![]() |
sf yi yenenler sf yi yenen arkadaşlar lütfen paylaşımlarınızı bekliyoruz konuşalım gulensmiley hismiley |
Ynt: sf yi yenenler bu konuya her kesten önce ben atlıyabilirim... sevincli eskiden inanılmaz derecede sosyal fobisi olan bir insandım...çekingenlik güven eksikliği korkular tadirginlikler...konuşurken yanlış bir şey söylermiyim endişesi... dusun iki yıla yakındır kişisel gelişimle ilgili ne varsa araştırdım...hayatım değiştinin karşıma çıkmasıyla değişimim hızlandı... şu andaki beni çok sevdim ve bunun tadını çıkarıyorum... wave bu değişim hayatımı çok kolaylaştırdı...korkularımı aştım...artık önüme gelen her şeyle çok daha rahat başa çıkabiliyorum...ve kendime daha çok güveniyorum... sosyal fobi bitti denecek kadar azaldı...çok ama daha çok mutlu ve rahat hissediyorum... blissy blissy sevgiler... |
Ynt: sf yi yenenler Sevgili Suzz önce bu paylaşımın içim sana çok teşekkür ederim.İnan bu paylaşımın sosyal fobi derdiyle boğuşanlar için büyük umut ve mutluluk oluyo.Maalesef bu öyle bir sıkıntı ki adamda ne başarı,ne mutluluk,ne yaşama arzusu bırakıyo ve bunun peşisıra kendisi yetmezmiş gibi bir sürü derdi de beraberinde getiriyo.O nedenle gerek telkinler gerek telkinlerin yanısıra başka yollarla iyileşmeyi sağlayanlar insanlık adına paylaşım gösterirlerse büyük sevaba girerler.Yoksa iyileşmeyi sağlayıp sonra kenara çekilmek ve her şeyi unutmak pek doğru olmasa gerek.Bu sıkıntıyla boğuşan her gün rahat bir nefes almayı uman,bu umutla şifanın ne olduğunu,nasıl olması gerektğini,ne yapılması gerektiğini bulmaya çalışan bir çok muzdarip insan var.Ki sitemizde de bu soruyu sorup cevap bekleyen bir çok arkadaş var.Lütfen bir mesajı esirgemeyiniz.İyileşiminizi nasıl gerçekleştirdiğinizi anlatınız.İnanın çok faydalı olacak... Telkinleri de ne şekilde ne kadar süreyle dinlediğinizi,bu olumsuz dalgalanmaların ne kadar sürdüğünü,sonuca ulaşmak için ne yapılması gerektiğini yazarsanız çok memnun oluruz.Herkese teşekkürler... |
Ynt: sf yi yenenler Alıntı:
Merhabalar seramoni... actionsmile Konu sosyal fobi olunca hemen bişeyler yazmak istedim. Aslında bu konuda daha önce paylaşımlarım olmuştu. Sosyal Fobi bende de vardı. Ama emin ol geçici bir rahatsızlık. Biraz azim ve zaman. Hepsi bu. Elbetteki bu da çok kolay değil. Nasıl bir durum olduğunu çok iyi biliyorum. Ama bunun üstesinden gelen biri olarak da, nasıl başa çıkılıp tamamen sıyrılınacağını da iyi biliyorum. Tekrar söylüyorum ki, bunun en iyi yolu üzerine gitmektir. Ben sosyallik gerektiren bir işi meslek edindim. Şimdi O zamanlar hayal bile edemeyeceğim noktalardayım çok şükür. Diksiyon, drama sertifikam bile var. y789 Mesleğinizi veya durumunuzu bilmiyorum ama, her gün en az 3 yeni insanla tanışmak görevi verin kendinize. Sadece sohbet edin. Hata yapma hakkınız olduğunu unutmayın. Hata yapmayan insan 24 saat uyuyan insandır ki, bu da ayrı bir hatadır. smiliyface Ayna çalışmaları yapabilirsiniz. Aynada kendinizle samimi konuşmalar yapabilirseniz pratikte çok faydası olacaktır. Ama unutmayın pratik şart. Farkklı gruplara katılabilirsiniz. Her hangi bir kursa gidebilirsiniz. En basiti herhangibir maçı izlemeye gidebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, yalnız kalmamaya gayret gösterin. Konuşmalar sırasında, kendinize değil konuya veya karşınızdakine odaklanırsanız bu şekildeki konuşmalar sizin daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Bunu da görüp hissetmeniz size ayrı bir güven vererek bu konudaki inancınızı arttıracaktır. Eğer bunları yapamazsanız da, bir uzmana görünerek ve bu konuda yardım alarak bunun üstesinden mutlaka geleceksiniz inanın. Dediğim gibi biraz azim ve zaman. Her şey düzelecektir inş... super Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: sf yi yenenler bymehmet,paylaşımın için çok ama çok teşekkürler alk78 |
