![]() |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Alıntı:
Uzun bir aradan sonra testi yineleyince farklı kelimeler gördüğümü fark ettim ama hala aynı kelimeler de var seninkiler gibi :Dkhkh56 Muz için çocukluğuna inmek gerek bence evladım. Sana bilinçaltı temizliği meditasyonu öneriyorum bu konuda. Senaryo yazacaksın. Rüyaların sana ilham olsun ;) Ya da canım sinemaya gitmeyi özlemiş, hazır buradayken gitseydin. Sebep de senin için bu ara herşeyi daha derinlemesine araştırdığından gözüne takıldı bence. |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Sebep Mucize Kağıt Mutsuz Yaprak Yani???????????????? |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi 1- Sebep 2- Aşık 3- Nefes 4- Aşık 5- Yaprak Hmmm... Anladım. Teşekkürler... |
Diğerlerini açıkladım önceki sayfalarda. Aynı; benzer şeyler yazılacak. KAğıt ilginç. Ya çok işin var bu ara yoğun çalışıyorsun ya da seni mutsuz eden konuları iyi bir analiz etmeye ihtiyacın var. Defter yorumunda olduğu gibi yaz çiz ve bir eylem planı hazırla kendine. |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Mucize Kahve Üzgün Sevgi Rahat Bunlar ne anlama geliyor acaba???? |
Ben de ekstra bunları anladım. Doğru mu anladım acaba? Zeyrnthia Kelebeğeem(bayılıyorum bu kelebeklerine senin): Havada aaaaaaşşşşşşşkkkkk kokusu var ya da olmasını istiyorsun. Üretken ve verimli bir çağdasın. Yeşili seviyorsun.Yeşil sağlıktır, huzurdur. Nefesi buldun ya huzuru önemsiyorsun. Sana göre huzur rahat bir nefes almak. Huzurlu bir aşk bulduğunda rahat bir nefes al şöyle derinden harika bir ömür senin olsun kelebeğim. ;) Mutlu ve huzurlu kal kelebeğim. :)) Her zaman aşk aşk aşkla. |
Alıntı:
Bunların hepsi için daha önce yorum yapıldı sevgili yaseminist onlara da bakabilirsin. Zaten belli bir kalıp yok. Genel de ayrı ayrı yorumlanabilirken. Eğlencesine birleştirip de yorumlayabiliyoruz. Sen de bize söylebilirsin sence neden bu kelimelere gözün takıldı? Cevabını en iyi sen bilirsin. Üzgün sevdiğimiz kelimelerden değil. Sen isen mutlu olmanı temenni ederim. Her kim üzgünse çevrende o da mutlu olsun. Kahve tatlı bir bağımlılıktır. Sevgi ihtiyaç sen hem kendini hem de çevrendekileri seven bir insansın. Bu sonucu mesajlarından falan çıkardım. Rahat olmak senin için değerli. |
Canım yeni gördüm yorumunu ve aynen katılıyorum dediklerine , sonuçlar önemlidir benim için her zaman bir sorun dahi olsa sonuç der konuyu kapatırım :) Güneş olmazsa olmazım , her karanlığın içinde varolduğuna inandığım . Mucize oğlum ve belki olursa bir kardeşi daha o da mucize benim için , minikler derken de acaba bir şeyler mi hissettin diye de umutlandım :) İyi ki varsın tatlılar tatlısı , iyi ki varsın . Yeni yıl sana bol umut dolu günler getirsin bir de içimden kocaman bir aşk diledim , görelim bakalım :) |
|
En okynanus yürekli anneye yakışır. actionsmile |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi 1)AŞK 2)YAPRAK 3)NEFES 4)NEFRET 5)SİNEMA :))) |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi üzgün sevgi sigara ağıt mutsuz al işte :D |
Nefret sana yakışmaz o duygundan arınmalısın her ne konuda ise yoruma çok açık çok fazla ihtimal var. Sinema da içinde kaldı biliyorum geçen gitmeye niyet etmişsin de gidememişsin. Ondan aklına takılmış. İçimden geldiği gibi yazdım yine. |
Sormalısın kendine neden çoğu olumsuz. Dilerim yakın zamanda kurtulursun bunların hepsinden ve gözlerin hep mutluluğu ifade eden sözcüklere takılır. Sevgiye ihtiyaç duyuyorsun belki. Sevdiğin mi üzdü seni? Herşeyden önce kendini sevmelisin. İçinde bir şeyin yasını mı tutuyorsun bu nedenle mi mutsuz hissediyorsun? Bu kelimelerin ne anlama geldiğini en iyi sen bilir sen anlarsın bana göre. Benimkiler yalnızca tahmin. |
Ağaçları, doğayı çoooookkk seviyorum. Yaşamayı seviyorum. Allah hepimize sağlık dolu uzuuuuunnn bir ömür yaşamayı nasip eder inşallah. Ben bu teste her baktığımda başka başka kelimeler görüyorum. Bana yanıtını yeni gördüm. Resme şimdi tekrar baktım. Gördüğüm kelimeler: 1- Zevk (Kabul etmeliyim ki çok elegan zevkleri olan bir insanım. Bu konuda tevazu gösteremeyeceğim.) 2- Nutella (Pek sevmem ama bunu başkalarına mutluluk hormonu salgılattığım şeklinde algılamak istiyorum.) 3- Aşık 4- Nefret (Aşk ile nefret arasındaki ince çizgideyim. Nefret ettiğim şeyler olduğu kadar aşkla sevdiğim şeyler de var.) 5- Tatlı (Bence de çok tatlıyım.) |
