Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Telepati

Uyarılar

Telepati Telepati

Telepati Hakkında

Gizemli Konular ve Telepati Telepati Hakkında Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yunanca "tele" (uzak), "pathos" (birine ya da bir şeye karşı meydana gelen normal üstü duygusal bağ) kelimelerinin birleşiminden meydana gelmiş bir sözcüktür. Duyular dışı algılamaların belki de en yaygın ve çoğu zaman da farkında olmadan kullanılan bir çeşidine verilen addır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telepati telkin cd indir izle İstanbul Telepati nerededir kimdir Telepati çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telepati hipnoz Telepati olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telepati hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telepati kuantum düşünce kitap haberi

Telepati Hakkında

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-08-2006, 03:37 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Telepati Hakkında

Yunanca "tele" (uzak), "pathos" (birine ya da bir şeye karşı meydana gelen normal üstü duygusal bağ) kelimelerinin birleşiminden meydana gelmiş bir sözcüktür. Duyular dışı algılamaların belki de en yaygın ve çoğu zaman da farkında olmadan kullanılan bir çeşidine verilen addır. Düşünceler arasında doğrudan doğruya bağlantı kurulması, iki zihin veya ruh arasında imaj, fikir, sembol tarzında ortaya çıkan etki alış ve verişi diye tanımlanabilir.

Telepatik iletişimin gerçekleşmesi için en az iki kişinin olması gerekmektedir. Bu iki insandan birisi verici diğeri alıcı durumundadır. Bu iletişimde şekil, fikir, sembol olarak gönderme-alma yapılmaktadır. Deneysel olabileceği gibi kendiliğinden de ortaya çıkar. Özellikle ikinci durumda, insanlar arası sempati bağının kuvveti önemli bir unsurdur. Bu duruma en güzel örnek, anne ile çocuğu arasındaki sessiz iletişimdir. Sevgililer, yakın arkadaşlar, kardeşler, eşler arasındaki telepatik iletişim gerçekleşme yoğunluğu bakımından üst sıralarda yer almaktadır.

Telepatik iletişimin kontrollü ve deneysel olarak da birbirini tanımayan fakat telepatik yetenekleri gelişmiş süjeler tarafından uygulanması, özellikle Sovyet Rusya ve ABD'de yapılan denemelerde, insan telepati yeteneğinin ne derece verilmi yönde kullanılabileceğini göstermiştir.

Beyindeki her aktivite atom seviyesinde kimyasal bir değişime neden olur. Bunun sonucunda esiri ortama bir tür enerji dalgaları yayılır. Her enerji formunun da bir yayını vardır. Deneylerle sabit olmuştur ki telepatik iletişimde zaman ve mekan sınırı yoktur. Dolayısıyla hassas süjeler esiri ortamda yayılan enerji dalgalarını nereden olurlarsa olsunlar, hiçbir kayba uğratmadan algılayabilmektedirler.

Telepatide tespit edilen bir başka durumda zihnin bu iletişim sırasında alfa dalga boylarında yayın yapmasıdır. Özellikle vericinin derin bir konsantrasyon ve vizüalizasyon (içsel canlandırma) içinde olması gerekmektedir. Alıcı durumundaki süje için, zihnini alfa dalga boyunda yayın yapar halde getirmesi yeterlidir.

Telepati sadece insanlar için geçerli değildir. Hayvanlar ve bitkiler de bu iletişimi kullanmaktadırlar. Bunlara ait yapılmış birçok laboratuar çalışmaları bunun gerçekliğini kanıtlarken, çevremizde bulunan hayvan ve bitkilerle kurduğumuz özel yakınlıklar en doğal olaylar olarak yaşanan örneklerdir.