Ynt: sf yi yenenler suzzy cim sen de de sosyal fobi olduğunu bilmiyordum şaşırdım diyebilirim teşekkür ederim paylaşmın için güzel gelişmelerimi paylaşmak istiyorum ben de bu konuda değişimler hissetmiyorum desem yalan olur tabi çok şanslıyız çok 956k sevincli sevincli inş.herşey çok güzel olacak |
Ynt: sf yi yenenler dün tam bir ay oldu dinleyeli bir ayın sonunda etkiler daha bir belirginleşti sanki kendine güven tam oturmadı tabi ama ama eskisi gibi değilim daha cesaretli ve atılgan oldum tereddütlerim biraz azaldı daha neşeliyim kafama çok takmıyorum önceki kadar sinirliyim ama biraz o hep vardı zaten ama farkında olmuyorum biraz sinirli konuşuyomuşum ama hiç farkında değilim o kadar olsun napalım heyecanım da biraz hafifledi kendine güvenim artmaya başaladıkça onlarında iyice yerine oturacağına eminim tabi bunlar hep zamanla olacak şeyler harekete geçmekte önemli oturarak pek bişey olacağını sanmıyorum şimdi yüzmeye başlıcam inş.... |
|
Ynt: sf yi yenenler merhaba sevecen_20 aramıza vien1 ttli3 suzzy sana istediğin cvpları verecektir ben yaptıklarımdan bahsedeyim sana öncelikle suçluluk ve egoyla bir güzel başlarsın 15 gün dinlersin daha sonra kendine güven eklersin bu arada ilk hafta erteleme ve zinde uyanmayıda ekleyebilirsin ben o zamanlar bilmiyordum daha sonra eklemiştim neyse efem nerde kalmıştık sosyallik artırıcı birer hafta arayla olmak koşulula başk.düş.kendine güven bunları sırayla birer hafta arayla ekledim önce hangisini ekledim hatırlamıyorum dedim ya iş sana kalmış kendi ihtiyaç listene göre daha sonra topluluk karşısında konuşma koruma kalkanı ve sf ben sfyi en son eklemiştim ama sen daha öncede ekleyebilirsin super hismiley iyi dinlemeler dinle ve tadını çıkar kendini yaptıklarını takip etme şimdi ne olacak niye olmadı hani vs.... kendini akışa bırak ve olanları seyret gör bakalım neler olacak mevlam neyler b456 hismiley |
Ynt: sf yi yenenler ya bnde de sfnin biraz belirtileri var bi kaç tanesini indirdim.ben yeniyim acaba nasıl bir dinleme sekli yapmalıyım önce nerden baslamalıyım yardımcı olursanız sevinirim.ya ben inanamıyorum böle yenilebilecigini inş yanılırım bunu okadr çok istiyorumki bu sfyi çekmiş biri olaraktan.allah kimsenin basına vermesin valla.cvplar işçin şimdiden teşekkürler... hismiley |
Ynt: sf yi yenenler merhaba sevgi gülpınar öncelikle ego güçlendirici ve suçluluk duygularını dinleyebilirsin. bunları 2 hafta dinledikten sonra, ek olarak diğerlerine geçebilirsin. sana tavsiyem: ego+ suçluluk'tan sonra kendine güven+ sosyallik artırıcı+ sf telkini. daha sonra isteğine göre eklersin. günde en az 10 saat dinlemeye çalış, super sevgiler hismiley |
