Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   sakin olmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/1600-sakin-olmak.html)

birtek 11-07-2007 09:19 PM

sakin olmak

bu aralar sakin olamıyorum sad456 4897

YAZGÜLÜ_81 12-07-2007 02:13 AM

Ynt: sakin olmak

n9598 kendine zarar
derin nefes al ve hemen sakinleşmeye çalış , ortamı değiştir , müzik dinle , kitap oku ,aklındakini hemen değiştir mutlaka işe yarayacaktır biri veya birkaçı öfke baldan tatlıdır demişler ama öfkeyle kalkan zararla oturur actionsmile

birtek 12-07-2007 02:34 PM

Bazen hızımı alıp ılkgordum seyı fırlatıyorum cok sevdıgım bı esyam bıle olsa utananadam

PSİKO 12-07-2007 03:38 PM

SAKİN OLAMAMAK GENELLİKLE İÇİNİZDE BİRİKMİŞ OLAN ENERJİYİ DIŞARIYA DOĞRU OLARAK VURAMAMAKTAN KAYNAKLANIR
ÇARESİ DERİN VE YAVAŞ NEFES ALIP VERMEK KISA YÜRÜYÜŞLER YAPMAK YADA İKİNDİ VAKTİ KOŞMAK BOL SU İÇMEK ILIK Bİ BANYO YAPMAK VE EN ETKİLİSİ AMA ÖNERİLMEYENİ BULDUĞUN KAVGAYA AKTİF OLARAK DALMAK AMAN ARAMIZDA KALSIN ÇOK İŞE YARIO 12389

birtek 12-07-2007 04:03 PM

psiko onuda yapıyom kotu ornek olmayım dıye yazmadım y789

Bugle 12-07-2007 04:11 PM

öfke kontrolü telkinini önerebilirim.Bende işe yarıyor.Bi de o anda sana neler olduğunun farkındalığını elde edersen sanırım işin kolaylaşacak.Öfkenin temeli egonun incinmiş olması ve biran önce tamir edilmesi gerektiğinin sinyalidir.Onun seni kullanmasına izin vermezsen öfke de kendiliğinden uçar gider.Yani bütün olay öfkenin farkına varmak.Hani çocukken gece duvarda oynayan ,hareket eden karartılar görüp korkardık ya(en azından ben korkardım) annemiz ışığı açınca aslında korkulcak bi şeyin olmadığını görürdük.Yani ışık bizim farkındalığımız olurdu.Aynı şeyi yapabiliriz değil mi?Egonun oyunlarını daha gelirken farkedebiliriz..

birtek 12-07-2007 04:21 PM

karsımdaki tahrik edici kelimeler kullandıgı zaman engel olamıyorum.

Bugle 12-07-2007 04:55 PM

Çok haklısın..insanın gözü dönüyor bazen..Bir gün kendi kendime dedim ki,nereye kadar böyle devam edebilir ki!Tamam öfkeleniyorum,kendimi yiyorum..ee sonra?Karşımdakine de bana da hiç bir faydası olmuyor.O daha çok öfkeleniyor ben ondan daha çok.Dönülmesi zor bir noktaya gelince de bakıyorum ki artık bu öfke bana hiç zevk vermiyor ya..
Dün ilginç bir olay yaşadım.Sevdiğim bir arkadaşım durup dururken hiç de olmayacak bi konu için resmen çocuk gibi azarladı beni.Normalde mutlaka tepki gösterirdim.Hem de ne tepki..ama sadece şunu dedim''gelir gelmez azarladığın için teşekkür ederim''ve dönüp gittim..İlk defa yapıyorum, olayı da olduğu yerde bıraktım.Giderken yanımda götürmedim.Dikkatimi hemen başka şeylere verdim.Birkaç dakika sonra özür mesajı geldi.Benimle konuşmak istediğini söyleyen.Şimdi diyorumki kısaca,tepki vermemek insanın acizliği gibi görünse de aslında kendine güveniyle ilgili bir şey.çünkü zaten tepki versen de bir şey değişmiyor.Sakin olabildiğin sürece vücudundaki sıcaklık duygusu başına doğru yükselip saçmalamana neden olmuyor..tekrar söylüyorum belki ama...egomuz bütün bu oyunların sorumlusu...öfkelenen sen değilsin egon..sana diyorki hadi bağır çağır beni ezdirme...sana harika bir kitap önermek istiyorum kabul edersen ''varolmanın gücü''echart tolle..bu kitap ve bu yazarın diğer kitapları(şimdinin gücü ve dinginliğin gücü)bir yana diğer kişisel gelişim kitapları bir yana diyorum..öfke ile başa çıktığın an büyük bir zafer ve huzur duygusunun seni sarmaladığını göreceksin..