Telepati olayının bize getirdiği en büyük kazanç, bütün canlılar arasında beyin düzeyinde bir alışverişin olduğunu bilmemizdir. Hepimiz birbirimize bağlıyız. Hiç kimse müstakil bir varlık değildir. Hiçbir düşünce tamamen bize ait değildir. Muhakkak o düşüncenin kökeninde bize başka bir yerden intikal etmiş bazı ipuçları vardır. Biz onu üretir, büyütür ve kendi düşüncemiz sanırız. Yaşayan her varlık görünmeyen bir bilgi ağı içerisindedir, şuurlu ya da şuursuz sonsuz bir alışveriş aktivitesi içerisindedir. Bu nedenle de bir bilgi ağına aktaracağımız her bilginin kalitesinin yüksek olmasına dikkat etmeliyiz. Unutmayın: İnsan düşüncesinden de sorumludur.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-08-2006, 03:44 PM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Telepati Hakkında

TELEPATİ









Bu yazımızda Telepatik iletişim ile beyin gücü vasıtasıyla uzakta olan iki insanın beyin dalgaları sayesinde aralarında temas kurabilmeleri izah edilmiştir.


TELEPATİ : GELECEĞİN İLETİŞİMİ


Bir insan başkasının kafasından geçeni bilebilir mi ? veya kendisinden çok uzakta meydana gelen olayı sezebilir mi. Bu çok önemle üzerine durulması gereken bir hadisedir zira doğruysa ve bunu hangi mekanizmalar sonunda meydana geldiği anlaşılırsa pratik hayat da bir devrim niteliğinde değişimler olabilir iyi veya kötü.

Telepati insanlar arasında iletişim için kullanıla bilinir iki insan arasında ki görüşme için ne telefon nede başka bir araca ihtiyaç kalmaz arada binlerce kilometre bile olsa onu düşünerek istediğiniz düşüncenin doğrudan doğruya onun beyninde meydana gelmesini sağlayabilirsiniz ve karşılığında da cevabınızı aynı yolla alabilirsiniz. Anında ne bekleme nede herhangi bir masraf.

Beyin den beyine teslim iletişim ile. Bunun ne gibi iletişim de devrim yaratacağını düşünebiliyor musunuz. Sadece bu kadar da değil.Bir de çok uzaklarda ki bir hadisenin oluşumunu hissetme imkanınız da olabilmekte. İyi veya kötü bir diğer insana vuku bulan bir hadiseyi siz aynı anda bilebiliyorsunuz.

Bunlar size palavra veya yalan gelmesin Telepati bu gün bilimin kabul ettiği bir ilmin kolu olarak kabul görmektedir. Telepati tarihte bazı şahısların gösteriler yapmak için kullandıkları bir Gösteri olarak başlamış fakat sonrada Bilim adamlarının araştırmaları neticesi bilimsel bir konu olmaya başlamıştır. Tam açılımı şöyle kabul edilmektedir.

İnsanda var olduğu kabul edilip de bilimsel olarak açıklanamayan güçlerin başında telepati gelir. Karşısındaki insanın kafasının içinden geçenleri bilenler. Ve uzakta olan bir yakınının veya Tanıdığının başına gelen felaketi anında sezme melekesi.Telepati ile ilgili ilginç olaylardan bazılarını aşağıda sıralayalım.

Joseph evde yalnız olarak uyukluyordu birden bir rüya gördü kardeşi Smith aydınlık bir yerde merdivenden yukarı çıkıyordu ancak yarı yolda ayağı kaydı ve fena halde düştü. Joseph korkuyla uyandı ve kardeşini merak etmeğe başladı. Biraz sonra kapı çalındı açtığında kapıda iki kişinin kolunda ayağı sarılı kardeşi duruyordu bir davet de merdivenden çıkarken ayağı burkulmuş ve yaralanmıştı. Telepati ile ilgili kitaplarda bu iki kardeşin arasında geçen gibi binlerce olay vardır.

Telepati kelimesi ilk defa Cambridge Üniversitesinde hoca olan Myers tarafından ileri atıldı. Aynı devirlerde İngiltere de çok geniş bir anket yapıldı ve 20 000 kişiye Telepati ile ilgili sorular soruldu. Deneklere başlarından geçen hadiseleri anlatmaları istendi. Büyük bir çoğunluğu böyle Bir olay geçmiş olduğunu ifade edip yazdılar. Bilim çevresinin ilgisi gittikçe arttı ve en büyük soru herkesin böyle bir melekesi olup olmadığı idi. 20 yüzyılda deneyler Avrupa ve Amerika da arttı.

