![]() |
Ynt: sakin olmak rica ederim bende sevdim hakkaten bak bu şarkıda aslında doğan canku nunmuş [youtube=425,350]UwEdvnkCiRo[/youtube] Gecelerim- seden gurel |
Ynt: sakin olmak ölemi.. ares programından dogan cankulun şarkılarını buldum indirdim bikac tane wave bu arada Dogan Cankulu dinlerken bana başka bırını ve bır şarkıyı daha anımsattı ..Orhan Atasoy' Gemiler Bilirsiniz... "Sen giderken bu sahilden sessizce" Hatta seneler önce klıbını kaldırmışlardı Türk toplumuna uymuyor diye ekleyemedim sanırıyım you tubedan ama aşağıda linki verdim dinlemek istersenız... smiliyface Sevgiler t678 http://www.youtube.com/watch?v=0gFUi...564613%26st%3D |
Ynt: sakin olmak ikinci denemede tamamdır...Bakınız bir sonraki mesajım..sol baştaki yakışıklıya dikkat..Doğaaaaaan Cankuuuuuuuu clapping |
Ynt: sakin olmak Bugle ben de yeni ogrendim gel beraber yapalım bana da pratik olur 8977 Bak sımdı. Msjı yazıdıgın sayfada yukarda MESAJ SIMGESI var .onun hemen altında kucuk kucuk kutucuklar var . Onların ıcınde kırmızı bı sekılde YOU TUBE yazıor . MSJI yazıdımız yere yanı buaraya bıkere o YOu tube tuşuna bas. Karsına bazı kodlar gelecek . örnek : youtube=425,350][/youtube sımdı eklemek ıstedıgın lınkınini parantes ısaretı varya ordada ] [ bu paranteslerin arasına yapıstır AMA V den sonrasını yapıstır V den hemen sonra Eşittir işareti var senın oda olmasın ama. dene bakalım hismiley |
Ynt: sakin olmak [youtube=425,350]5PzVmEphJJg[/youtube] oldu galiba bu sefer.. |
Ynt: sakin olmak harikasınız yaaa 25889 |
Ynt: sakin olmak Bugle süpersin olmuş tabi 25889 blissy blissy blissy Emelim cilgin897 |
Ynt: sakin olmak Alıntı:
|
Ynt: sakin olmak Ay şımarıyorum galibaaaaa... 8977 |
Ynt: sakin olmak [youtube=425,350]yReQRaXs1_c&mode=related&search=[/youtube] hüzünlü bir ayrılık şarkısı biliyorum ama çok seviyorum bu şarkıyı bakalım ekleyebildim mi actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 PM. |