Teste her baktığında farklı sözcükler görmen normal, hatta farklı zaman aralıklarında baktığında farklı sonuçlar elde etmen de normal. Bence ruh hali, yaşantılar gibi bir çok şey algıda seçiciliğimizi etkiliyor da ondan. İlgilerimiz, zevklerimiz, duygu ve düşüncelerimiz hep aynı kalmıyor. O nedenle bence sabit ve kararlı sonuç elde etmek için esnek olmayan bir iç dünyamız olmalı. Öyle de olmasın ya gelişime ve değişime açık olalım hep. Kelebeğim bu aralar ciddi bir tatlı krizindesin gibime geldi. Bir pasta kaçamağı iyi gider.(bol çikolatalı) Ama ders çalış ödül olsun o sana. :D Anam bugün ne oluyor böyle teste kim baksa nefret görüyor. Hangi gezegen öteki ile ters açı yaptı acep. Forum dizilere döndü aşk ve nefret yan yana. Ki tatlısın zaten tartışılmaz. Zevkli olmana gelince de seçtiğin muhteşem görseller ve geçen gün yanına gelen kızların söyledikleri(günlüğünde bahsetmiştin ya) ile kanıtlıyorsun bunu. Alıntı:
kağıt defter yazmayı, çizmeyi, anlatmayı seviyorsun. Olaylara derinlemesine bakıp analiz etmeyi de seviyor olabilirsin. Ayrıntılara önem veriyor olabilirsin. Özellikle defter de çalışkanlığının simgeliyor bence defterlerle çok haşır neşirsin. ;) Az çok seni tanıdığım için bu münasebetin olumlu olduğunu da biliyorum Nefret konusu iyi değil ama :( Kurtul o kelimeden. Yaprak için sen açık havada olmayı ve doğayı seviyorsun derim Nefret şu kurtulmak istediğin his ile ilgili olabilir. Onu yendiğin zaman kurtulacaksın özgürlüğüne kavuşacaksın. Sevgiler. |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi sebep, zevk, mucize, kahve, üzgün, aşık |
|
sinemaya gelince şeker moderatörüm, evet çok istemiştim o filme gitmeyi :)) |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Mucize,yalnız,kahve,yaprak,rahat Nasıl yani?? |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Yaz-aşk-aşık-yaprak-nefret |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi kitap kalem aşık öfke yalnız :D süper bir kombinasyon oldu :) |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi güneş,derin,yaprak,aşık,sevgi:) |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi sevgi, mucize, güneş, su, mutluluk |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Bugün bu testin bir benzerini yaptım. Aşağıya resmini koydum. Gördüğüm ilk 3 kelime: 1- Neşe 2- Heyecan 3- Dostluk Şimdi de diğerine bakıcam bakalım neler çıkıcak. Merak ediyorum. |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi 1- Yaprak 2- Eğitim 3- Defter 4- Kalem 5- Mutsuz Bu ne yaaa yaşama sevincim kaçtı. khkh56 |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi nefes güneş sewgi mutsuz yaprak |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi sewgi kelimesi beni çok mutlu etti:) |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Yeni kelime testinde ilk üç kelimem Eğlence Dua Yenilik Yeni test yeni yıl kutlaması için hazırlanmışa benziyor bu nedenle de morale ihtiyacı olanlar ona baksın diğerini karıştırmasın. Çünkü yeni testte hep pozitif şeyler var, demedi demeyin. :)) |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Önceki test Sigara,Hırs,Yaprak;Eğitim,Yalnız Yeni test gerçekten daha umut verici Dostluk,Mucize,Tutku |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Nefes Güneş aşık Nefret Aşk Görüdüğüm kelime bunlar ama bunların anlamları ne ki? |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi 1- Aşk utananadam 2- Mucize utananadam 3- Değişim utananadam |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Diğeri de: 1- Pas 2- Sevgi 3- Sigara 4- Kağıt 5- Mutsuz Gerçekten öbüründe daha pozitif sözcükler varmış. neutrali5 |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi zevk kahve sigara eğitim nefret |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi 2. test 1- Umut 2- Mucize 3- Değişim |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi kulak inek sağır çay düş |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi bor kagıt para s45apk |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi zevk sebeb aşık kalem nefes |
|
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi ilginç , merak , zevk , kahve , aşık |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:27 PM. |