Telepati araştırmaların öncüsü William Barett dir. Yapılan gayet ciddi ve bilimsel deneyler sonunda Telepatinin gerçek olduğuna karar verildi. Prof. Oliver Lodge da bu sahada bir çok araştırmada bulundu ve çok başarılı sonuçlar elde etti. Bu deneylerde iki deneği bir odanın iki köşesine birbirlerini görmeyecekleri şekilde oturtuyorlar ve ellerine beşer tane değişik iskambil kağıdı veriyorlar. Denekler sırasıyla o iskambil kağıdını karşısındakine göstermeden sadece kendi bakarak ve yoğun olarak kağıtta gördüğü figürü düşünüyordu. Öbüründen de onun ne düşündüğünü tahmin edip Önündeki kağıda çizmesi isteniyordu. Sonuçta deneylere katılan insanların bir kısmından hayret edilecek neticeler elde ediliyordu. Denekler ilk zamanlar aynı odada oturuyorlardı. Sonra odaları ayırdılar daha sonra ise mesafeyi artırıp şehrin ayrı köşeleri en sonunda başka uzak şehirler seçildi. Hepsinde de bazı insanların çok büyük bir nispette ve şansa yer vermeyecek derecede doğru tahmin ettikleri sonuçlar ortaya kondu.

İngiliz Dr. Rhine telepati konusuna bilimsel bir dayanak kazandırmak istedi. Telepati çalışmalarını laboratuar ortamına soktu ve çok ciddi önlemler altında yapılmasını sağladı.




Zener Kartları

Telepatiyi kolaylaştırmak ve bir disiplin altına almak için Zener Kartları adlı özel bir sistem geliştirdi. Zener kartları Telepati deneyleri için özel hazırlanmıştı. İskambil kartlarına benziyorlardı her kartın üzerinde ayrı bir şekil ve numara vardı. Deneyler sonunda beyinden beyne haberleşmenin gerçek olduğu kabul edildi.

Telepati bütün dünyaya yayıldı ve bu arada her memlekete başkasının düşüncelerini okuyabilen insanlar ortaya çıktı ve yapılan deneylerle bunu ispat etiler. Bu arada 1950 senelerinde bir haber ortaya yayıldı Amerikan ve Rus askeri teşkilatları telepati ile yakından ilgilenmeğe başlamışlardı hatta Amerikan Nautilus deniz altısı kutupların altından yaptığı deneysel gezisinde denizaltının içinde bulunan bir medyumla Amerika da merkezdeki bir subay arasında devamlı telepatik mesajlar alınıp verilmekteydi. Böylelikle deniz dibinde telsiz konuşmalarının yapılamaması veyahut konuşmaların başkası tarafından duyulabilmesi tehlikesi de ortadan kalkıyordu. Bu arada Rusya da bu alanda bir çok araştırma yaptı ancak bunların neticesi titizlikle saklandı bugün bile bilinmemektedir.

Ruslar telepati alanında daha da ileri gittiler. Biyofizikçi Kamesky ile Nikolaiev biri Moskova da diğeri Sibirya da bulunup birbirleriyle kolaylıkla mesajlaştılar. Denemeyi çok sayıda bilim adamı izledi Kemensky Zener kartlarını Sibirya da beli bir sırada diziyor Nikolaiev Moskova da bunu biliyordu. Bunun üzerine iki adamın beynine beyin dalgalarını ölçüp bir ekranda gösteren birer alet bağladılar ve yoğun düşünen adamda çok yoğun ve kuvvetli dalgalar ekranda beli oluyordu.

Bunu üzerine daha değişik bir deney yaptılar ve örneğin Dr.Nikolaiev "kuş" sözcüğünü iletmek için yoğun olarak beyniyle kuş resmini düşüneceğine “ kuş “ kelimesinin mors alfabesi ile yazılışını düşünmeğe başladı yani kısa ve uzun çizgilerle kelimeyi harflere ayırıp düşündü ve bu aynen alete yansıdı gerek Nikolaiev' in bağlı olduğu aletteki dalgaların şekli ve yoğunluğu değişti gerekse alıcıya bağlı aletinki. Bu şekil haberleşme daha da kolay olmuştu.

