![]() |
Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? Alıntı:
|
|
Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? woooww çok etkili uyanıkken bunları görmen çok şaşırttı beni.inşallah faydasını görürsün. |
Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? amin canım benim. Artık bir yerinden tutmalı hayatı, yoksa yıllar sonra yaşanmamış bir hayatın ardından bakıp dururuz. |
Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? ben de erkeklerden çok korkuyorum zaten annem tarafından korkutularak büyütüldüm o nedenle vajinusmus olmuşum onun tedavisiyle de ilgilenmeye niyet ediyorum.belki çekirdek inançlarımdaki kadın kimliği telkinleri işe yarar diye umuyorum çünkü bu sorunumu Abdullah beye söylemiştim.ağla2 |
Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? Olabilir, bence faydasını görürsün mutlaka. Geçmiş olsun. Galiba pek çok fiziksel rahatsızlıkta atlatmışsın. İnşallah her şey yoluna girer senin adına4897 |
Cevap: Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz? AMİN.teşekkür ederim. |
canım ya ben de aynı şekilde erkeklerden korkutularak büyütüldüm ve ben de vajinusmus tedavisi gördüm utananadam ama Abdullah beye söylememiştim. bu konuda benim de telkine ihtiyacım var. |
Bende her iki telkinde mevcuttu. Hem amazon kadın, hem kadın kimliği ile ilgili. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 PM. |