Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   Aile ile İlgili Sorunlar :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/623928-aile-ile-ilgili-sorunlar.html)

hayatim guzel 23-01-2014 11:19 AM

Aile ile İlgili Sorunlar :(

Merhabalr.. umarim doğru yere konuyu açmışımdır yanlışım varsa özür dilerim.Benim sorunum ailem.Bu konuda siz olsaydınız ne yapardınız nasıl davranırdınız.. öncelikle ailem bu telkin konusunu çok saçma buluyor hatta alay ediyorlar dalga geçiyorlar benle.bu arada 20 yaşindayım.Anlatiyorum anlamiyorlar.. ve aslinda birçok psikolojik sorunlar yasiyorum çokk zor durumdayim ama yine anlamiyorlar destek vermiyorlar kaldıki bu insanlarla konuşamazsınız. Sayelerinde telkinleride dinliyemiyorum hep baskı gerekli gereksiz korkularim oluyor özgüvenimi zedelemişler hatta psikolojik sorunlari bunlarin sayesinde yaşıyorum çok büyük katkıları var kendilerinin sağolsunlar..n9598 işte bide ailen olacaklar maalesef üniversiteye gidiyordum bıraktım işte hep sorunlar en son bir yerde çalışıyordum şimdi ne olur onuda bilmiyorum bu halde insan ders bile çalışamıyor bu kadar rahatsızlık ev ortamı filan.hep olumsuz şeyler evin içinde iyi birşey yokki yeri gelir tuvalaete gidiyruz diye laf yeriz bir brdak su için yine öyle ne bileyim yani daha çok şey var ama sadece bunlari anlatiyorum inşaallah düzgün bir iş sahibi olursam ki halim ortada mümkün gözükmüyor o zaman herşeyin değişeceğini biliyorum kendi iyi bir işin kendi evinde kafan rahat sorunsuz yaşayıp giderim tek başıma kaldi ki ne ailemi ne başka birini hayatima alırım yani diyeceğim bunlar iyiliğimi istiyor aha durumum ortada gerçi akrabalarda sıkıntı ya neyse... Şimdi ne yapardınız siz??sad456 tabii bunlari ben yasadığım için en iyi ben bilirim belki sizde benzer durumlar yaşıyorsunuzdur.

sweeet 23-01-2014 02:55 PM

Cevap: Aile ile İlgili Sorunlar :(

20 yaşındasın kendi ayakların üstünde duruyorsun öyle ya da böyle bu yaşta ben kimsenin benim tercihlerime karışmasına izin vermezdim. Sen fayda görüyorsan onlar sana engel olamaz. Bu senin hayatın senin seçimin. Kimseyi inandırmak kimseye anlatmak zorunda değilsin. Onlar bırak bunu daha seni senin yaşadığın sıkıntıları anlayamamışlar ki.

Özgüven geliştirmen gerek. Bu baskılar yüzünden güvenin ciddi sarsılmış. Ayrıca onlara kızma onları olduğu gibi kabul et ve kapsamlı bir affetme çalışması yap onlar için.

Benim üniversitede hem okuyup hem de çalışan arkadaşlarım vardı onlara hayranlık duyardım, imrenirdim. Keşke sen de okulu bırakmasaydın.

Alıntı:

inşallah düzgün bir iş sahibi olursam ki halim ortada mümkün gözükmüyor
canım ne imiş o ortada olan istedikten sonra istediğin gibi bir iş bulabilirsin. O işte de gayet başarılı olabilirsin. İstek, azim ve sabırla başarılamayacak şey yoktur.