Ynt: sf yi yenenler slm.bende yaklaşık 2haftadır ego güç.+suçluluk dinliyorum.2gün önce listeye kendine güven telkinini ekledim.şimdi sosyal fobiyi ekleyeceğim.inşallah faydasını görürüm.diğer telkinlerin faydasını çok az da olsa görmeye başladım sanki.ve bu beni umutlandırdı.suzzy nin mesajını okuyunca umudum dahada arttı.fakat suzzy sf yi yenme sürecinde nasıl bir yol izledi hangi telkinleri ne kadar süre dinledi bunları belirtmemiş.buradaki diğer sfli arkadaşlara ve bana yardımcı olmak adına sfyi nasıl yendiğini biraz daha detaylı anlatırsa sevinirim... |
Ynt: sf yi yenenler Sf'den Çok Çekmiş Biri OLarak SöyLüyorum Ki Allah Kimsenin Başına Vermesin.. Çok Şükür Telkinlerle %60 Oranında Yok Etmeyi Başardım.. Telkinler Haricinde İse Sedona & Ho'oponopono YöntemleriyLe %40 KaLanıda Götürdüm.. Çok Şükür Eser Yok Şimdi.. smiliyface SevgiLer.. |
Ynt: sf yi yenenler merhaba serenity öncelikle seni tebrik ederim, peki bir şey soracağım dinlerken nasıl bir liste yaptın? ben şu anda 7 telkini aynı anda dinliyorum, nasıl bir liste daha verimli olur? tavsiyelerin nelerdir? |
SeLam.. Belki Çok Fix Bir Cevap OLacak Ama Sen Nasıl Rahatsan ÖyLe DinLe.. smil56 Ama İLLaki Senin Listen Ne Diye Soracak OLursan Aynen Şu Şekildeydi.. -Ego /KLasik -Ego /Newage -SuçLuLuk /KLasik -SuçLuLuk / New Age -Kendine /Güven New Age -TopLuLuk Önünde Konuşma /KLasik SevgiyLe KaL.. |
Ynt: sf yi yenenler sLm @SereniTy.. Sedona & Ho'oponopono Yöntemi nedir.ilk defa duydum.(daha doğrusu okudum dunk56) |
Ynt: sf yi yenenler Sedona & Ho'oponopono Yöntemine baktım internette.reiki ile ilgili bir yöntemmiş.. |
ilk önce hayatım değişti ailesinin karşıma çıkmasıyla birlikte düzenli telkinleri dinlemem çok etkili oldu...daha sonra reikiyle tanıştım... thumbsanim reikiyi ilk başlarda çok uygulayamadığım halde değişimi çok hızlı hissetmeye başladım... telkinlere ego güven ve suçlulukla başladım... bir hafta sonra suçluluğu çıkarıp depresyon dünde kaldı kendine güvenle destekledim daha sonra koruma kalkanı ekledim... bu benim kendime göre oluşturduğum sıralamaydı...birazda kişilerin neye ihtiyacı olduğuyla alakalıdır... coffe2 öncelikle ego güven ve suçlulukla başlayabilirsiniz... bir hafta on gün ve günde sekiz saat kadar dinleyebilirsiniz... daha sonra kendi listenizi kendiniz oluşturabilirsiniz... super genellikle gece dinlemenizi tavsiye ederim...gece bizler uykudayken bilinçaltımız telkinleri daha rahat algılar... kısık sesle kulaklıktan yada bilgisayardan dinleyebilirsiniz... music45 tabii ki bu uygulamalarla birlikte kişisel gelişim kitapları okudum... umarım yazdıklarım yararlı olabilmiştir...değişimlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim... hismiley |
Ynt: sf yi yenenler cevabınız için teşekkür ederim.bende ego + suçluluk telkinlerinin etkilerini görmeye başladım.kendimi daha mutlu hissediyorum.ayrıca 2-3 gündür kendine güven telkinini dinliyorum.onunda etkisini görmeye başladım.fakat bunun etkisi beni çok şaşırttı gerçekten.içimde başkalarıyla konuşma isteği oldu 2 gündür etrafımdakilerle daha çok konuşuyorum ve konuşurken sesimde mutluluk ve kendine güveni hissetmek mümkün.az tanıdığım kişilerle daha yakın ilişkiler kurmaya bile çalışıyorum art56art56 telkinleri zaten en fazla gece yatarken dinliyorum(6-7 saat) antremana giderken(1saat civarında) bilgisayardayken pek müzik dinlemiyorum son zamanlarda ama bilgisayarda da dinlemeye başlayacağım(2-3 saatte bilgisayarda dinlerim) günde 9-10 saat.inşallah yakında egoist kendini beğenmiş utanma arlanma olmayan bir mahluğa dönüşmem s45apk |
