilmediğin şeylere anlam veremiyorsun, mantığına uyduramıyorsun. Duyarlısın. Zevk: Yaptığın işten keyif almak istiyorsun. Zaten keyif aldığın işi de en iyi şekilde yapabileceğine inanıyorum. Kefini kaçıracak durumlarda uzak duruyorsun. Mucize: Ya işte testin en sevdiğim diğer bir kelimesi. Forumdakilerin ortak kelimesi ya. Yoruma gerek yok bence bu kelimeye :) güneş gibi buna da umutlu olmaktan başka yorum yapamam. Mucizelere inanmak kıymetli çünkü onlar var. Küçük mucizlerin büyük mutlulukların olsun. Kahve: Sever misin? Ona göre yorum yapıcam.;) Yoksa ders çalışırken kahve mi içiyorsun? Üzgün: Oldu mu şimdi Janer he oldu mu şimdi bu kelime. Cık cık cık hiç yakışmadı bu da sana. Şu melankolik şiirlerden kurtuldun mu bunu çözersin inşallah. Damar şarkı ve şiirlerden uzak dur. Bilindışında bile olmasın üzgün. Kimse üzmesin seni sen de kimseyi üzme. |
hepimizde olduğu gibi şüphesiz o güzel yüreğinden geçenler doğrudur:) seçtiğim kelimelerime yaptığın tüm güzel yorumlar için ayrı ayrı teşekkürler:) üzgün kelimesi sanırım şu bir iki gün durduk yere kendi canımı sıkacak şeyler ürettiğimi gördüm bile bile kendimi üzüyordum yani. ama farkettim çok şükür bugün neşem yerinde sayılır. evet hala etrafımda beni ara ara üzen olaylar olmuyor değil ve dediğin gibi duygusalda bir yapım olunca çabuk siniyorum köşeme. evett seviyorum çoğu şeyi, seviliyorsam ne mutlu bana:)) rahata bayılıyorum rahat olmak, rahatca nefes almak, sevdiklerimle nefes almak önemli benım için. e tabii rahatlık olunca spor giyim olmadan olmuyor spor giyinmeyide baya seviyorum:)) evet güneş kelimesini sevgiokyanusumda secmiş:)) umut sabah güneş güzel sey:)) çok çok teşekkür ederim güzel yüreğine emeğine:) her yeni sabah bizlere saydığın tüm güzellikleri seninle buluştursun:) sevgilerimle.. |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi mucize kahve sevgi öfke mutsuz mucize ile kahveyi anlamasam da diğerleri uydu:((( |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Sebep,Zevk,Mucize,Kahve ve Üzgün :D.İlginç.Hemen Üzgünlüğüm arkasındaki nedenini iptal edip onun yerini mutluluğa yelken açacak sebepler koyuyorum.Özgürlük yolunda adım adım ilerliyorum.Gerçek Varlığımı kabul ediyorum ve onu olduğu gibi ifade etmeyi seçiyorum ;).Bu bir çeşit "gas" sisteminden yola çıkılmış olabilir.Orada kötü gördüklerimizi iptal edip Onun yerine Daha iyi yerlere Odaklanabiliriz ;) Sevgiyle ve Işıkla kalın sevgili Arkadaşlarım :) |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Sebep, sinema, kalem, atlı, muz. Her şeye tamam da, bu atlar ve muzlar hala benimle |
Alıntı:
Sevgi, öfke ve mutsuz üçü insana bağlantılı geliyor. Yani sevdiğin birine öfkelisin ve bu durum haliyle seni mutsuz ediyor. Affetmelisin her kimse ve neyse hayat bir o kadar kısa ve zaman da bunlara harcanmayacak kadar değerli canım. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM. |