![]() |
Ynt: Reenkarnosyon-İlk Hayatınızı Merak Ettiniz Mi Hiç?? Teshis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie. Bugünkü Avusturya civarında bir yerlerde 1550 civarında dogdunuz. Bir kimyacı, simyacı veya zehir üreticisiydiniz.. Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Seyahat etmeyi ve arastırmayı hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşaminizda bazi konularda basarısız olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardığı ders ve vazife: Dersiniz: İçinizdeki kıskançlık ve öfkeyi yenmek ve sizi rehberleri olarak seçenlerin yenmelerine yardım etmek. Bu zayıflıklara korku ve öz-pişmanlığın neden olduğunu anlamak zorundasınız. Walla reenkarnasyona kesinlikle inanmıyorum çünkü tek bir atadan geldiğimiz için dnamızda bulunan kayıtlardan gelen görüntüler bunlar heralde ben bu dedeme çekmişim aynı ben.I love u dede khkh56 |
Ynt: Reenkarnosyon-İlk Hayatınızı Merak Ettiniz Mi Hiç?? Baştan Aşağı Saçmalık |
Ynt: Reenkarnosyon-İlk Hayatınızı Merak Ettiniz Mi Hiç?? Burdaki hesaplama şekli elbette inanılacak birşey değil ,,kişiye özel değil ki benim doğduğum veya bir başkasının doğduğu günde aynı veya başka yerlerde başka insanlar da dünyaya geliyorlar hepsi aynı kişinin mi ruhunu taşıyor elbette ki saçmalık, eğlence olsun işte actionsmile |
Ynt: Reenkarnosyon-İlk Hayatınızı Merak Ettiniz Mi Hiç?? buna gerçekten inanan beyinlerde var elif.. |
Önceki Yaşamınızda Kimdiniz ? Reenkarnasyona inanmam, eğlence amaçlı bir link------> http://www.icerix.com/icerix.php?adr.../re/turks.html |
Ynt: Önceki Yaşamınızda Kimdiniz ? bunu daha öncede yapmıştım.. çok eğlenceliydi.. yine çok güldüm ama düşündürdüde blook teşhis: yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. . sevincli sevincli bugünkü almanya civarında bir yerlerde 1025 civarında doğdunuz. bir rahip, arıcı veya yalnız silahşördünüz.. http://hayatimdegisti.com/forum/Smil...sic/wacko1.gif önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: mütecessis ve kaşif, her şeyi dibine kadar araştıran, her kitabı son satırına kadar okuyan biri. (haka öyleyim o zamandan bu zamana pek bişi değişmemiş.. b456 ) drama yeteneği, doğuştan aktör. bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. dlckrn önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: bu dünya hasta ve yalnız insanlarla dolu. dersiniz: sizden daha az şanslı olanlara yardım etmelisiniz. (tamam idea3 ) |
Ynt: Önceki Yaşamınızda Kimdiniz ? "Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. . Bugünkü Güney Latin Amerika civarında bir yerlerde 000 civarında doğdunuz. Bir dansçı, şarkıcı veya aktördünüz" eheheh :) |
Ynt: Önceki Yaşamınızda Kimdiniz ? yanlış yapmışsın bacım.. doğum yılın mesela 1980 ise sadece 80 diye giriş yapıcaksın... 0000 civarında nerde doğdun sen bakimmm.. aa34 |
Ynt: Önceki Yaşamınızda Kimdiniz ? bencede çok eğlenceli...öncede yapmıştım ama başka birşey diyorlardı o zaman...acaba öldüm dirildim de haberim mi yok.. sevincli Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. . Bugünkü Sibirya civarında bir yerlerde 525 civarında doğdunuz. Bir kütüphaneci, papaz veya kabile emanetlerinin koruyucusuydunuz.. -------------------------------------------------------------------------------- Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Seyahat etmeyi ve araştırmayı hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz. -------------------------------------------------------------------------------- Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Dersiniz: Zihninizin gelişmesi ve genişlemesi. İyi bir öğretmen bularak zaman ve enerjinizin bir kısmını onun bilgeliğine harcayın. bana acilen bir bilge lazım.... terli345 |
Ynt: Önceki Yaşamınızda Kimdiniz ? Alıntı:
beni beğenmüyorsunnn khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 AM. |