Ynt: sf yi yenenler sf de eft nin büyük faydası olabileceğini düşünüyorum çünkü fobik belirtiler genelde yaşanmış korkulu olayların etkisinden dolayı devam eder gider o yaşana travmatik olaya eft yapılırsa olayın insandaki etkisi sıfıra indirilir ve huzurlu yaşama adım atılır eft ile alakalı bilgiler sitemizde vardı yanılmıyorsam ama gerçekten etkili bir yöntem ayrıca sadece fobik durumlar için değil bazı fiziksel rahatsızlıklar ve kişisel gelişimdede kullanılabilecek basit ve etkili bir yöntem |
Ynt: sf yi yenenler erkan maalesef biraz öyle bir durum oluyor yani biraz utanmaz arlanmaz bir adam oluyorsun ama merak etme, özünde yine kendin gibi oluyorsun. işte dediğim şey aslında önceden utandığın başka insanlarla paylaşamadığın ne varsa konuşmak istiyorsun, sosyal oluyorsun, çevren tarafından farkediliyorsun, içindeki seni konuşmaya iten ses belli bir süre sonra senin yaşam tarzın olmaya başlıyor, tanımadığın adamlarla bile çok kolay iletişime geçebiliyorsun, hatta espri falan da yapabilirsin, emin ol. bu da bizlerin istediği durum zaten. yürü yollar senin, kim tutar seni. smiliyface |
Ynt: sf yi yenenler biraz utanmaz olmak fazla bir zarar getirmez heralde.zaten yıllarca utangaç olarak yaşadım birazda utanmaz olayım değil mi ooo67 kararlıyım... kurtulacağım bu sf belasından... drive45 alk78 |
Ynt: sf yi yenenler yazdıklarınız benim gibi bu sorundan hayatı kararmış arkadaslara umarım umut aşılamıştır ama kendim için tam anlamıyla aynı şeyi malesef söyleyemiyeceğim Yani nasıl açıklayım bilmiyorum ama bu öyle bir sorunki çekmedik acı bırakmıyor insanda sad456 (yalnızlık,depresyon,umutsuzluk,yaşama sevincinin yok olması,kendini dünyanın en değersiz ve gereksiz insanı gibi görme,amaçsızlığın getirdiği ne yapacağını bilmemeyle beraber istemediğin bir hayatı yaşamak ve en kötüsü ölümü tek kurtuluş olarak görmek;rın tek şansın olması) Ve bu sorunları aralıksız heran yaşayıp herhan bunları düşünüyosunuz sad456 Hele benim gibi birde bu sorunla daha ömrünüzün başında boğuşmak zorunda kalınca cok zor oluyor be ağla Kusura bakmayın ama İşte bu gibi sebeplerden dolayı yazdıklarınız bana mucize gibi,güzel bir masal gibi geldi Yani sadece bir telkin dinlerek düşünce yapınızı,davranıslarınızı dolayısıylada tüm hayatınızı değiştirmek mucize değilde nedir?! Sizin adınıza çok mutlu oldum, belirtmeden de geçemem bunu, belkide bi insan için çözülmesi en zor olan sorunu çözmüş insanlarsınız, bu yüzden de çok saygı duyuyorum sizlere 96 |
Ynt: sf yi yenenler seni anlıyoruz umutsuz mavi, gayret et telkinleri dinle 2 hafta sonra sendeki müthiş değişimin farkına varacaksın. aynen böyle belki de mucize evet. bunun için tabi ki senin de çaba göstemen lazım biraz da, nickini umutlu mavi olarak değiştirebilirsin, gülümsemeye başlayabilirsin hayata :) smiliyface |
Ynt: sf yi yenenler Eminim ki kurtulacağız bu illetten bu siteye çok güveniyorum ve tabiki kendimede inandıktan sonra başaramayacağımız hiç birşey yok bu hayatta yeter ki umudumuzu yitirmeyelim... |
Ynt: sf yi yenenler arkadaşlar bende de var bu sf...her zaman olmamakla birlikte belirli konu ve ortamlarda kendini gösteriyor... emb23 yalnız bu telkinlerden bende indirdim...ego güçlendirici,suçluluk duyguları vs....ama ben bunları dinlerken çok sıkılıyorum arkadaşlar yaa sad456 siz 10 saat falan dinle diyorsunuz ama ben 1 saat bile dinleyemiyorum...neden böyle oluyor acaba...bana yardım edermisiniz.? benim gibi olanlar var mı aranızda b456 |
