| ||||||||||
|
Telkin Harici Sorularınız Sunuduğumuz Ana Başlıklarda Sorunuza Yer Bulamassanız, Telkinlere Dair Diğer Sorularınız.. |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız Aile ile İlgili Sorunlar :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalr.. umarim doğru yere konuyu açmışımdır yanlışım varsa özür dilerim.Benim sorunum ailem.Bu konuda siz olsaydınız ne yapardınız nasıl davranırdınız.. öncelikle ailem bu telkin konusunu çok saçma buluyor hatta alay ediyorlar dalga geçiyorlar benle.bu arada 20 yaşindayım.Anlatiyorum anlamiyorlar.. ve aslinda birçok ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2014
Tesekkür: 10
9 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhabalr.. umarim doğru yere konuyu açmışımdır yanlışım varsa özür dilerim.Benim sorunum ailem.Bu konuda siz olsaydınız ne yapardınız nasıl davranırdınız.. öncelikle ailem bu telkin konusunu çok saçma buluyor hatta alay ediyorlar dalga geçiyorlar benle.bu arada 20 yaşindayım.Anlatiyorum anlamiyorlar.. ve aslinda birçok psikolojik sorunlar yasiyorum çokk zor durumdayim ama yine anlamiyorlar destek vermiyorlar kaldıki bu insanlarla konuşamazsınız. Sayelerinde telkinleride dinliyemiyorum hep baskı gerekli gereksiz korkularim oluyor özgüvenimi zedelemişler hatta psikolojik sorunlari bunlarin sayesinde yaşıyorum çok büyük katkıları var kendilerinin sağolsunlar.. ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) | |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 20 yaşındasın kendi ayakların üstünde duruyorsun öyle ya da böyle bu yaşta ben kimsenin benim tercihlerime karışmasına izin vermezdim. Sen fayda görüyorsan onlar sana engel olamaz. Bu senin hayatın senin seçimin. Kimseyi inandırmak kimseye anlatmak zorunda değilsin. Onlar bırak bunu daha seni senin yaşadığın sıkıntıları anlayamamışlar ki. Özgüven geliştirmen gerek. Bu baskılar yüzünden güvenin ciddi sarsılmış. Ayrıca onlara kızma onları olduğu gibi kabul et ve kapsamlı bir affetme çalışması yap onlar için. Benim üniversitede hem okuyup hem de çalışan arkadaşlarım vardı onlara hayranlık duyardım, imrenirdim. Keşke sen de okulu bırakmasaydın. Alıntı:
Doğru kararlar verip hayatına sahip çıkımalısın. Ve seçim senin istersen kendi gelişim yolculuğuna çıkarsın ya da olduğun durumu kabul ederek aynı berbat hayatı yaşamaya devam edersin. Sürekli başkalarının lafına göre hayatını şekillendirirsin. Kararını ver.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. | |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2014
Tesekkür: 10
9 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Cevabin icin tesekkur ediyorum sweeet. Kararimi verdim gelisim yolculuguma devam edecegim.Umarim hersey yolunda gider moral verdin bana sagol. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ben de bizimle paylaştığın sürece senin ve gelişme konusunda kararlı olan kişilerin yanında olmayı seçiyorum. Sevgiler.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2013
Tesekkür: 309
26 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() telkinleri dinlemeniz çok iyi olacaktır ayrı odanız yok mu gece dinleseniz kısık sesle |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2014
Tesekkür: 40
53 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba, Yazdığın yazıya istinaden, sadece ailen ile ilgili problemlerin varsa bunu ancak ve ancak, karşına alıp konuşmak ile çözebilirsin, her şeyi kafana takıp problemlerin gitmeyeceğini ve bunların çözüm yoluna ilerlemelisin. Bunlar nelerdir ilk başta yaşadığın sıkıntı ve problemelerini kafana takmamayı zaman'a akışına bırakmalısın, hayatta herkezin en azından benim gördüğüm oturup konuşacağın tık çıkmayacak arkadaşım can dostum dediğin kişi ile paylaşıp fikirlerini alabilir ve bununla beraber az da olsa seni rahatlatacağının kanaatindeyim. Söz konusu ailen olunca atsan atılmaz satsan satılmaz arkanı dönsen yine olmaz çünkü en ufak bir sıkıntında sadece ailen koşar gerisi boştur tecrübeme dayanarak söylüyorum. Dik gidip ters konuştuğunda sana karşı aldıkları bir tavır olabilir. Hayatını film şeridi gibi geçirip aklında yaptıklarını bir düşünerek nerede ben hata yapıyorum ve neler yapman neleri düzeltmen gerektiğini düşünmen gerekli. Sonrasında orta yolunu bulup ilerlemelisin. Sana ve sadece , kendinden başka hiç kimse yardım edemez. Günahaınla, sevabınla bu hayatı yaşamalı ve direnmek zorundasın. Yüreğindeki gücü hisset hala değiştirebileceğin birşeyler var... Çok mu yorgunsun artık? o zaman geçmişin yükünü karanlığa at. Hafiflemek, bu günü ve geleceği gülümseyerek karşılamak hakkın... Unutma ki kaderini değiştirenler, Daima Geleceği Düşünen ve Hedefleyenlerdir... Sevgi ve saygılarımla - Ahmet :) |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2013
Tesekkür: 309
26 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben üniversite okuyorum burda çok rahatım fakat yaz geldi eve gitcem onu düşünüyorum evde çok bunalıyorum ve sadece bir dersten kaldım ailem şimdiden burnumdan getiriyor başka insanların çocuklarına derslerden kalsın bir şey olmaz ya da üniversiteyi geç bitirsin daha iyi vs. derken benim dersim azıcık kötü olduğunda çok sıkıyorlar napacağım ben nasıl takmayacağım onları ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 0
110 Mesajinıza toplam 562 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ik ga naar de universiteit ben ik hier ben ik echt comfortabel, maar het is zomer thuis GITC Ik denk over hem heel erg thuis depressief en ik net uit een cursus had ik mijn familie al mijn neus brengt andermans kinderen lessen houden niets gebeurt of universiteit laat hem nu beter, etc. af te maken. Mijn lessen zijn een beetje te strak als ik slecht zeg, ik ga slapen hoe ik ze niet dragen de hele tijd ik wou dat ik scheiden mezelf, ik leef Sevgili Letca tedirginligin cok normal. Fakat onlar senin ailen. Onlar da mutlaka senin gelecegin icin endiselendiklerinden dolayi boyle tekpki veriyorlar. Tabi daha olumlu yaklaslar senin daha hosuna giderdi ama sen nasil butun cabalarina ragmen bir kirik not getirebiliyorsan, onlar da belki butun cabalarina ragmen tam anlamiyla sana guvenemiyor olabilirler. Sayaet onlara notlarini duzeltecegine dair guven telkin edebilir ve sakin durmayi basarabilirsen iliskilerinizin yaz tatilinde daha da kuvvetlenecegini dusunuyorum. Aileler cocuklarinin okullarina onem verdiklerine inanmak ister. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız Aile ile İlgili Sorunlar :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalr.. umarim doğru yere konuyu açmışımdır yanlışım varsa özür dilerim.Benim sorunum ailem.Bu konuda siz olsaydınız ne yapardınız nasıl davranırdınız.. öncelikle ailem bu telkin konusunu çok saçma buluyor hatta alay ediyorlar dalga geçiyorlar benle.bu arada 20 yaşindayım.Anlatiyorum anlamiyorlar.. ve aslinda birçok ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi