![]() |
Ynt: sf yi yenenler gülü sevmek istiyorsan dikenine katlanmak zorundasın değil mi :) ayrıca mp3ler gayet keyifli bence, normal bir mp3 olsa 10 günden sonra bıkarım ama ben nerdeyse 2 aya yakındır dinliyorum hiç öyle bıktım bunlardan demiyorum, özellikle new age türü çok hoş bence. sen hele biraz sabret başlarda sıkılırsın ama belli bir süre sonra otomatiğe bağlayacaksın zaten smiliyface |
Ynt: sf yi yenenler Telkinler konsunda ilk olarak şüphe duyabilecek arkadaşlara sesleniyorum. lütfen şüphe duymayın gerçekten işe yarıyor. sadece müzik dinleyerek bunu başarıyosunuz çok kolay zor yönü belli bir süre geçtikten sonra eski umutsuz ve mutsuz siz arada gelip yokluo bırak dinleme artık diye Ama siz napıyosunuz devam hep devam sonunda amacınıza ulaşıyosunuz. Tavsiyelerimden en önemlisi kendinizi huzur ve sevgi yada mutluluk yada hepsi yani olmak istediğiniz kişiye ulaşmak için lütfen düzgün kişisel gelişim kitaplarıda edinin araştırın gelişin Sonra reiki eft vs. gibi bunlarlada ilgilenin tabiki meditasyon ( bende hala araştırma geliştirme aşamasındayım :) ) Hayat çok daha güzel olucak buna inanın ve inanın rastlantı diye bir şey yok Yeni başlayan arkadaşlara biraz yardımcı olmak istedim çünkü insan bu tarz deneyimleri arıyo buraya ilk geldiimde bende aramıştım bulmuştumda smiliyface hismiley |
Ynt: sf yi yenenler Biliyorum pek yeri değil ama bu konu daha aktif diye buradan sormak istedim, bu sosyal fobi ile sosyallik arttırıcı arasında ne fark var, yani sosyal fobisi olmayan bir insan sosyallik arttırıcıyı dinlerse, ne gibi gelişmeler farkeder? |
Ynt: sf yi yenenler cevap çok net learning sosyalliğin artar smiliyface |
Ynt: sf yi yenenler Bence sf için en ideal telkinler(hepsini dinleyin ama ağırlıklı olarak dinlemeniz gerekenler bence super ) 1-Kendine güven 2-Başkalarının düşüncelerini önemsememe 3-Sosyallik arttırıcı 4-Koruma kalkanı Dediğim gibi hepsini dinleyin ama bence sf için en etkili telkinler bunlar hismiley |
Ynt: sf yi yenenler suçluluk ego güçlendirici, dinledikten sonra kendine güveni ekle daha sonra sf yi ilerlemenbiraz yavaş olacak ama sağlam adımlarla kalıcı olacak. |
Ynt: sf yi yenenler Alıntı:
|
Ynt: sf yi yenenler khkh56 khkh56 aa34 aa34 aa34 |
Ynt: sf yi yenenler Kimler için demedim,hangimiz için acaba bu öneri diye merak ettim sung66 |
Ynt: sf yi yenenler merak ettiğin için güldüm zaten, meraklı melahattan daha meraklısın cem, Allah iyiliğini versin aa34 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 PM. |