| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler Neden Daha Az Tv İzliyoruz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ya buna ben de inanamıyorum ama bu doğru. sizin öneriniz doğrultusunda çarşamba gününden beri,yani 4 gündür suçluluk ve ego güölendirici telkinleri birlikte dinliyorum. ve bir tv. hastası olan ben,çok önemsediğim bir program olmadığı müddetçe tv.nin yüzüne bile bakmıyorum,hatta ilginçtir,oturduğum bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler nerededir kimdir Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler hipnoz Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
Kesinlikle Azalttı! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 147 | 48.04% |
Azalttı! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 84 | 27.45% |
Zaten izlemiyordum! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 51 | 16.67% |
Fark Yok! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 24 | 7.84% |
Katılımcı sayısı: 306. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tesekkür: 1
9 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya buna ben de inanamıyorum ama bu doğru. sizin öneriniz doğrultusunda çarşamba gününden beri,yani 4 gündür suçluluk ve ego güölendirici telkinleri birlikte dinliyorum. ve bir tv. hastası olan ben,çok önemsediğim bir program olmadığı müddetçe tv.nin yüzüne bile bakmıyorum,hatta ilginçtir,oturduğum bir yerde tv. açılırsa da ordan uzaklaşmak istiyorum. sanırım bunun sebebi şu: insan çoğu zaman ilgisini çektiği için değil,kafasını dağıtmak için,kendisiyle veya hayatındaki olumsuzluklarla yüzleşmemek için tv.ye sığınıyor. ama suçluluk duygularının üstesinden gelindiğinde insanın yüzleşmekten kaçındığı herhangi bir olumsuzluk kalmıyor.hayata daha ılımlı bakıyor...bu yüzden de tv.ye ihtiyacı kalmıyor. ben böyle düşünüyorum. her etkiyi burada paylaşmaya çalışıcam. :) saygılarımla. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler Neden Daha Az Tv İzliyoruz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ya buna ben de inanamıyorum ama bu doğru. sizin öneriniz doğrultusunda çarşamba gününden beri,yani 4 gündür suçluluk ve ego güölendirici telkinleri birlikte dinliyorum. ve bir tv. hastası olan ben,çok önemsediğim bir program olmadığı müddetçe tv.nin yüzüne bile bakmıyorum,hatta ilginçtir,oturduğum bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler nerededir kimdir Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler hipnoz Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası Daha Az Tv İzleyenler kuantum düşünce kitap haberi