Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   İlginç Bir Kelime Testi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/619924-ilginc-bir-kelime-testi.html)

sweeet 29-12-2011 10:43 PM

Cevap: İlginç Bir Kelime Testi

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815205)
Sebep, sinema, kalem, atlı, muz.

Her şeye tamam da, bu atlar ve muzlar hala benimle

Uzun bir aradan sonra testi yineleyince farklı kelimeler gördüğümü fark ettim ama hala aynı kelimeler de var seninkiler gibi :Dkhkh56

Muz için çocukluğuna inmek gerek bence evladım. Sana bilinçaltı temizliği meditasyonu öneriyorum bu konuda. Senaryo yazacaksın. Rüyaların sana ilham olsun ;) Ya da canım sinemaya gitmeyi özlemiş, hazır buradayken gitseydin. Sebep de senin için bu ara herşeyi daha derinlemesine araştırdığından gözüne takıldı bence.

SeLeNaS 30-12-2011 12:03 AM

Sebep
Mucize
Kağıt
Mutsuz
Yaprak
Yani????????????????

Işıldayan Safir 30-12-2011 12:16 AM

1- Sebep
2- Aşık
3- Nefes
4- Aşık
5- Yaprak

Hmmm... Anladım. Teşekkürler...

sweeet 30-12-2011 12:49 AM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815213)
Sebep
Mucize
Kağıt
Mutsuz
Yaprak
Yani????????????????

Diğerlerini açıkladım önceki sayfalarda. Aynı; benzer şeyler yazılacak. KAğıt ilginç. Ya çok işin var bu ara yoğun çalışıyorsun ya da seni mutsuz eden konuları iyi bir analiz etmeye ihtiyacın var. Defter yorumunda olduğu gibi yaz çiz ve bir eylem planı hazırla kendine.

yaseminist 30-12-2011 12:58 AM

Mucize
Kahve
Üzgün
Sevgi
Rahat

Bunlar ne anlama geliyor acaba????

sweeet 30-12-2011 01:02 AM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815215)
1- Sebep
2- Aşık
3- Nefes
4- Aşık
5- Yaprak

Hmmm... Anladım. Teşekkürler...

Ben de ekstra bunları anladım. Doğru mu anladım acaba? Zeyrnthia Kelebeğeem(bayılıyorum bu kelebeklerine senin):

Havada aaaaaaşşşşşşşkkkkk kokusu var ya da olmasını istiyorsun. Üretken ve verimli bir çağdasın. Yeşili seviyorsun.Yeşil sağlıktır, huzurdur. Nefesi buldun ya huzuru önemsiyorsun. Sana göre huzur rahat bir nefes almak.

Huzurlu bir aşk bulduğunda rahat bir nefes al şöyle derinden harika bir ömür senin olsun kelebeğim. ;)

Mutlu ve huzurlu kal kelebeğim. :)) Her zaman aşk aşk aşkla.

sweeet 30-12-2011 01:10 AM

Alıntı:

yaseminist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815217)
Mucize
Kahve

Alıntı:

yaseminist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815217)

Üzgün

Sevgi

Rahat

Bunlar ne anlama geliyor acaba????

Bunların hepsi için daha önce yorum yapıldı sevgili yaseminist onlara da bakabilirsin. Zaten belli bir kalıp yok. Genel de ayrı ayrı yorumlanabilirken. Eğlencesine birleştirip de yorumlayabiliyoruz. Sen de bize söylebilirsin sence neden bu kelimelere gözün takıldı? Cevabını en iyi sen bilirsin.

Üzgün sevdiğimiz kelimelerden değil. Sen isen mutlu olmanı temenni ederim. Her kim üzgünse çevrende o da mutlu olsun.

Kahve tatlı bir bağımlılıktır.

Sevgi ihtiyaç sen hem kendini hem de çevrendekileri seven bir insansın. Bu sonucu mesajlarından falan çıkardım.

