![]() |
Cevap: Yaşımdan utanıyorum..yardım lütfen... Harika bir olumlama ornegi, ilk kez olumlama yapacak arkadaslarima ilk olarak bu metin ile baslamalarini oneriyorum. Cunku, ego-benlik olumlamasi, kendini degersiz gorme vs. gibi sorunlara bire bir, tavsiye ediyorum.....:) |
Cevap: Yaşımdan utanıyorum..yardım lütfen... Alıntı:
Çok sevdim başlıyorum teşekkürler.. |
Cevap: Yaşımdan utanıyorum..yardım lütfen... Bi sıkıntı yok bence, 18 yaşında olup 30 üzeri gösterenler de var. Ben de 35 yaşındayım ama görenler hadi canım şaka yapıyorsun diyorlar : ) daha çocuksun falan kaale almıyorlar ama ben seviniyorum buna aslında. Ve çok aktifim hareketliyim yerimde de pek durmam. Bence sıkıntı yok = ) |
Cevap: Yaşımdan utanıyorum..yardım lütfen... cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...ancak bu konuyu biraz eski bir tarihte açmıştım ..nasıl olduysa yine gündeme gelmiş....ve artık bu konuyu dert etmiyorum...benim için güncelliğini yitirmiş ve sorun olmaktan çıkmış bir mesele...yine de ilginiz için teşekkür ederim :) |
Cevap: Yaşımdan utanıyorum..yardım lütfen... O halde konuyu kapatmanın zamanı gelmiş. Teşekkürler imported angel :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 AM. |