Ynt: sf yi yenenler Bütün telkinlerin doğa versiyonunu dinlemeyi deneyebilirsin bilgisayardayken windows media playerden telkinleri dinlerken winap tan sevdiğin müzikleri de dinleye bilirsin telkinleri yüksek seste dinlemene gerek yok siyah_inci bu tip yöntemler işe yarıyor |
Ynt: sf yi yenenler hımmm....ben değişik versiyonlarını indirdim hep... dusun birde öyle deniyim bakalım....umarım işe yarar utananadam teşekkür ederim..... ttli3 |
tabii bu kişiden kişiye değişiyor ama hem günlük dinleme süresini tamamlamış olursunuz... hemde bilinç altınız uykudayken daha iyi algıladığından daha çabuk etki görebilirsiniz... music45 iyi dinlemeler...ve güzel değişimler dilerim...sevgiler... |
Ynt: sf yi yenenler teşekkür ederim suzzy deniycem bakalım....inşallah güzel değişimler olur...burda paylaşırım sizinle... smiliyface |
Ynt: sf yi yenenler gülü sevmek istiyorsan dikenine katlanmak zorundasın değil mi :) ayrıca mp3ler gayet keyifli bence, normal bir mp3 olsa 10 günden sonra bıkarım ama ben nerdeyse 2 aya yakındır dinliyorum hiç öyle bıktım bunlardan demiyorum, özellikle new age türü çok hoş bence. sen hele biraz sabret başlarda sıkılırsın ama belli bir süre sonra otomatiğe bağlayacaksın zaten smiliyface |
Ynt: sf yi yenenler Telkinler konsunda ilk olarak şüphe duyabilecek arkadaşlara sesleniyorum. lütfen şüphe duymayın gerçekten işe yarıyor. sadece müzik dinleyerek bunu başarıyosunuz çok kolay zor yönü belli bir süre geçtikten sonra eski umutsuz ve mutsuz siz arada gelip yokluo bırak dinleme artık diye Ama siz napıyosunuz devam hep devam sonunda amacınıza ulaşıyosunuz. Tavsiyelerimden en önemlisi kendinizi huzur ve sevgi yada mutluluk yada hepsi yani olmak istediğiniz kişiye ulaşmak için lütfen düzgün kişisel gelişim kitaplarıda edinin araştırın gelişin Sonra reiki eft vs. gibi bunlarlada ilgilenin tabiki meditasyon ( bende hala araştırma geliştirme aşamasındayım :) ) Hayat çok daha güzel olucak buna inanın ve inanın rastlantı diye bir şey yok Yeni başlayan arkadaşlara biraz yardımcı olmak istedim çünkü insan bu tarz deneyimleri arıyo buraya ilk geldiimde bende aramıştım bulmuştumda smiliyface hismiley |
Ynt: sf yi yenenler Biliyorum pek yeri değil ama bu konu daha aktif diye buradan sormak istedim, bu sosyal fobi ile sosyallik arttırıcı arasında ne fark var, yani sosyal fobisi olmayan bir insan sosyallik arttırıcıyı dinlerse, ne gibi gelişmeler farkeder? |
Ynt: sf yi yenenler cevap çok net learning sosyalliğin artar smiliyface |
Ynt: sf yi yenenler Bence sf için en ideal telkinler(hepsini dinleyin ama ağırlıklı olarak dinlemeniz gerekenler bence super ) 1-Kendine güven 2-Başkalarının düşüncelerini önemsememe 3-Sosyallik arttırıcı 4-Koruma kalkanı Dediğim gibi hepsini dinleyin ama bence sf için en etkili telkinler bunlar hismiley |
Ynt: sf yi yenenler suçluluk ego güçlendirici, dinledikten sonra kendine güveni ekle daha sonra sf yi ilerlemenbiraz yavaş olacak ama sağlam adımlarla kalıcı olacak. |
|
Ynt: sf yi yenenler khkh56 khkh56 aa34 aa34 aa34 |
Ynt: sf yi yenenler Kimler için demedim,hangimiz için acaba bu öneri diye merak ettim sung66 |
Ynt: sf yi yenenler merak ettiğin için güldüm zaten, meraklı melahattan daha meraklısın cem, Allah iyiliğini versin aa34 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 AM. |