Rahat olmak senin için değerli.

bigokyanus 30-12-2011 11:03 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815179)
Bigokyanus'uma yakışır böylesi sonuç zaten. :)) Geriye dönüp baksam mı diye düşündüm ama azcık da olsa tanıdığım biri için sezgilerime güvenmeyi seçiyorum. Sebepler önemli ya senin için sonuçlar daha önemli. Zaten bir olayın sebebi değil sonunda bize ne hissettirdiğidi önemli.

Buradaki bir çok insanın mucizeye takılması tesadüf olamaz gibi geliyor. Seviyoruz biz umutlu olmayı, umut hiç solmasın hep aydınlatsın yüreğimizi. Yaprak da güzel hem seviyorsun doğayı hem de üretkenliği seviyorsun. Gördüğüm en güzel en okyanus yürekli annesin sen. Ne şanslı senin minikler.

Ne kadar karanlık da olsa gece, "güneş" kelimesi senin umutlu olduğunu ve her karanlığın sabaha kavuşacağını bildiğini temsil ediyor. Harika, muhteşem kelimeler. :))

Canım yeni gördüm yorumunu ve aynen katılıyorum dediklerine , sonuçlar önemlidir benim için her zaman bir sorun dahi olsa sonuç der konuyu kapatırım :)
Güneş olmazsa olmazım , her karanlığın içinde varolduğuna inandığım .
Mucize oğlum ve belki olursa bir kardeşi daha o da mucize benim için , minikler derken de acaba bir şeyler mi hissettin diye de umutlandım :)

İyi ki varsın tatlılar tatlısı , iyi ki varsın . Yeni yıl sana bol umut dolu günler getirsin bir de içimden kocaman bir aşk diledim , görelim bakalım :)

selda02 30-12-2011 12:14 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815184)
Bir yengeç burcu kadını olarak şık olmak bizim için önemli şekerim :)
İlla fark edilir bir şıklık zerafet olsun isteriz. Hem kendimiz hem de çevremizin düzeni, yaşam alanımız vs.

Hırs: Başarı odaklısın. Azı karar çoğu zarar. Yenilgiyi kabul etmez hep kazanmak istersin.

Aşk ve sevgi söylemeye bile gerek yok bence sende fazlasıyla var.

Sigarayı sen söyle. Umarım kullanmıyorsundur. Kullanıyorsan da çıkabilir kullanmıyorsan rahatsız ettiği için çıkmış olabilir. Sevdiğin biri kullanıyor olabilir. Ya da sevmediğin biri.

Hep sevdiklerinle sevgi dolu ortamlarda, aşkla mutlu kal canımcım.

evet kesinlikle bayıldım evet sigara kullanmıyorum kesinlikle çok rahatsız oluyorum bu yüzden olsa gerek teşekkür ederim şekercim yorumlarınada bayıldım ayrıca mutlu kalgirlhaha

sweeet 30-12-2011 12:27 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815228)
Mucize oğlum ve belki olursa bir kardeşi daha o da mucize benim için , minikler derken de acaba bir şeyler mi hissettin diye de umutlandım :)

Nedense o an iki çocuğun varmış hissine kapıldım. İçimden öyle geçti birden yazarken minikler yazmışım bigokyanusum hadi hayırlısı bakalım. :))

En okynanus yürekli anneye yakışır.
actionsmile

RimA Vita Perfetto 11-02-2012 11:21 PM

1)AŞK
2)YAPRAK
3)NEFES
4)NEFRET
5)SİNEMA
:)))

bumbada 11-02-2012 11:48 PM

üzgün sevgi sigara ağıt mutsuz

al işte :D

sweeet 11-02-2012 11:50 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820266)
1)AŞK
2)YAPRAK
3)NEFES
4)NEFRET
5)SİNEMA
:)))

Aşıksın hala. Yaprrak ise umuttur. Umudun var ,nefes almak istiyorsun ama alamıyorsun sanki.

Nefret sana yakışmaz o duygundan arınmalısın her ne konuda ise yoruma çok açık çok fazla ihtimal var.

Sinema da içinde kaldı biliyorum geçen gitmeye niyet etmişsin de gidememişsin. Ondan aklına takılmış.

