| ||||||||||
|
Telepati Telepati |
Gizemli Konular ve Telepati Telepati Hakkında Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bende mistik telapatikolaylar cok olur. sizlere anlatsam benden korkarsiniz ama birseyimi anlatayim. birgun hollandali kiz arkadasim bana geldi dediki haydi giyin dansa gidyoruz. uc batan gittik dans ispanyol dansi illada ikikisyle yapiliyor kiz kiza asla olmaz erkek erkegedeolmuyor bayan ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telepati telkin cd indir izle İstanbul Telepati nerededir kimdir Telepati çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telepati hipnoz Telepati olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telepati hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telepati kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bende mistik telapatikolaylar cok olur. sizlere anlatsam benden korkarsiniz ama birseyimi anlatayim. birgun hollandali kiz arkadasim bana geldi dediki haydi giyin dansa gidyoruz. uc batan gittik dans ispanyol dansi illada ikikisyle yapiliyor kiz kiza asla olmaz erkek erkegedeolmuyor bayan ve erkek sadece dans edebilir bizim turkler gibi dgeil yani. neyse ben ispanyol dansindan hic anlamam yanimdaki genc ve guzel olan hollandali arkadasim dansin dersini aldi ve super dans ediyor diger kizda oyle ama dans etmek icin bekliyolar cunki orda bekliyceksin bir erkek gelicek ve seni dansa kaldiracak. piste bir erkek var ama nasilguzel dans ediyor sizlere anlatamam tumbayanlarin gozu o beyde muzik bitiyor ve adamin karsinda baska bayan adamcagiz hic bos kalmiyor deidmki bizim kizlara banin az sonra bu bey beni dansa kaldirmaya gelecek guldurlar heheehe..neyse adam dans ediyor bitti muzik tam bana gelecek baska bayan karsina geciyor ve ben artik biraktim adamla telapati kurmayi ve birden adam karsimda elini uzatti bana gel sneinle dans etmeyi cok istiyorum bende dedimki ama ben istemiyorum wave adam dediki bunu bana yapamasin ben rezilolurum bos donersem dedimki ben dans edemiyorum olsun dedi kizilderiliye benzeyen guzel bayan olsun dedi elimden tutu ve beni piste cekti ve muzik bitti beni yanagimdan optu tesekur etti biz oryi terk etik ve hallakizlar konusrlar hakimda bu kadindan korkulur diye 44
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Telepati Telepati Hakkında Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bende mistik telapatikolaylar cok olur. sizlere anlatsam benden korkarsiniz ama birseyimi anlatayim. birgun hollandali kiz arkadasim bana geldi dediki haydi giyin dansa gidyoruz. uc batan gittik dans ispanyol dansi illada ikikisyle yapiliyor kiz kiza asla olmaz erkek erkegedeolmuyor bayan ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telepati telkin cd indir izle İstanbul Telepati nerededir kimdir Telepati çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telepati hipnoz Telepati olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telepati hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telepati kuantum düşünce kitap haberi