Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   sf yi yenenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/6633-sf-yi-yenenler.html)

Novos 08-08-2008 12:53 AM

Ynt: sf yi yenenler

erkan maalesef biraz öyle bir durum oluyor yani biraz utanmaz arlanmaz bir adam oluyorsun ama merak etme, özünde yine kendin gibi oluyorsun. işte dediğim şey aslında önceden utandığın başka insanlarla paylaşamadığın ne varsa konuşmak istiyorsun, sosyal oluyorsun, çevren tarafından farkediliyorsun, içindeki seni konuşmaya iten ses belli bir süre sonra senin yaşam tarzın olmaya başlıyor, tanımadığın adamlarla bile çok kolay iletişime geçebiliyorsun, hatta espri falan da yapabilirsin, emin ol. bu da bizlerin istediği durum zaten. yürü yollar senin, kim tutar seni. smiliyface

erkan7 08-08-2008 08:53 AM

biraz utanmaz olmak fazla bir zarar getirmez heralde.zaten yıllarca utangaç olarak yaşadım birazda utanmaz olayım değil mi ooo67
kararlıyım... kurtulacağım bu sf belasından... drive45 alk78

umutsuzmavi 20-08-2008 06:59 PM

yazdıklarınız benim gibi bu sorundan hayatı kararmış arkadaslara umarım umut aşılamıştır ama kendim için tam anlamıyla aynı şeyi malesef söyleyemiyeceğim

Yani nasıl açıklayım bilmiyorum ama bu öyle bir sorunki çekmedik acı bırakmıyor insanda sad456
(yalnızlık,depresyon,umutsuzluk,yaşama sevincinin yok olması,kendini dünyanın en değersiz ve gereksiz insanı gibi görme,amaçsızlığın getirdiği ne yapacağını bilmemeyle beraber istemediğin bir hayatı yaşamak ve en kötüsü ölümü tek kurtuluş olarak görmek;rın tek şansın olması)
Ve bu sorunları aralıksız heran yaşayıp herhan bunları düşünüyosunuz sad456
Hele benim gibi birde bu sorunla daha ömrünüzün başında boğuşmak zorunda kalınca cok zor oluyor be ağla

Kusura bakmayın ama İşte bu gibi sebeplerden dolayı yazdıklarınız bana mucize gibi,güzel bir masal gibi geldi
Yani sadece bir telkin dinlerek düşünce yapınızı,davranıslarınızı dolayısıylada tüm hayatınızı değiştirmek mucize değilde nedir?!
Sizin adınıza çok mutlu oldum, belirtmeden de geçemem bunu, belkide bi insan için çözülmesi en zor olan sorunu çözmüş insanlarsınız, bu yüzden de çok saygı duyuyorum sizlere 96

Novos 20-08-2008 07:46 PM

seni anlıyoruz umutsuz mavi, gayret et telkinleri dinle 2 hafta sonra sendeki müthiş değişimin farkına varacaksın. aynen böyle belki de mucize evet.
bunun için tabi ki senin de çaba göstemen lazım biraz da, nickini umutlu mavi olarak değiştirebilirsin, gülümsemeye başlayabilirsin hayata :) smiliyface

huzurr 20-08-2008 09:35 PM

Eminim ki kurtulacağız bu illetten bu siteye çok güveniyorum ve tabiki kendimede inandıktan sonra başaramayacağımız hiç birşey yok bu hayatta yeter ki umudumuzu yitirmeyelim...

siyah_inci 20-08-2008 11:19 PM

arkadaşlar bende de var bu sf...her zaman olmamakla birlikte belirli konu ve ortamlarda kendini gösteriyor... emb23

yalnız bu telkinlerden bende indirdim...ego güçlendirici,suçluluk duyguları vs....ama ben bunları dinlerken çok sıkılıyorum arkadaşlar yaa sad456 siz 10 saat falan dinle diyorsunuz ama ben 1 saat bile dinleyemiyorum...neden böyle oluyor acaba...bana yardım edermisiniz.? benim gibi olanlar var mı aranızda b456

huzurr 20-08-2008 11:27 PM

Bütün telkinlerin doğa versiyonunu dinlemeyi deneyebilirsin bilgisayardayken windows media playerden telkinleri dinlerken winap tan sevdiğin müzikleri de dinleye bilirsin telkinleri yüksek seste dinlemene gerek yok siyah_inci bu tip yöntemler işe yarıyor

siyah_inci 20-08-2008 11:31 PM

hımmm....ben değişik versiyonlarını indirdim hep... dusun

birde öyle deniyim bakalım....umarım işe yarar utananadam

teşekkür ederim..... ttli3

suzzy 20-08-2008 11:33 PM

Alıntı:

siyah_inci Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bende de var bu sf...her zaman olmamakla birlikte belirli konu ve ortamlarda kendini gösteriyor... emb23

yalnız bu telkinlerden bende indirdim...ego güçlendirici,suçluluk duyguları vs....ama ben bunları dinlerken çok sıkılıyorum arkadaşlar yaa sad456 siz 10 saat falan dinle diyorsunuz ama ben 1 saat bile dinleyemiyorum...neden böyle oluyor acaba...bana yardım edermisiniz.? benim gibi olanlar var mı aranızda b456

merhabalar siyah inci....gece kısık sesle uykuda dinlemeni tavsiye edebilirim...uykuda etkilerini daha hızlı görürsünüz... coffe2

tabii bu kişiden kişiye değişiyor ama hem günlük dinleme süresini tamamlamış olursunuz...

hemde bilinç altınız uykudayken daha iyi algıladığından daha çabuk etki görebilirsiniz... music45

iyi dinlemeler...ve güzel değişimler dilerim...sevgiler...

siyah_inci 20-08-2008 11:41 PM

teşekkür ederim suzzy

deniycem bakalım....inşallah güzel değişimler olur...burda paylaşırım sizinle... smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:12 AM.