İçimden geldiği gibi yazdım yine.

sweeet 11-02-2012 11:58 PM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820268)
üzgün sevgi sigara ağıt mutsuz

al işte :D

:(( Bu kelimeler bilinçaltında yer etmiş ve algıda seçiciliğin ile su yüzüne çıkmış şeyler. Belki birkaçı ruh halini yansıtıyor.

Sormalısın kendine neden çoğu olumsuz. Dilerim yakın zamanda kurtulursun bunların hepsinden ve gözlerin hep mutluluğu ifade eden sözcüklere takılır.

Sevgiye ihtiyaç duyuyorsun belki. Sevdiğin mi üzdü seni? Herşeyden önce kendini sevmelisin.

İçinde bir şeyin yasını mı tutuyorsun bu nedenle mi mutsuz hissediyorsun?

Bu kelimelerin ne anlama geldiğini en iyi sen bilir sen anlarsın bana göre. Benimkiler yalnızca tahmin.

Işıldayan Safir 11-02-2012 11:58 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815218)
Ben de ekstra bunları anladım. Doğru mu anladım acaba? Zeyrnthia Kelebeğeem(bayılıyorum bu kelebeklerine senin):

Havada aaaaaaşşşşşşşkkkkk kokusu var ya da olmasını istiyorsun. Üretken ve verimli bir çağdasın. Yeşili seviyorsun.Yeşil sağlıktır, huzurdur. Nefesi buldun ya huzuru önemsiyorsun. Sana göre huzur rahat bir nefes almak.

Huzurlu bir aşk bulduğunda rahat bir nefes al şöyle derinden harika bir ömür senin olsun kelebeğim. ;)

Mutlu ve huzurlu kal kelebeğim. :)) Her zaman aşk aşk aşkla.

Yok ayol nerede. Bana çok uzak beşeri bir aşk. Aşık olamıyorum. Ama kafamda bir model var. Bunu inkar edemem. Arkadaşlarım da erkeklerin bana yaklaşmaktan korktuklarını söylerler. Biraz fazla mesafeli ve ciddiyim sanırım. Hiç kimseye bakmıyorum. girlhaha

Ağaçları, doğayı çoooookkk seviyorum. Yaşamayı seviyorum. Allah hepimize sağlık dolu uzuuuuunnn bir ömür yaşamayı nasip eder inşallah.

Ben bu teste her baktığımda başka başka kelimeler görüyorum. Bana yanıtını yeni gördüm. Resme şimdi tekrar baktım. Gördüğüm kelimeler:

1- Zevk (Kabul etmeliyim ki çok elegan zevkleri olan bir insanım. Bu konuda tevazu gösteremeyeceğim.)
2- Nutella (Pek sevmem ama bunu başkalarına mutluluk hormonu salgılattığım şeklinde algılamak istiyorum.)
3- Aşık
4- Nefret (Aşk ile nefret arasındaki ince çizgideyim. Nefret ettiğim şeyler olduğu kadar aşkla sevdiğim şeyler de var.)
5- Tatlı (Bence de çok tatlıyım.)

sweeet 12-02-2012 12:18 AM

Teste her baktığında farklı sözcükler görmen normal, hatta farklı zaman aralıklarında baktığında farklı sonuçlar elde etmen de normal. Bence ruh hali, yaşantılar gibi bir çok şey algıda seçiciliğimizi etkiliyor da ondan. İlgilerimiz, zevklerimiz, duygu ve düşüncelerimiz hep aynı kalmıyor. O nedenle bence sabit ve kararlı sonuç elde etmek için esnek olmayan bir iç dünyamız olmalı. Öyle de olmasın ya gelişime ve değişime açık olalım hep.

Kelebeğim bu aralar ciddi bir tatlı krizindesin gibime geldi. Bir pasta kaçamağı iyi gider.(bol çikolatalı) Ama ders çalış ödül olsun o sana. :D

Anam bugün ne oluyor böyle teste kim baksa nefret görüyor. Hangi gezegen öteki ile ters açı yaptı acep. Forum dizilere döndü aşk ve nefret yan yana.

