Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Telkin Harici Sorularınız Sunuduğumuz Ana Başlıklarda Sorunuza Yer Bulamassanız, Telkinlere Dair Diğer Sorularınız..

içimde sıkıntı

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız içimde sıkıntı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: isimsiz11 Nickli Üyeden Alıntı bilmem ki içimdeki sıkıntıdan dolayı pek te bişey yapasım gelmez açıkçası Alıntı: nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı Offf vallahı yaa ıyıce karıstı kafam,ne yapacagımı bılemıyorum.olumsuzlamayı ogrenme asamasındayken bunları duymak...ya arada bır sıte yonetıcılerı gelıp te karar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

içimde sıkıntı

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-08-2012, 01:06 AM   #21 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 362
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Standart Cevap: içimde sıkıntı

Alıntı:
isimsiz11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bilmem ki içimdeki sıkıntıdan dolayı pek te bişey yapasım gelmez açıkçası
Alıntı:
nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Offf vallahı yaa ıyıce karıstı kafam,ne yapacagımı bılemıyorum.olumsuzlamayı ogrenme asamasındayken bunları duymak...ya arada bır sıte yonetıcılerı gelıp te karar verıleyemen konularda kesın acıklamalar yapsa cok ıyı olcak valla.hazıran ayında 21 gun olumlama yaptım ılk defa duzenlı,3 ay yapacaktım yok once olumsuzlama yapılmalı tıkanıklık acılmalı dendı bıraktım,tam olumsuzlamayı sındırdıgım bı donemde boyle sacma sey yok dendı.atakan bey,ozlem hanım nolur gelın bı el atın su ıse Allah askına yaa..!

DENEYİMİNİZİ BİÇİMLENDİREN DÜŞÜNCE KALIPLARI

Sevgili nurbanu inaçla yapılan hiçbir çalışma boşa gitmez,lütfen öncelikle buna tüm kalbinle inan sizlere sorunlarınızda ve kafa karışıklığınızı giderebilmenizde birazcıkta yardımcı olabilmek için bir kaç yöntem sunmak istiyorum.Umarım faydasını görürsünüz
'Kendinizi konuşurken dinleyin. Eğer bir şeyi üç kez söylediğinizi duyarsanız, o şeyi bir yere yazın. Bu sizin için bir düşünce kalıbı, bir düşünme modeli haline gelmiş demektir. bir haftanın sonunda listenizi gözden geçirin, sözlerinizin deneyimlerinize ne kadar uyduğunu göreceksiniz. hayatınızı yönetmenin yolu, sözcükler ve düşüncelerle ilgili seçiminizi kontrol etmenizdedir.

ESKİ KALIPLARI DEĞİŞTİRME

hayatımızdaki her rahatsızlık(bu rahatsızlıkların ortaya çıkması için) BİR İHTİYAÇ vardır. Yoksa o rahatsızlığı yaşamazdık. Belirti sadece dışsal bir sonuçtur. zihinsel nedeni çözüp ortadan kaldırmak için içimize yönelmeliyiz. İrade gücü ve disiplin'in işe yaramamasının nedeni de budur. Onlar sadece dışsal sonuçla savaşırlar. Bu, zararlı bir otu kökünden söküp atmak yerine yapraklarını budamaya benzer. Bu yüzden,Yeni Düşünce Modeli onaylamalarına başlamadan önce, sigara içme ya da başağrısı, aşırı kilo ya da her ne ise ona duyulan İHTİYAÇTAN KURTULMAYA İSTEKLİ OLMA üzerinde çalışın. İhtiyaç ortadan kalktığı zaman, dışsal sonuç da yok olmak zorundadır. Hiçbir bitki, eğer kökünden sökülmüş ise, yaşayamaz.
Bedende en çok rahatsızlığa neden olan düşünce kalıpları ELEŞTİRME,KIZGINLIK,İÇERLEME (gücenme) ve SUÇLULUK'tur. Örneğin, eleştirme eğer alışkanlık halini alırsa artrit (eklem iltihabı) gibi hastalıklara yol açabilir. Kızgınlık, bedende, kabaran ve yanan bir ihtihaplanmaya dönüşebilir. Uzun süren bir içerleme insanı zehirler, yavaş yavaş yiyip bitirir ve en sonunda urlara ve kansere yol açabilir. Suçluluk duygusu daima cezalandırma peşindedir ve acıya yol açar. Sağlıklıyken zihinlerimizi bu negatif düşünme kalıplarından arındırmak, daha sonra panik halindeyken ya da bıçak altına yatma tehdidiyle karşı karşıyayken bunları söküp atmaya çalışmaktan çok daha kolaydır.


Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayyy biri şifa çemberi mi dedi? Cansuyu'm ben orada olsaydım varım derdim tabi ki de. İsimsiz isterse onun için yaparız sonra da senin için yaparız. Ama çembere başka kim katılır? Elleri görelim. :))

Şifa çemberinize bende katılırım hemde seve seve

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
 

Bookmarks

« Geçici bir durum mu ? | sanki negatif e ayarlanmışım »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


içimde sıkıntı

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız içimde sıkıntı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: isimsiz11 Nickli Üyeden Alıntı bilmem ki içimdeki sıkıntıdan dolayı pek te bişey yapasım gelmez açıkçası Alıntı: nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı Offf vallahı yaa ıyıce karıstı kafam,ne yapacagımı bılemıyorum.olumsuzlamayı ogrenme asamasındayken bunları duymak...ya arada bır sıte yonetıcılerı gelıp te karar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.