![]() |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Ben daha bişey demiyorum tamam.. :) PES ettim. :) Nakavt oldum.. :) şimdi ne oldu biliyomusun Emel ? hani zaten en yakışıklıyımya :) En güzel tarafından nakavt edilen en yakışıklı oldum.. :) ünvanıma ünvan kattığın için teşekkürler :))))) |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Alıntı:
nese ben yatıyorum sizlere iyi geceler arkadaşlar... sabaha laleyi burada görme temennisi ile... hismiley |
Ynt: HAYAL PANOMUZ En güzel uykulara dalman ve o en güzel uykunun içindede en güzel rüyaları görmen dileğiyle y789 Hani nede olsa en güzelsinya sanada yakışan o dimi ama smil56 |
Ynt: HAYAL PANOMUZ 1- amacını belirle 2- içinden gelen sese kulak ver 3- düşündüğünü anında eyleme çevir 4- ne isteyeceksen mutlaka bunu yada daha iyisini istiyorum de 5- akışına bırak 6- nasıl yapacağını bilmesende evren senin önüne fırsatları bir bir sıralayacak CESUR OL. 7- hiç bir zaman acaba yada nasıl gibi şüphe içeren cümleler kurma dahasıda var lakin zaman yok :) |
Ynt: HAYAL PANOMUZ bi geçmişe dönük ( nostaljik ) yaşamak var bide geleceğe dönük ( teknolojik ) yaşamak var dimi ama... ayrıca zevk meselesi tabiii ::))) |
Ynt: HAYAL PANOMUZ y789 khkh56 Alemsin Lerzan.... Bu arada Asisler'in bu açtığı hayal panosu bolumunu bir kategori haline getirebilir yada sitede sadece Secret ile ilgili bir kategori acabiliriz.. Peki bu kategoride hangi alt başliklar olabilir.. Hayal Panosu mutlaka olacak.Diğerleri hakkinda fikirlerinizi bekliyorum... blook |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Sevgili Atakan seninde gördüğün üzre herkes birbirini baltalamakla uğraşıyorken ne gerek varki hayallerimizi baltalatmaya değilmi ? ben açtım açtığımada bin pişman oldum... durum budur son tahlilde |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Ben ne yaptımsa benden önce gelen devlerin omuzlarında oturarak yaptım. Aşk köprü kurmaktır. İnsanlar köprü kuracaklarına duvar ördükleri için yalnız kalırlar. Eğer değerli bir buluş yaptıysam, bunu yetenekten çok sabırlı bir dikkate borçluyum. İnsanların aşka düşmesinden yerçekimi sorumlu değildir. Tanrısal bedenlerin hareketini hesaplayabilirim ama insanoğlunun deliliğini hesaplayamam. Dünyada tüm ordulardan daha güçlü şey, vakti gelen bir düşüncedir. |
Ynt: HAYAL PANOMUZ Sevgili asisler, hayallerini bizimle paylaşman çok güzel...Sen istedikten sonra gerçekleşmeyecek şeyler değil.. Yeter ki iste ve isteklerin doğrultusunda hedefler belirle,, gerisi tıkır tıkır gelir... Kimsenin Hayallerini Çalmasına İzin Verme... Ben de bir süredir Hayal Kurmanın ve istemenin büyüsünü yaşıyorum... Hayallerimin bir kısmını ben de paylaşacağım bu panoda :) Bilgisayarımda sürekli arka plan resmi olarak kullandığım bir resim (hayalim) var.. bununla başlayabilirim:) Öyle yoğunum, öyle hareketli bir yaşantım var ki.. kafa dinlemek için arada sırada yoğun iş temposundan kaçmak için gittiğim evimin yatak odası .... deniz muhteşem... sessiz, sakin,...HUZUR DOLU...... özgürlüğümün resmidir bu... :) http://img515.imageshack.us/img515/9...mmmmmmmig6.jpg Sevgiler... |
Ynt: HAYAL PANOMUZ hayırlı uğurlu olsuuun çok hoş olacak bence ilginç hayallerle tanışçaz idea3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:27 AM. |