Ki tatlısın zaten tartışılmaz. Zevkli olmana gelince de seçtiğin muhteşem görseller ve geçen gün yanına gelen kızların söyledikleri(günlüğünde bahsetmiştin ya) ile kanıtlıyorsun bunu.

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820272)
Benim testimin sonucu
Yaprak
Sinema
Nefret
Defter
Kağıt çıktı..Nefret işi bozdu :(Güzel testmiş teşekkürler :)

Senin de sinemaya gidesin gelmiş söyliyim. :D

kağıt defter

yazmayı, çizmeyi, anlatmayı seviyorsun. Olaylara derinlemesine bakıp analiz etmeyi de seviyor olabilirsin. Ayrıntılara önem veriyor olabilirsin.

Özellikle defter de çalışkanlığının simgeliyor bence defterlerle çok haşır neşirsin. ;)

Az çok seni tanıdığım için bu münasebetin olumlu olduğunu da biliyorum

Nefret konusu iyi değil ama :( Kurtul o kelimeden.

Yaprak için sen açık havada olmayı ve doğayı seviyorsun derim

Nefret şu kurtulmak istediğin his ile ilgili olabilir. Onu yendiğin zaman kurtulacaksın özgürlüğüne kavuşacaksın.

Sevgiler.

scouter 12-02-2012 12:42 AM

sebep, zevk, mucize, kahve, üzgün, aşık

Işıldayan Safir 12-02-2012 01:32 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820273)
Teste her baktığında farklı sözcükler görmen normal, hatta farklı zaman aralıklarında baktığında farklı sonuçlar elde etmen de normal. Bence ruh hali, yaşantılar gibi bir çok şey algıda seçiciliğimizi etkiliyor da ondan. İlgilerimiz, zevklerimiz, duygu ve düşüncelerimiz hep aynı kalmıyor. O nedenle bence sabit ve kararlı sonuç elde etmek için esnek olmayan bir iç dünyamız olmalı. Öyle de olmasın ya gelişime ve değişime açık olalım hep.

Kelebeğim bu aralar ciddi bir tatlı krizindesin gibime geldi. Bir pasta kaçamağı iyi gider.(bol çikolatalı) Ama ders çalış ödül olsun o sana. :D

Anam bugün ne oluyor böyle teste kim baksa nefret görüyor. Hangi gezegen öteki ile ters açı yaptı acep. Forum dizilere döndü aşk ve nefret yan yana.

Ki tatlısın zaten tartışılmaz. Zevkli olmana gelince de seçtiğin muhteşem görseller ve geçen gün yanına gelen kızların söyledikleri(günlüğünde bahsetmiştin ya) ile kanıtlıyorsun bunu.

Yok ayol hiç krizde değilim de zevk konusunda fazla zevk sahibiyim napıyım ya. Ben çok alışkın olduğum için kendime çok güzel bir stilim olduğunu anlayamıyorum çoğu zaman. Mesela üstümdekini fazla yakıştırmamıştım esasında kendime. Bu bir kere de sokakta bir tane erkek arkadaşımla yürürken başıma gelmişti. İki kız beni yolda çevirip montumun markasını sormuşlardı. khkh56 Dershanede de bir kız ojelerimi çok beğenmiş derste tırnaklarına bakıyorum, ojelerini çok beğendim demişti. Nasıl farketti anlamadım. Cart bir renk filan da değildi. khkh56 Tabii beğenen de vardır beğenmeyen de vardır. İkizim parfümlerimi hiç sevmez örneğin. y789

RimA Vita Perfetto 12-02-2012 10:37 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820269)
Aşıksın hala. Yaprrak ise umuttur. Umudun var ,nefes almak istiyorsun ama alamıyorsun sanki.

Nefret sana yakışmaz o duygundan arınmalısın her ne konuda ise yoruma çok açık çok fazla ihtimal var.

