Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/620075-gecmisimizden-tamamen-nasil-ozgurlesebiliriz.html)

mehtap1606 24-04-2013 04:06 PM

Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz?

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839707)
Bir arkadaşım aldı ve dinledi ben onun tavsiyesi üzerine edindim bu cdyi. Ondaki gelişmeler süper birebir şahidim yani :)

o telkinleri dinleme methodu da aynı bunlar gibi mi yoksa farklı bir yol mu izliyoruz?

Işıklı yol 24-04-2013 04:45 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839742)
o telkinleri dinleme methodu da aynı bunlar gibi mi yoksa farklı bir yol mu izliyoruz?

Yok o farklı. Bionoral teknik dedikleri bir teknikle bilinçaltına ulaşıyorlar. Yani beyne bir frekans gönderiyor aynı anda müzik ve kuş sesleri duyuyorsun. Sanırım ben hipnotize oldum dinlerken çünkü "uyudum mu acaba?" dedim. Hala başım ağrıyor. Birde tuhaf bir şekilde hayvanlar görüyorum. Onlarca değişik hayvan. Biliyo musun mesela annemin bana anlattığı bir olay vardı. Onların köyde yaşanmış bu olay. Ayılar kadınları kaçırır, inine kapatır ve onunla karı koca gibi yaşarlarmış. Bir kadını kaçırmış bir ayı, aylarca ona ulaşamamışlar. Çıkamasın diye de inin önüne koca bir kayayı koyuyormuş.( şu an bunu anlatırken bile karnıma ağrı girdi ve bacaklarımda uyuşma oldu) Yıllar sonra kadını bulup kurtarabilmişler. Ben bundan o kadar etkilendim ki, inanılmaz geldi bana bu. Sanırım bir de bunu imgeledim yani düşündüm kadın nasıl yaşadı diye merak ettim, o sıkıntıyı. Ve bana bazı erkekler tıpkı o mahluklar gibi gelir. İşte bunun gibi bir sürü hayvan. Hatta bir an bir ağacın arkasından beni gözetleyen bir ayı gördüm bile diyebilirim. Yani baya baya yaşıyosun olayı. İlginç. Bakalım ne faydasını göreceğim. Yazarım size buradan gelişmeleri y789

mehtap1606 24-04-2013 05:34 PM

woooww çok etkili uyanıkken bunları görmen çok şaşırttı beni.inşallah faydasını görürsün.

Işıklı yol 24-04-2013 05:41 PM

amin canım benim. Artık bir yerinden tutmalı hayatı, yoksa yıllar sonra yaşanmamış bir hayatın ardından bakıp dururuz.

mehtap1606 24-04-2013 07:27 PM

ben de erkeklerden çok korkuyorum zaten annem tarafından korkutularak büyütüldüm o nedenle vajinusmus olmuşum onun tedavisiyle de ilgilenmeye niyet ediyorum.belki çekirdek inançlarımdaki kadın kimliği telkinleri işe yarar diye umuyorum çünkü bu sorunumu Abdullah beye söylemiştim.ağla2

Işıklı yol 24-04-2013 07:56 PM

Olabilir, bence faydasını görürsün mutlaka. Geçmiş olsun. Galiba pek çok fiziksel rahatsızlıkta atlatmışsın. İnşallah her şey yoluna girer senin adına4897

mehtap1606 24-04-2013 09:32 PM

AMİN.teşekkür ederim.

serpilelif 25-04-2013 11:27 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839766)
ben de erkeklerden çok korkuyorum zaten annem tarafından korkutularak büyütüldüm o nedenle vajinusmus olmuşum onun tedavisiyle de ilgilenmeye niyet ediyorum.belki çekirdek inançlarımdaki kadın kimliği telkinleri işe yarar diye umuyorum çünkü bu sorunumu Abdullah beye söylemiştim.ağla2

canım ya ben de aynı şekilde erkeklerden korkutularak büyütüldüm ve ben de vajinusmus tedavisi gördüm utananadam ama Abdullah beye söylememiştim. bu konuda benim de telkine ihtiyacım var.

Işıklı yol 25-04-2013 02:28 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839800)
canım ya ben de aynı şekilde erkeklerden korkutularak büyütüldüm ve ben de vajinusmus tedavisi gördüm utananadam ama Abdullah beye söylememiştim. bu konuda benim de telkine ihtiyacım var.

eğer kadın kimliği ile ilgili yada amazon kadın telkinleriniz varsa zaman bu telkinler bu amaca hizmet eder arkadaşlar. Her birinize şifa diliyorum. Geçmiş olsun. rt67

Bende her iki telkinde mevcuttu. Hem amazon kadın, hem kadın kimliği ile ilgili.

mehtap1606 25-04-2013 04:04 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839800)

geçmiş olsun.iyileşmene sevindim. tedavini nerede gördün ? istersen özelden yazabilirsin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 PM.