![]() |
HAYAL PANOMUZ sahip olacağım araç... En azından ilk başlarda idare etsin beni değilmi ama :) O zamanlardaki ruh halimi yansıtan bir foto :) Koltukta oturan benim :) Sakın yanlış anlaşılmasın :) AS Holding yönetim binasının giriş bölümü AS Holding merkez binasının dışarıdan görünümü Evimin bahçeden görünüşü İş gezinlerinde kullandığım aracım Ailem |
Ynt: HAYAL PANOMUZ allah allahhhhh ne güzel pekk güzelll 44 vallaha ben birşey diyemiyorum yarın lerzanın yorumunu bekleyeceğim khkh56 harikasın sevgili asisiler gerçekten bak dalga gecmiyorum ciddiyim 44 |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Lerzan a tafsiyem şeytana uymasında ne derse desin :))) |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Hayallerin süpermiş ama itiraf etmeliyim şu ilk başlarda seni idare edecek araba çok vasat;hayal gücün daha iyilerine layık bence 44 diğerlerine diycek lafım yok wave Hayallerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle... hismiley |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Arkadaşlar lütfen bi kaç dakikanızı ayırıp sizde hayallerinizi resimlerimisiniz.... Şuna inanın tam bir saatte buldum bu resimleri. Lütfen ama yaaa tembellik etmeyinnnn |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Alıntı:
|
Ynt: HAYAL PANOMUZ Odamdaki panomun bir bölümünde uzun zamandır var zaten hayallerimi süsleyen şeylerin resimleri ama burdada olabilir elbette neden olmasın seninki gayet şık duruyo burdan eminim bizimkilerde böyle olucaktır yaparsak kimbilir super |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Emel aşağıda okuyacakların senin mesajlarını okuduktan sonra kendi kendime tekrarladığım telkinlerdir.... :) Hayır ben olumsuz biri değilim... Lerzan ne derse desin kulak asmayacağım :) emel sadece sabrımı deneme amaçlı böylesine tahrik unsuru içeren yazılar yazıyor :) Ben Emel in düşündüğünden çok daha kontrollü bir insanım :) En süper benim. :) En güzel benim :) hatta ennnn yakışıklı benim :) anladınmıııııııııııııııı :)))) |
|
Ynt: HAYAL PANOMUZ http://myimgs.net/images/tgvp.jpg hayal edebilme yeteneğimi hiç kaybetmediğimi hayal ediyorum.o benimle olduğu sürece herşey zaten benimdir 44 |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Ben daha bişey demiyorum tamam.. :) PES ettim. :) Nakavt oldum.. :) şimdi ne oldu biliyomusun Emel ? hani zaten en yakışıklıyımya :) En güzel tarafından nakavt edilen en yakışıklı oldum.. :) ünvanıma ünvan kattığın için teşekkürler :))))) |
nese ben yatıyorum sizlere iyi geceler arkadaşlar... sabaha laleyi burada görme temennisi ile... hismiley |
Ynt: HAYAL PANOMUZ En güzel uykulara dalman ve o en güzel uykunun içindede en güzel rüyaları görmen dileğiyle y789 Hani nede olsa en güzelsinya sanada yakışan o dimi ama smil56 |
Ynt: HAYAL PANOMUZ 1- amacını belirle 2- içinden gelen sese kulak ver 3- düşündüğünü anında eyleme çevir 4- ne isteyeceksen mutlaka bunu yada daha iyisini istiyorum de 5- akışına bırak 6- nasıl yapacağını bilmesende evren senin önüne fırsatları bir bir sıralayacak CESUR OL. 7- hiç bir zaman acaba yada nasıl gibi şüphe içeren cümleler kurma dahasıda var lakin zaman yok :) |
Ynt: HAYAL PANOMUZ bi geçmişe dönük ( nostaljik ) yaşamak var bide geleceğe dönük ( teknolojik ) yaşamak var dimi ama... ayrıca zevk meselesi tabiii ::))) |