Dr. Dean ve Dr.Figar telepatik düşüncede bulunan bir insanın kan basıncının artığını geliştirdikleri bir aletle ispat etiler Telepati gün geçtikçe gelişiyor ve bir salon eğlencesinden bilimsel bir kimliğe bürünüyor her geçen gün ilave keşifler yapılıyor.

İddialara göre insan beyni özel bir frekansta çalışan bir alıcı verici radyo gibidir ve düşündükleri ile hissettiklerini beli bir frekansta yayın yapıyor.




Beyin Dalgalarımız Frekansları

Dünyamızın atmosferinde dünya yüzeyi ile iyonosfer arasında bir tabaka vardır bu bölgeye rezonans boşluğu (çınlama ,ses dalgalarının bir maddeden yayımı, Fizikte seselim) denir. Bu boşluk geniş band (broadband) elektromanyetik titreşimlerle doludur. Buna da Schuman Rezonansı denir. Bunların armonikleri şöyledir. 7.8Hz, 14Hz, 20Hz, 26Hz, 33Hz, 39Hz ve 45Hz aralığındadır. Bu Frekanslar beyin dalgalarımızın frekansına da uymaktadır. Buda Beyin düşüncelerimizin Schuman rezonansları ile örtüşmesinden uzak yerlere kadar dağılabilmelerini ve bizim onlara bindirilmiş düşüncelerle beraber bir radyo alıcısı gibi yakalayabileceğimiz olasılılığını yaratmaktadır.

Şimdi bilim adamları Telepatiye günlük yaşamımızda kullanabileceğimiz yeni imkanlar arıyorlar. Bunun bir örneği epeydir Polis teşkilatında kullanılan cinayetlerin "duru görü" özeliği olan şahısların yardımıyla bulunmasıdır. Bu sebeple Avrupa ve Amerika polis teşkilatlarının çoğunda böyle özelikleri olan medyumlar çalıştırılmaktadır.

Yapılan araştırmalarda en fazla telepatiye yatkın insanların ikiz kardeşler olduğu ortaya çıkmıştır. Bunların en meşhurları da Amerikalı Laura ve Daphne Smith kardeşlerdir.





Yapılan deneylerde bir birlerinin fikirlerini okuyabilme doğruluk oranları %85' e kadar çıkmıştır. %40' tan sonrası büyük bir nispet olarak kabul edilmektedir.
Alıntıdır..
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-08-2006, 08:26 PM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mami is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telepati Hakkında

baya dikkatimi cekti doğrusu

belki inanmazsınız ama bu bana da arada oluyo
toplu tuvaletler olur bilirsiniz ;D
cok kalabalık oldugunda yanımdaki adama bazen dikkatli bakarım ve nası oluyor bilmiyorum...bir sey oluyor eger pozitif gibi olursa
bir sey yapıp dalgınlıgından yararlanıp onun yerine geciyorum

ama cok az oluyo bi de sakinken stresli deilken
mami isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2006, 01:21 PM   #4 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Telepati Hakkında

Mami ben anlayamadım tam olarak nasıl olduğunu ;D
Şimdi otobüste giderken birisinin kulağını kaşımasını falan sağlarsın en çok bu örnek verilirde tuvalette başka birisinin yerine yerine geçmeyide literature sen soktun yani :o

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2006, 10:09 PM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mami is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telepati Hakkında

herseyin bir ilki vardır ;D
dimi ama ;D

güzel anlatamadım aslında biraz yogundum onu yazarken şimdide yogunum ama olsun ;D
mami isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2006, 02:44 PM   #6 (permalink)
edi
 
Üyelik tarihi: Sep 2006
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 9 kez İyi ki varsın denildi
edi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telepati Hakkında

