| ||||||||||
|
Telkin Harici Sorularınız Sunuduğumuz Ana Başlıklarda Sorunuza Yer Bulamassanız, Telkinlere Dair Diğer Sorularınız.. |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız nedirr bu bendeki durum???:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam, pek de otorite sayılmam doğrusu çünkü bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimi ama mutlaka birileri cevap verecektir sana çünkü çok kymetli arkadaşlar var burada sana cevap verebilecek. ama sana söyleyebileceğim şun an için tek bir şey var. şikayetlerinle kullandığn ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2011 Bulunduğu yer: kocaeli
Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() selam, pek de otorite sayılmam doğrusu çünkü bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimi ama mutlaka birileri cevap verecektir sana çünkü çok kymetli arkadaşlar var burada sana cevap verebilecek. ama sana söyleyebileceğim şun an için tek bir şey var. şikayetlerinle kullandığn nick o kadar uyumlu ki birbiriyle önce bunu değiştirmelisin bence. değişmek için öncelik kendi kendini ön plana çıkarmak ve bunun içinde işe nickini değiştirmekle başla bence.bunu bir düşün derim. telkin dinliyor musun bilmiyorum ama bildiğim kadaryla işe suçluluk ve ego güçlendirici ile başlaman gerek.2 hafta günde 6- saat arasında dinledikten sonra suçluuk telkinini çıkarıp ego güven, kendine güven koruma kalkanı ve sosyallik artırıcı telkinleri ekleyebilirsin listene. beim bildiklerim bunlar ama diğer arkadaşlar da mutlaka yorumda bulunacaklardr. üzülme lütfen iyi olacaksın:) |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız nedirr bu bendeki durum???:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam, pek de otorite sayılmam doğrusu çünkü bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimi ama mutlaka birileri cevap verecektir sana çünkü çok kymetli arkadaşlar var burada sana cevap verebilecek. ama sana söyleyebileceğim şun an için tek bir şey var. şikayetlerinle kullandığn ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi