Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Telkin Harici Sorularınız

Uyarılar

Telkin Harici Sorularınız Sunuduğumuz Ana Başlıklarda Sorunuza Yer Bulamassanız, Telkinlere Dair Diğer Sorularınız..

İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar. Şimdi soracağım soru biraz farklı bir soru. ( En azından bence farklı :) ) Bu sorunu çözebilmek için, "İnsanın canı neden sıkılır ?" Sorusundan yola çıkarak biraz araştırdım ama sonuç elde edemedim. Benim canım hiç sıkılmıyor. Yani hiç ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-03-2011, 11:54 AM   #1 (permalink)
f0x
Teğmen
 
f0x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 43
Tesekkür: 24
38 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
f0x is an unknown quantity at this point
Standart İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

Merhaba arkadaşlar.

Şimdi soracağım soru biraz farklı bir soru. ( En azından bence farklı :) )
Bu sorunu çözebilmek için, "İnsanın canı neden sıkılır ?" Sorusundan yola çıkarak biraz araştırdım ama sonuç elde edemedim.

Benim canım hiç sıkılmıyor. Yani hiç işim olmasa, müzik olmasa, Tv olmasa, kitap ya da herhangi birşey okumasam, kimse ile konuşmasam, dışarıya çıkmasam, çevremde hiç ses olmasa vs.vs. yani bir bitkiymişim gibi olsam o an. Yinede hiç canım sıkılmıyor off puff etmiyorum.
Sağa sola saldırmıyorum ya da hayallere dalmıyorum.
Belkide dalıyorum ama farkında değilim ya da o an birşey düşünmüyorum boşum. Sanki beynim stop etmiş izdivaya çekilmiş gibi. Bende bir robot gibi sırt üstü yatmış ve tavanı seyrederek saatlerce durabiliyorum. Bu haftada bir kez kendini tekrarlıyor. Gece boyunca bahssettiğim gibi oluyorum.

Bu askerdeykende oluyordu ben her gece sınırda 12 saat pusu nöbeti tutardım geneldede tek başıma yollarlardı beni mevziye. Hiç canım sıkılmazdı o geceler boyunca ama en azından o zaman bir meşgale vardı araziye bakıyordum hani kimse geliyormu vs. diye.

Şimdi bir meşgale olmadanda bu durum devam ediyor.

O an ne mutluyum ne de üzgün.
Ne ağlıyorum ne gülüyorum, ya da ne özlüyorum ne kendimi seviyorum.
Aklımda hiçbirşey ve hiç kimse olmuyor. Boş Boş Boş

Bende şular yok, önceki bir mesajımdada yazmıştım.

Özlemiyorum, acımıyorum, Acı hissetmiyorum, Üzülmüyorum, Duygularım incinmiyor, Sevmiyorum, Heyecanlanmıyorum, Üşümüyorum, Sıkılmıyorum, Kimseye ihtiyaç duymuyorum, vs. vs.

Şimdi bu nedir yani bir insanın canı sıkılır normalde yapacak bişeyler olması gerekir doğru değilmi bu nedendir neden oluyordur.

Uzmanlara danışasım yok. Fikir duymak istiyorum. Herşey için uzmanlara gidemem. Çünkü o zaman özel bir uzman tutup hani belki tahminen bir yıl gibi bir süre yanımda taşımam gerekir. :)

Çok sorum var merak ettiğim çok şey var ve bunların bu sitede çözülmesini istiyorum tabi mümkünse :)

Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Saygılar.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

f0x isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2011, 11:23 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
McOrco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Bulunduğu yer: Nişantaşı
Mesajlar: 142
Tesekkür: 206
150 Mesajinıza toplam 801 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to behold
Standart Cevap: İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

yerinizde olmayı cok ısterdim :)
McOrco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2011, 12:26 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
salvameaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 142
Tesekkür: 214
134 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
salvameaa will become famous soon enoughsalvameaa will become famous soon enough
Standart Cevap: İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

Sürekli canı sıkılan biri olarak çok imrendim durumunuza :) Bence hissizleşmişsiniz,büyük bir acı,üzüntü geçirdiniz mi ?
__________________
Yeni bir hayat için gereken,yeni bir akıldır.
salvameaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2011, 12:54 PM   #4 (permalink)
f0x
Teğmen
 
f0x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 43
Tesekkür: 24
38 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
f0x is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

Benim başımdan birçok olay geçti. Maddi acı manevi acı.
Duygularımdanda bahsetmiştim yazımda

Özlemiyorum, acımıyorum, Acı hissetmiyorum, Üzülmüyorum, Duygularım incinmiyor, Sevmiyorum, Heyecanlanmıyorum, Üşümüyorum, Sıkılmıyorum, Kimseye ihtiyaç duymuyorum, vs. vs.

diyerek bahsetmiştim.

