![]() |
HAYAL PANOMUZ sahip olacağım araç... En azından ilk başlarda idare etsin beni değilmi ama :) O zamanlardaki ruh halimi yansıtan bir foto :) Koltukta oturan benim :) Sakın yanlış anlaşılmasın :) AS Holding yönetim binasının giriş bölümü AS Holding merkez binasının dışarıdan görünümü Evimin bahçeden görünüşü İş gezinlerinde kullandığım aracım Ailem |
Ynt: HAYAL PANOMUZ allah allahhhhh ne güzel pekk güzelll 44 vallaha ben birşey diyemiyorum yarın lerzanın yorumunu bekleyeceğim khkh56 harikasın sevgili asisiler gerçekten bak dalga gecmiyorum ciddiyim 44 |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Lerzan a tafsiyem şeytana uymasında ne derse desin :))) |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Hayallerin süpermiş ama itiraf etmeliyim şu ilk başlarda seni idare edecek araba çok vasat;hayal gücün daha iyilerine layık bence 44 diğerlerine diycek lafım yok wave Hayallerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle... hismiley |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Arkadaşlar lütfen bi kaç dakikanızı ayırıp sizde hayallerinizi resimlerimisiniz.... Şuna inanın tam bir saatte buldum bu resimleri. Lütfen ama yaaa tembellik etmeyinnnn |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Alıntı:
|
Ynt: HAYAL PANOMUZ Odamdaki panomun bir bölümünde uzun zamandır var zaten hayallerimi süsleyen şeylerin resimleri ama burdada olabilir elbette neden olmasın seninki gayet şık duruyo burdan eminim bizimkilerde böyle olucaktır yaparsak kimbilir super |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Emel aşağıda okuyacakların senin mesajlarını okuduktan sonra kendi kendime tekrarladığım telkinlerdir.... :) Hayır ben olumsuz biri değilim... Lerzan ne derse desin kulak asmayacağım :) emel sadece sabrımı deneme amaçlı böylesine tahrik unsuru içeren yazılar yazıyor :) Ben Emel in düşündüğünden çok daha kontrollü bir insanım :) En süper benim. :) En güzel benim :) hatta ennnn yakışıklı benim :) anladınmıııııııııııııııı :)))) |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Alıntı:
|
Ynt: HAYAL PANOMUZ http://myimgs.net/images/tgvp.jpg hayal edebilme yeteneğimi hiç kaybetmediğimi hayal ediyorum.o benimle olduğu sürece herşey zaten benimdir 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 PM. |