birtek 13-07-2007 12:35 PM

"öfkelenen sen değilsin egon..sana diyorki hadi bağır çağır beni ezdirme..." cok dogru dusun

oysakı bana soledıklerının hıcbırı dogru degıl. bunun dogru olmadını kendını tanıyan guvenen bı ınsan olarak bılmem

gerekır neden kale alıyorum ki dedıklerını 44

O kıtabı mutlaka okuycagım . Tesekkurler

Sevgıler

Bugle 13-07-2007 12:42 PM

Bi de DOĞAN CANKU ''nun Doğa'nın uyanışı ve sonsuza dek&ayrılık albümlerini dinle bak bi şeyciğin kalmaz canım..bayılıyorum ben bu adama yaaa clapping

birtek 13-07-2007 12:53 PM

nerden nasıl edinebilirim o albumlerı ? 4897

Bugle 13-07-2007 06:37 PM

internetten ancak 3 parça indirebildim..Ben de gittim orijinal cdlerini aldım..Değdi ama olsun...

asevgican 13-07-2007 09:23 PM

nası bi müzik türü bu, bewnde merak ettim.bakıcam az sonra..
öfke anında egonun sesine kulak vermememk iyi hoşda o an , o noktada hani nirvana.. krz56 çok zor beyaa başka bi ses dinlemek..
alllahh ne vere die dalmak olaya çok rahatlatıcı bişey , adrenalin:p AMA sonrası kötü olabilio..
o anda, yani öfkeden kudurduğum anda ne iç sesimi, nede dışardan gelebilcek herangi bi sesi duyamıyorum bende. çok fena, kuzenede kötü örnek oldum iyimi şimdi. amcam kızcak 789569

birtek 13-07-2007 09:34 PM

ha ha ha smil56 kuzen laryrrr neseli56 bana kötü örnek olmuyorsun merak etme de.... gec kaldın .... cilgin897 coktan cekmisim ben sana ... sanırım genetik bızım aılede bu... sen naapan yada ben napam ...ama denıyorum bisiklet dovmucem bidaha utananadam

Bugle 14-07-2007 12:49 PM

Bilgisayarımdan Doğan Canku şarkıları eklemek isterdim ama maalesef nasıl yapıldığını bilmiyorum..

Sanırım öfke gelirken daha başında yakalamak,öfkenin bizi yakalamasına engel olur.Çünkü öfkenin o sıcak dalgası yavaş yavaş başımıza doğru çıktıktan sonra dönüş zorlaşıyor.İmkansız değil ama zor oluyor,artık bir yola girmiş son sürat gidiyorsunuz.Önüne kimse çıkmasın o öfkenin aman,yerle bir olur..bazen karşımızdaki kavgadan sıkılıp bırakırsa ona da kızarız ya uzatmaya çalışırız..sonra?..pişmanlıklar..Burada da irade ve farkındalık çok öenm kazanıyor sanırım..
Genetik faktörlere yüzde yüz katılıyorum.Bizde de aynı durum sözkonusudur.Babamı hem eleştirir hem de onun gibi davrandığımı gördükçe daha da sinir olurdum kendime..Çevreden ve aileden de öğreniyor öfkelenmeyi..hepsi ,genetik faktör,görerek öğrenme vb birleşince ortaya öfke canavarı çıkıyor..Ama bizler farkındalığını geliştirmeye çalışan ,akıllı insanlarız,ömür boyu bu duygunun bedenimizi ve ruhumuzu kemirmesine izin vermeyiz değil mi?