Ynt: HAYAL PANOMUZ y789 khkh56 Alemsin Lerzan.... Bu arada Asisler'in bu açtığı hayal panosu bolumunu bir kategori haline getirebilir yada sitede sadece Secret ile ilgili bir kategori acabiliriz.. Peki bu kategoride hangi alt başliklar olabilir.. Hayal Panosu mutlaka olacak.Diğerleri hakkinda fikirlerinizi bekliyorum... blook |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Sevgili Atakan seninde gördüğün üzre herkes birbirini baltalamakla uğraşıyorken ne gerek varki hayallerimizi baltalatmaya değilmi ? ben açtım açtığımada bin pişman oldum... durum budur son tahlilde |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Ben ne yaptımsa benden önce gelen devlerin omuzlarında oturarak yaptım. Aşk köprü kurmaktır. İnsanlar köprü kuracaklarına duvar ördükleri için yalnız kalırlar. Eğer değerli bir buluş yaptıysam, bunu yetenekten çok sabırlı bir dikkate borçluyum. İnsanların aşka düşmesinden yerçekimi sorumlu değildir. Tanrısal bedenlerin hareketini hesaplayabilirim ama insanoğlunun deliliğini hesaplayamam. Dünyada tüm ordulardan daha güçlü şey, vakti gelen bir düşüncedir. |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Sevgili asisler, hayallerini bizimle paylaşman çok güzel...Sen istedikten sonra gerçekleşmeyecek şeyler değil.. Yeter ki iste ve isteklerin doğrultusunda hedefler belirle,, gerisi tıkır tıkır gelir... Kimsenin Hayallerini Çalmasına İzin Verme... Ben de bir süredir Hayal Kurmanın ve istemenin büyüsünü yaşıyorum... Hayallerimin bir kısmını ben de paylaşacağım bu panoda :) Bilgisayarımda sürekli arka plan resmi olarak kullandığım bir resim (hayalim) var.. bununla başlayabilirim:) Öyle yoğunum, öyle hareketli bir yaşantım var ki.. kafa dinlemek için arada sırada yoğun iş temposundan kaçmak için gittiğim evimin yatak odası .... deniz muhteşem... sessiz, sakin,...HUZUR DOLU...... özgürlüğümün resmidir bu... :) http://img515.imageshack.us/img515/9...mmmmmmmig6.jpg Sevgiler... |
Ynt: HAYAL PANOMUZ hayırlı uğurlu olsuuun çok hoş olacak bence ilginç hayallerle tanışçaz idea3 |
Ynt: HAYAL PANOMUZ iyi hoş güzel olmuşta ben resimlerimi koyup enerjimi dağıtmak istemem hele ki bu aralar çok güzel giden hayatıma dokunmasın kimse y789 |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Haklısın Burcu garantisimi var hayallerimizin çalınmayacağının.Önce sigortalatmak lazım neseli56 |
Ynt: HAYAL PANOMUZ The Secret i izleyenler bilirler..... Korkarsan korktuğun başına gelir..... umut edersen umudun gerçekleşir vs.vs.vs. hayattan korktuğunuza göre hayatınız çalınacak demektir .... sizin adınıza gerçekten üzüldüm... |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Tamam belki fotoğrafla cinsiyet farkı var ama :) hayallerim arasındakini ifade ediyor değilmi... Hatta ben bundan çok daha fazlasını yaparak Tıpkı bunun gibi istediğim her zaman istediğim yerde uçabilmeiyi istiyorum :) Şimdi bana hiç bişey demeyin sakın insan inancı ölçüsünde yaşar herşeyi şüphe etmeden inanırsa yapabileceklerinin arasında buda var. Abi uçmuşsun sende yaaa falan demeyin sakın... Ama derseniz deyin ya :) Evet uçtum ne olacak derty |
Ynt: HAYAL PANOMUZ [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=L_lu6LV5Je4[/youtube] İşte tam anlamı ile böyle uçmak istiyorummmmmm.... En büyük hayalim olsun bu benim... evet abi ben uçmuşum. Ne o bi sorunmu var yoksa. :) Uçamazmıyım yani, burası özel mülk uçmak yasak diye bi tabela göremedimde krz56 |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Asisler harikasın böyle devam et sadece bir önerim olacak. Bu resimler üzerinde fotoshop ile kendi resmini koysan süper olacak kanımca y789 Çok ciddiyim mesela ben yaşam panomda hayal değil artık çünkü gerçekleşiyor ve o panodaki herşey benim yaşamım bunu istiyorum. Evimi seçtim o evin içine koltukların üzerine kendi ve köpeğimin kedimin resimlerini ekledim. Hayat arkadaşım aşkımın romantik resmini koydum. elinde çiçeklerle art56art56 mutlu bir aile resmi old. Arabanın içinde ben varım mesela ve yıllık kazanç tablom kendi banka kartımda iş yerimin resmini ve altına bulunduğum departmanın ismini yazdım bence bu daha çok etkili olacaktır ve sürekli tasavvur ediyorum