Sinema da içinde kaldı biliyorum geçen gitmeye niyet etmişsin de gidememişsin. Ondan aklına takılmış.

İçimden geldiği gibi yazdım yine.

evet doğru yorumlar.. aşığım hala. ama kızgınım da nefret kelimesi tahminen bu yüzden çıkmıştır. umut kısmına gelince evet umutluyum ama gece gezmelerini ve kardeşini bana tercih eden bir adamla işim olmaz bu saatten sonra. ama içimdeki umudun s ebebini çözemedim.
sinemaya gelince şeker moderatörüm, evet çok istemiştim o filme gitmeyi :))

aLy. 04-05-2012 05:49 PM

Mucize,yalnız,kahve,yaprak,rahat
Nasıl yani??

Mutluluk Perisii 04-05-2012 06:50 PM

Yaz-aşk-aşık-yaprak-nefret

tnsl 04-05-2012 09:52 PM

kitap kalem aşık öfke yalnız :D süper bir kombinasyon oldu :)

karamel_ 04-05-2012 10:20 PM

güneş,derin,yaprak,aşık,sevgi:)

sezgi17 08-05-2012 02:59 PM

sevgi, mucize, güneş, su, mutluluk

Işıldayan Safir 01-07-2012 02:05 PM

Bugün bu testin bir benzerini yaptım. Aşağıya resmini koydum. Gördüğüm ilk 3 kelime:

1- Neşe
2- Heyecan
3- Dostluk

Şimdi de diğerine bakıcam bakalım neler çıkıcak. Merak ediyorum.

Işıldayan Safir 01-07-2012 02:07 PM

1- Yaprak
2- Eğitim
3- Defter
4- Kalem
5- Mutsuz

Bu ne yaaa yaşama sevincim kaçtı. khkh56

sarışınım 01-07-2012 07:07 PM

nefes
güneş
sewgi
mutsuz
yaprak

sarışınım 01-07-2012 07:09 PM

sewgi kelimesi beni çok mutlu etti:)

sweeet 01-07-2012 11:17 PM

Yeni kelime testinde ilk üç kelimem

Eğlence
Dua
Yenilik

Yeni test yeni yıl kutlaması için hazırlanmışa benziyor bu nedenle de morale ihtiyacı olanlar ona baksın diğerini karıştırmasın. Çünkü yeni testte hep pozitif şeyler var, demedi demeyin. :))

Kadir Serarslan 01-07-2012 11:40 PM

Önceki test
Sigara,Hırs,Yaprak;Eğitim,Yalnız

Yeni test gerçekten daha umut verici
Dostluk,Mucize,Tutku

hatiicee 02-07-2012 02:04 AM

Nefes
Güneş
aşık
Nefret
Aşk

Görüdüğüm kelime bunlar ama bunların anlamları ne ki?

Işıldayan Safir 02-07-2012 08:29 AM

1- Aşk utananadam
2- Mucize utananadam
3- Değişim utananadam

Işıldayan Safir 02-07-2012 01:38 PM

Diğeri de:

1- Pas
2- Sevgi
3- Sigara
4- Kağıt
5- Mutsuz

Gerçekten öbüründe daha pozitif sözcükler varmış. neutrali5

puffy 03-07-2012 01:33 AM

zevk kahve sigara eğitim nefret

Işıldayan Safir 05-07-2012 10:32 AM

2. test

1- Umut
2- Mucize
3- Değişim

heaven28 11-06-2013 03:48 PM

kulak inek sağır çay düş

heaven28 11-06-2013 03:50 PM

bor kagıt para
s45apk

Thanatos 11-06-2013 04:16 PM

zevk
sebeb
aşık
kalem
nefes

mehmetcrn 25-07-2013 12:24 PM

Alıntı:

küçük umutlar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809190)
zevk, mutsuz , güneş , yalnız kitap ..garip :) paylaşım için teşekkürler

senin ki 6 oldu gibi :)

tuna123 25-07-2013 04:00 PM

ilginç , merak , zevk , kahve , aşık

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:27 PM.