Doğru kararlar verip hayatına sahip çıkımalısın. Ve seçim senin istersen kendi gelişim yolculuğuna çıkarsın ya da olduğun durumu kabul ederek aynı berbat hayatı yaşamaya devam edersin. Sürekli başkalarının lafına göre hayatını şekillendirirsin. Kararını ver.

hayatim guzel 23-01-2014 03:38 PM

Cevabin icin tesekkur ediyorum sweeet. Kararimi verdim gelisim yolculuguma devam edecegim.Umarim hersey yolunda gider moral verdin bana sagol.

sweeet 23-01-2014 05:06 PM

Ben de bizimle paylaştığın sürece senin ve gelişme konusunda kararlı olan kişilerin yanında olmayı seçiyorum. Sevgiler.

letca 24-01-2014 09:18 PM

telkinleri dinlemeniz çok iyi olacaktır ayrı odanız yok mu gece dinleseniz kısık sesle

Pelish 25-01-2014 12:33 AM

Merhaba,

Yazdığın yazıya istinaden, sadece ailen ile ilgili problemlerin varsa bunu ancak ve ancak, karşına alıp konuşmak ile çözebilirsin, her şeyi kafana takıp problemlerin gitmeyeceğini ve bunların çözüm yoluna ilerlemelisin.

Bunlar nelerdir ilk başta yaşadığın sıkıntı ve problemelerini kafana takmamayı zaman'a akışına bırakmalısın, hayatta herkezin en azından benim gördüğüm oturup konuşacağın tık çıkmayacak arkadaşım can dostum dediğin kişi ile paylaşıp fikirlerini alabilir ve bununla beraber az da olsa seni rahatlatacağının kanaatindeyim.

Söz konusu ailen olunca atsan atılmaz satsan satılmaz arkanı dönsen yine olmaz çünkü en ufak bir sıkıntında sadece ailen koşar gerisi boştur tecrübeme dayanarak söylüyorum. Dik gidip ters konuştuğunda sana karşı aldıkları bir tavır olabilir. Hayatını film şeridi gibi geçirip aklında yaptıklarını bir düşünerek nerede ben hata yapıyorum ve neler yapman neleri düzeltmen gerektiğini düşünmen gerekli. Sonrasında orta yolunu bulup ilerlemelisin.

Sana ve sadece , kendinden başka hiç kimse yardım edemez. Günahaınla, sevabınla bu hayatı yaşamalı ve direnmek zorundasın. Yüreğindeki gücü hisset hala değiştirebileceğin birşeyler var... Çok mu yorgunsun artık? o zaman geçmişin yükünü karanlığa at.

Hafiflemek, bu günü ve geleceği gülümseyerek karşılamak hakkın...

Unutma ki kaderini değiştirenler, Daima Geleceği Düşünen ve Hedefleyenlerdir...

Sevgi ve saygılarımla - Ahmet :)

letca 07-06-2014 11:01 AM

ben üniversite okuyorum burda çok rahatım fakat yaz geldi eve gitcem onu düşünüyorum evde çok bunalıyorum ve sadece bir dersten kaldım ailem şimdiden burnumdan getiriyor başka insanların çocuklarına derslerden kalsın bir şey olmaz ya da üniversiteyi geç bitirsin daha iyi vs. derken benim dersim azıcık kötü olduğunda çok sıkıyorlar napacağım ben nasıl takmayacağım onları agl34 ben de keşke hep kendim yaşasam ayrı

gurbetci 22-06-2014 06:22 PM

Ik ga naar de universiteit ben ik hier ben ik echt comfortabel, maar het is zomer thuis GITC Ik denk over hem heel erg thuis depressief en ik net uit een cursus had ik mijn familie al mijn neus brengt andermans kinderen lessen houden niets gebeurt of universiteit laat hem nu beter, etc. af te maken. Mijn lessen zijn een beetje te strak als ik slecht zeg, ik ga slapen hoe ik ze niet dragen de hele tijd ik wou dat ik scheiden mezelf, ik leef

Sevgili Letca tedirginligin cok normal. Fakat onlar senin ailen. Onlar da mutlaka senin gelecegin icin endiselendiklerinden dolayi boyle tekpki veriyorlar. Tabi daha olumlu yaklaslar senin daha hosuna giderdi ama sen nasil butun cabalarina ragmen bir kirik not getirebiliyorsan, onlar da belki butun cabalarina ragmen tam anlamiyla sana guvenemiyor olabilirler. Sayaet onlara notlarini duzeltecegine dair guven telkin edebilir ve sakin durmayi basarabilirsen iliskilerinizin yaz tatilinde daha da kuvvetlenecegini dusunuyorum. Aileler cocuklarinin okullarina onem verdiklerine inanmak ister.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:56 PM.