yolda yürürken resimleri gözümün önüne getirdiğimde yüzümde mutluluk var karşıdan gelen deli desin umrumda değil önemli olan ben kendimi seviyorum ve istiyorum blissy |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Can arkadaşım Burcu... Kesinlikle sana katılıyorum ve önerilerini dikkate alarak en kısa zamanda yeni bir çalışma yapacağım hayallerime dair... Bunun yanında " isteyen deli desin. önemli değil " demişsin ya... guitar Bu konuda bir hadisi şerif var mutlaka biliyosundur.. Peygamberimiz s.a.v. buyurmuş inanç konusunda " bir insana deli denmedikçe imanı ( inancı ) tam olmaz " kimbilir belki çoklarıda bana deli diyordur... derty partysmiley |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Deliyim ben deliyim deliyim sevincli blissy dl67 Mutluyum ya işte banane cilgin897 Harikayız biz hepinizi çok seviyorum |
Ynt: HAYAL PANOMUZ [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=987_OeIg304&mode=related&search=[/youtube] bide böyle enerjimi görünür hale getirmek smileydance |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Bende buradaki resimlerden arka plan yaptım bilgisayarımda masa üsütne bana ilham verecek bunlar..İnanıyorum çünkü..ozaman vereckler.. |
Ynt: HAYAL PANOMUZ 15 senedir ulaşamadığım hayalim bağlama çalmak... evet sadece hayal etmekle olmuyor... hele bide ustaları seyrediyorum ya... tamamen çöküyorum... her akşam bakışıyoruz... smiliyface bağlamaya bakışa bi bakın... üstad talip özkan http://www.talipozkan.com/talipozkan1.jpg |
Ynt: HAYAL PANOMUZ arkadaşlar merhaba şimdi bu hayal panosunu herşey için deneyebilir miyiz?mesela ben erkek arkadaşımla artık evlenmek istiyorum bunu hayal etmem mi gerekiyor?sevgiler... |
Ynt: HAYAL PANOMUZ böyle bir evde yaşamak istiyorum ben de pc05 ama mutlaka internet ve play staton olmalı tabiki yanında da 40 inc'lik plazma tv http://blufiles.storage.live.com/y1p...Va3gRPngNdtTCw http://img521.imageshack.us/img521/7...40inch2ux9.jpg ayrıca tv'nin yanındaki hatun da benim olsun... smiliyface |
Ynt: HAYAL PANOMUZ teoman sen hatunu al ben tv'yi sung66 yu89 |
Ynt: HAYAL PANOMUZ hayır olmaz hepsi benim sen kendine başka bir televizyon bul cilgin897 wave Alıntı:
|
Ynt: HAYAL PANOMUZ blook blook buldum ::) http://img166.imageshack.us/img166/3396/88010771ft1.jpg istiyorsan bu hatunuda al smiliyface fazla hatun göz çıkarmaz hesabı ....bana lazım değil nasılsa blissy |
Ynt: HAYAL PANOMUZ hatunların ikisi de aynı gibi aynı hatunu bana satmaya çalışmıyorsun değil mi hismiley beni kandıramazsın. f678h neyse ya bu japonlar işini biliyor. eğer çekim yasası gercek olursa japonyaya gitmeye karar verdim. guitar |
Ynt: HAYAL PANOMUZ neseli56..arkadaşlar harika bir şey şu görsel pano..ben de odamın mantar panosuna oluşturdum.. smiliyface..odama giren görüyor ama ne derse desin umurumda değil..iki kumrunun güneş batışında kafa kafaya vermiş fotosu en başta..angelina jolie ve bratt pitt çeşitli yerlerdeki bir sürü fotosu çocukları ile davetlerde..el ele dudak dudağa.çok güzel muhteşem bebek fotosu..ayrıca heybeli adaddaki bir beyaz ve müthiş köşkün fotosu.. mlk34...inanıyorum..ama bu arada sevgilimle ayrıldım ben bu görsel panoyu oluşturduktan sonra..inancımı kaybetmiyorum evlenicem onunla :)..o evde de yaşıycaz öyle aşk da yaşıycaz..o bebek de benim olucak thumbsanim....yoksa psikopatlaştım mı obsessifçe taktım mı zorlamak mı diye düşünmüyor değilim aslında ..bazen dunk56 |
Ynt: HAYAL PANOMUZ ben bilgisayarımın masaustunu hayal panosu olarak kullanıyorum fbsmile ne ıstıyorsam resmını netten bulup benım evim benim falanım fılanım dıye yazıyorum genelde 2 aylık bır sure en gec yanı hemen gelıyor ne ıstemıssem super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 PM. |