25emel 14-07-2007 01:04 PM

[youtube=425,350]cuQ1cQZ5_4o[/youtube] dogan canku lu kim acaba die bir merak ettim bazı sarkıları çıktı karşıma bu sanki daha bi hoş geldi bana müzik zevk'in iyimiş doğrusu tebrik ve teşekkürler 44

25emel 14-07-2007 01:11 PM

Alıntı:

Bugle Nickli Üyeden Alıntı
Bilgisayarımdan Doğan Canku şarkıları eklemek isterdim ama maalesef nasıl yapıldığını bilmiyorum..

sevgili arkadaşım Bugle ben parmağım döndükce yazmaya çalışayım sana nasıl ekleniyor... şimdi önce yanıtla diyorsun sonra gelen ekranın yukarısında ki butonlardan youtube yazan yere tıklıyorsun msj yazdığın yere bu yazılar gelecek '' [youtube=425350][/youtube] '' sonra youtubeyi açıcan neyi eklemek istegini seciceksin.karar verdindiğin ekin adresinin yazan yerdeki örneğin http://www.youtube.com/watch?v=dfnMPCS_xBU yazan adresinin v= den sonraki bölümünü kopyalayıp, forumdaki [youtube=425350][/youtube] nin *** koydugum yere sen youtubede kopyaladığın v= den sonraki bölüm yani dfnMPCS_xBU yi yapıştıracaksın [youtube=425350]***[/youtube] bu kadar hayde kolay gelsin bakalım 44

Bugle 14-07-2007 03:07 PM

Emelcim teşekkürler ...Ben bilgisayarıma kayıtlı olan bir dosyayı buraya nasıl yapıştıracağımı bilmiyorum.Bi zahmet onu da bi tarif edersen sevinirim.. sapkal89

25emel 14-07-2007 03:13 PM

bildiğim kadarıyla önce youtube ye eklemen lazım direkt buraya ekleyemiyorsun 44

birtek 14-07-2007 04:56 PM

dogan cankulu supermıs tesekkurler art56art56

25emel 14-07-2007 05:21 PM

rica ederim bende sevdim hakkaten bak bu şarkıda aslında doğan canku nunmuş [youtube=425,350]UwEdvnkCiRo[/youtube] Gecelerim- seden gurel

birtek 14-07-2007 07:00 PM

ölemi.. ares programından dogan cankulun şarkılarını buldum indirdim bikac tane wave

bu arada Dogan Cankulu dinlerken bana başka bırını ve bır şarkıyı daha anımsattı ..Orhan Atasoy' Gemiler

Bilirsiniz... "Sen giderken bu sahilden sessizce" Hatta seneler önce klıbını kaldırmışlardı Türk toplumuna uymuyor diye

ekleyemedim sanırıyım you tubedan ama aşağıda linki verdim dinlemek istersenız... smiliyface

Sevgiler t678

http://www.youtube.com/watch?v=0gFUi...564613%26st%3D

Bugle 15-07-2007 11:47 AM

ikinci denemede tamamdır...Bakınız bir sonraki mesajım..sol baştaki yakışıklıya dikkat..Doğaaaaaan Cankuuuuuuuu clapping

birtek 15-07-2007 12:04 PM

Bugle ben de yeni ogrendim gel beraber yapalım bana da pratik olur 8977
Bak sımdı. Msjı yazıdıgın sayfada yukarda MESAJ SIMGESI var .onun hemen altında kucuk kucuk kutucuklar var . Onların ıcınde kırmızı bı sekılde YOU TUBE yazıor .

MSJI yazıdımız yere yanı buaraya bıkere o YOu tube tuşuna bas. Karsına bazı kodlar gelecek .
örnek : youtube=425,350][/youtube

sımdı eklemek ıstedıgın lınkınini parantes ısaretı varya ordada ] [ bu paranteslerin arasına yapıstır
AMA V den sonrasını yapıstır
V den hemen sonra Eşittir işareti var senın oda olmasın ama. dene bakalım hismiley

Bugle 15-07-2007 12:15 PM

[youtube=425,350]5PzVmEphJJg[/youtube] oldu galiba bu sefer..

25emel 15-07-2007 12:22 PM

harikasınız yaaa 25889

birtek 15-07-2007 12:33 PM

Bugle süpersin olmuş tabi 25889 blissy blissy blissy

Emelim cilgin897

25emel 15-07-2007 12:51 PM

Alıntı:

papirüs Nickli Üyeden Alıntı
Bugle süpersin olmuş tabi 25889 blissy blissy blissy

Emelim cilgin897

hakikaten cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 tebrikler

Bugle 15-07-2007 01:00 PM

Ay şımarıyorum galibaaaaa... 8977

YAZGÜLÜ_81 16-07-2007 04:51 AM

[youtube=425,350]yReQRaXs1_c&mode=related&search=[/youtube] hüzünlü bir ayrılık şarkısı biliyorum ama çok seviyorum bu şarkıyı bakalım ekleyebildim mi actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:07 PM.