Yerimde olmayı hiç istemezdiniz aslında :)
f0x isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2011, 02:12 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 29
Tesekkür: 1
23 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumar12 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

Ben çok isterdim yerinde olmayı.En azından benimkide tam tersi sürekli canım sıkılıyor.Hiç yanlız kalmak istemiyorum hep bişeyler yapmak istiyorum..Bi sn bile boş oturmak beni inanılmaz bunalıma sürüklüyor..
Eğer bi tavsiye isterseniz benden ufak bir tavsiye. Siz bişeyler yapmak için illaki canınızın sıkılmasını beklemeyin.Kendiliğinden bişeyler yapın..Bir süre sonra ister istemez canınızın sıkıldıgını görüceksiniz..
Mesela 1 hafta hergün kitap okursanız diğer hafta canınız sıkılacaktır emin olun :)
kumar12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2011, 06:30 PM   #6 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 4
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sevvim34 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

çok ilginç durumunuz.. ben de çok çok sıkılan biriyim ne yazık ki..Yurtta kalıyorum, bir gece oda arkadaşlarım gelmeyecek olsa kendimi depresyonda buluyorum.:( Yalnızlıktan nefret ediyorum ve başladığım bi çok şeyi sıkıldığm için yarım bırakıyorum..:(

Bu arada alakasız ama burcunuz nedr acaba?:)
sevvim34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-04-2011, 11:26 PM   #7 (permalink)
Moderator
 
Bilge İnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 313
Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud of
Standart Cevap: İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

Sadece varolma durumuna geçmişsiniz gibi görünüyor. Ancak bu bilgelikten mi yoksa bir takım yaşanan can sıkıcı, üzücü olaylara, bilinçaltının duygusuzlukla tepki vermesinden mi kaynaklı, kestirmek zor. En azından benim bilgi birikimim buna müsait değil. Ama çok ilgimi çekti bu durum zira benzer halini ben de yaşıyorum zaman zaman. Benim için yeni bir araştırma konusu oldu; yeni bir şeyler öğrenirsem sizi de haberdar ederim :)

Sağlıcakla kalın.
__________________
Sevgiyle ve güvenle... :)
Bilge İnan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2011, 09:48 AM   #8 (permalink)
f0x
Teğmen
 
f0x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 43
Tesekkür: 24
38 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
f0x is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

Alıntı:
Bilge İnan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sadece varolma durumuna geçmişsiniz gibi görünüyor. Ancak bu bilgelikten mi yoksa bir takım yaşanan can sıkıcı, üzücü olaylara, bilinçaltının duygusuzlukla tepki vermesinden mi kaynaklı, kestirmek zor. En azından benim bilgi birikimim buna müsait değil. Ama çok ilgimi çekti bu durum zira benzer halini ben de yaşıyorum zaman zaman. Benim için yeni bir araştırma konusu oldu; yeni bir şeyler öğrenirsem sizi de haberdar ederim :)

Sağlıcakla kalın.
Teşekkürler ilginize olsun.. Ben sanırım bazı şeyler buldum yaklasık 1,5 aydır ortalarda yoktum :) Kendim için birçok şey yaptım, meğer ben neymişim ya öle :)

Alıntı:
sevvim34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok ilginç durumunuz.. ben de çok çok sıkılan biriyim ne yazık ki..Yurtta kalıyorum, bir gece oda arkadaşlarım gelmeyecek olsa kendimi depresyonda buluyorum.:( Yalnızlıktan nefret ediyorum ve başladığım bi çok şeyi sıkıldığm için yarım bırakıyorum..:(

Bu arada alakasız ama burcunuz nedr acaba?:)
Dedimya ortalarda yoktum uzun zman olmus mesaj atılalı. Bende depresyona girebiliyorum. Konunun depresyona girememek ile alakası yok bu daha farklı yani istediğim zaman bu duruma geçiş yapabiliyorum :)
İzdivaya çekilmek yeterli

Bu arada Boğa burcuyum ben :)
f0x isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2011, 02:54 PM   #9 (permalink)
 
özdennn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 8
Tesekkür: 23
8 Mesajinıza toplam 26 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
özdennn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

Benim de canım hiç sıkılmaz,yalnız değilsiniz:)) hep tek başıma çıkarım dışarı hiç arkadaşa ihtiyaç duymam,hatta yalnızlığı severim,sessizliği de öyle.Hiç bir uğraşım olmasa bile ilginçtir sıkılmıyorum,sanırım hissizleşiyorum giderek:)))
özdennn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2011, 04:21 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
bussraster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: antalya
Mesajlar: 192
Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura about
Standart Cevap: İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

acı hissetmemek güzel bişey elbette ama,
asıl güzel olan, hayatı duygularla yaşamak, hissetmek. bu can sıkıntısı bile olsa.
nacizhane fikrim -olmaz- deseniz bile yine de bir danışman edinmeniz.
__________________

gEçMiŞ Ya Da GeLeCeK dİyE bİr ŞeY yOkTur;
SONSUZ BİR 'ŞİMDİ' VARDIR!!
bussraster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ?

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkin Harici Sorularınız İnsanın canı neden hiç sıkılmaz ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar. Şimdi soracağım soru biraz farklı bir soru. ( En azından bence farklı :) ) Bu sorunu çözebilmek için, "İnsanın canı neden sıkılır ?" Sorusundan yola çıkarak biraz araştırdım ama sonuç elde edemedim. Benim canım hiç sıkılmıyor. Yani hiç ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkin Harici Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Telkin Harici Sorularınız nerededir kimdir Telkin Harici Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkin Harici Sorularınız hipnoz Telkin Harici Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkin Harici Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkin Harici Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.