Öncelikle böyle güzel bir forum oluşturduğunuz için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla telepati farklı şekillerde meydana gelebiliyor.Kendimde de bazen net şekilde hissedebiliyorum.Özellikle işi yaptırmak değilde karşımdaki insanın ne düşündüğünü anlamak gibi yada o anda ne istediğini.Bunu anladığım kişiler sayılı.Herkes için aynı şeyi hissedemiyorum.Özellikle arkadaşlarım ama gerçekten çok sevdiğim olursa.Bazen de çok istediğim halde istediğim kişilerle telepati kuramıyorum bunun için o an neler önemlidir.Yani istediğimiz her an istediğimiz kişiyle telepati kurabilirmiyiz ondada algı gücünün kuvvetli olması gerekirmi.Bu sorular aklıma çok takılıyor merka ediyorum önerebileceğiniz kaynak varmı dır?Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
edi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2007, 12:15 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telepati Hakkında

Bende mistik telapatikolaylar cok olur. sizlere anlatsam benden korkarsiniz ama birseyimi anlatayim.

birgun hollandali kiz arkadasim bana geldi dediki haydi giyin dansa gidyoruz. uc batan gittik dans ispanyol dansi illada ikikisyle yapiliyor kiz kiza asla olmaz erkek erkegedeolmuyor bayan ve erkek sadece dans edebilir bizim turkler gibi dgeil yani.
neyse ben ispanyol dansindan hic anlamam yanimdaki genc ve guzel olan hollandali arkadasim dansin dersini aldi ve super dans ediyor diger kizda oyle ama dans etmek icin bekliyolar cunki orda bekliyceksin bir erkek gelicek ve seni dansa kaldiracak. piste bir erkek var ama nasilguzel dans ediyor sizlere anlatamam tumbayanlarin gozu o beyde muzik bitiyor ve adamin karsinda baska bayan adamcagiz hic bos kalmiyor deidmki bizim kizlara banin az sonra bu bey beni dansa kaldirmaya gelecek guldurlar heheehe..neyse adam dans ediyor bitti muzik tam bana gelecek baska bayan karsina geciyor ve ben artik biraktim adamla telapati kurmayi ve birden adam karsimda elini uzatti bana gel sneinle dans etmeyi cok istiyorum bende dedimki ama ben istemiyorum wave adam dediki bunu bana yapamasin ben rezilolurum bos donersem dedimki ben dans edemiyorum olsun dedi kizilderiliye benzeyen guzel bayan olsun dedi elimden tutu ve beni piste cekti ve muzik bitti beni yanagimdan optu tesekur etti biz oryi terk etik ve hallakizlar konusrlar hakimda bu kadindan korkulur diye 44
__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2007, 04:09 AM   #8 (permalink)
Çevirmen
 
eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 312
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telepati Hakkında

galiba benimde boyle bir ozelligim var

cocuklugumdan beri ne zaman suheylayi aramk icin elimi telefona atsam o beni ariyor.yada ne zaman yestis desem bi sekilde ban ulasiyor yada ben sabah msn acip seni ruyamda gordum dicem o bana seni ruyamda gordum diyo


allah allah bu kizla aramda telepatimi var ne?
ianamassaniz ona sorun valahi o da bi sitede
__________________
su.21
eylulx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-12-2007, 06:33 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
AZRAİL662 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2007
Mesajlar: 55
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AZRAİL662 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telepati Hakkında

ben bu şeye kesinlikle inanıyorum
çünkü tam olarak bumu ama bilmiyorum buna benzer bişeyi kullanıyorum
__________________
http://2ce1ol.forumc.biz
AZRAİL662 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2008, 06:40 PM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 10
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
EYLÜL75 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telepati Hakkında



Astrolojik olarak, haritasında güneş - ay karesi olanlarda durugörü yeteneğini kullanabilme özelliği ortaya çıkıyor.
Bende de aynı açı ve etkiler mevcut.
EYLÜL75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Telepati Hakkında

Gizemli Konular ve Telepati Telepati Hakkında Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yunanca "tele" (uzak), "pathos" (birine ya da bir şeye karşı meydana gelen normal üstü duygusal bağ) kelimelerinin birleşiminden meydana gelmiş bir sözcüktür. Duyular dışı algılamaların belki de en yaygın ve çoğu zaman da farkında olmadan kullanılan bir çeşidine verilen addır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telepati telkin cd indir izle İstanbul Telepati nerededir kimdir Telepati çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telepati hipnoz Telepati olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telepati hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telepati kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.