Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/620075-gecmisimizden-tamamen-nasil-ozgurlesebiliriz.html)

serpilelif 26-04-2013 10:32 AM

Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz?

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839803)
eğer kadın kimliği ile ilgili yada amazon kadın telkinleriniz varsa zaman bu telkinler bu amaca hizmet eder arkadaşlar. Her birinize şifa diliyorum. Geçmiş olsun. rt67

Bende her iki telkinde mevcuttu. Hem amazon kadın, hem kadın kimliği ile ilgili.

bende kadınla ilgili hiçbir telkin yok. aslında Abdullah bey sordu kadınlıkla ilgili sorular ama ben kendimi iyi hissettiğimi söyledim. bu sorunumu tamamen unutmuşum. rt67 zaten ben de zihnimi toparlayamama sorunu ver. sorulara net cevaplar veremiyorum. arkadaşlarım bana çok dalgınsın diyorlar zaten. nedenini bilemiyorum ve çok üzülüyorum..

serpilelif 26-04-2013 10:44 AM

mehtapçım sana özelden mesaj gönderdim ama bir sorun oluştu galiba geldi mi bilmiyorum.

serpilelif 26-04-2013 10:48 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839694)
Ben alfa frekanstan geçmişinden özgürleş telkini satın aldım. Bakalım ne faydası olacak bana. Henüz elime ulaşmadı ama dinlemek için sabırsızlanıyorum.

canım ya ben de topluluk önünde konuşma ile ilgili telkin almak istiyorum. senin bahsettiğin değişime hazırım sitesi mi acaba dusun2

Işıklı yol 26-04-2013 12:37 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839845)
canım ya ben de topluluk önünde konuşma ile ilgili telkin almak istiyorum. senin bahsettiğin değişime hazırım sitesi mi acaba dusun2

hayır alfa frekans diye bir site. İstersen tabi ki buradan da alabilirsin. Orası kolayıma geldi. Çünkü direk mail hesabına geliyor telkin. Ödeme de telefondan yapılıyor yada gitti gidiyor'dan alabiliyorsun.

serpilelif 26-04-2013 12:53 PM

senin bahsettiğin site Banu Gökçül'ün olduğu "dinle mutlu ol" sloganlı olan sanırım ama orda geçmişinden özgürleş ile ilgili bir telkin göremedim.

Işıklı yol 26-04-2013 01:22 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839854)
senin bahsettiğin site Banu Gökçül'ün olduğu "dinle mutlu ol" sloganlı olan sanırım ama orda geçmişinden özgürleş ile ilgili bir telkin göremedim.

hayır canım alfa frekans diye bir site. o siteye girmelisin.

serpilelif 26-04-2013 02:47 PM

ben senin bahsettiğin siteyi bulamadım ama değişime hazırım dan topluluk önünde konuşma telkininin siparişini verdim. inşallah faydasını görürüz. t678

ecenur27 26-04-2013 02:55 PM

slmlar son zamanlarda oldukça ilgimi çeken bir konu var farkındalık ebey kayda değer yazılar buldum internette bunu bir kardeşimiz aşama aşama almış ilk aşaması kendini izlemek yargılamadan yorumlamadan zihnimizin bize yaptığı oyunları görebilmek seni meşgul etmek için neler yaptığına şaşırıyorsun bence kişisel gelişimde en temel konular farkındalık ve nefes tabii biliçaltını temizledikden sonra herseyın izleyicisi oluyorsun kişiselleştirmeden herşey zihnimizin oyunu geçmişte gelecekde olduğumuz anı kaçırmak için sevgiler

Işıklı yol 26-04-2013 03:01 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839865)
ben senin bahsettiğin siteyi bulamadım ama değişime hazırım dan topluluk önünde konuşma telkininin siparişini verdim. inşallah faydasını görürüz. t678

aynı kişi zaten değil mi benim bahsettiğimde banu gökçül denen bayanın telkinleri Banu gökçül yazıp googlede aratabilirsin alfa frekans hemen çıkar.

annie hall 26-04-2013 06:45 PM

Banu gökçül'ün sitesinden ben de sipariş vericem, geçen de vermeye çalıştım ama sonradan mesaj geldi siparişiniz alınamadı diye. Geçmişinden özgürleş diye bi telkin ben de göremedim? Ben kendine güvenini arttır setini almak istiyorum. Sen mesaj yoluyla mı sipariş verdin Işık abla?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:43 PM.