![]() |
Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? Alıntı:
|
Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? mehtapçım sana özelden mesaj gönderdim ama bir sorun oluştu galiba geldi mi bilmiyorum. |
canım ya ben de topluluk önünde konuşma ile ilgili telkin almak istiyorum. senin bahsettiğin değişime hazırım sitesi mi acaba dusun2 |
|
Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? senin bahsettiğin site Banu Gökçül'ün olduğu "dinle mutlu ol" sloganlı olan sanırım ama orda geçmişinden özgürleş ile ilgili bir telkin göremedim. |
|
Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? ben senin bahsettiğin siteyi bulamadım ama değişime hazırım dan topluluk önünde konuşma telkininin siparişini verdim. inşallah faydasını görürüz. t678 |
Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? slmlar son zamanlarda oldukça ilgimi çeken bir konu var farkındalık ebey kayda değer yazılar buldum internette bunu bir kardeşimiz aşama aşama almış ilk aşaması kendini izlemek yargılamadan yorumlamadan zihnimizin bize yaptığı oyunları görebilmek seni meşgul etmek için neler yaptığına şaşırıyorsun bence kişisel gelişimde en temel konular farkındalık ve nefes tabii biliçaltını temizledikden sonra herseyın izleyicisi oluyorsun kişiselleştirmeden herşey zihnimizin oyunu geçmişte gelecekde olduğumuz anı kaçırmak için sevgiler |
|
Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? Banu gökçül'ün sitesinden ben de sipariş vericem, geçen de vermeye çalıştım ama sonradan mesaj geldi siparişiniz alınamadı diye. Geçmişinden özgürleş diye bi telkin ben de göremedim? Ben kendine güvenini arttır setini almak istiyorum. Sen mesaj yoluyla mı sipariş verdin Işık abla? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:43 PM. |