Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   Resimdeki Gizem (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/12179-resimdeki-gizem.html)

CeM 02-08-2008 07:52 PM

Resimdeki Gizem

http://img266.imageshack.us/img266/1...uyuk7flgw9.jpg

Lier22 02-08-2008 07:55 PM

Ynt: Resimdeki Gizem

7 tane bulabildim...

fena sayolmaz heralde...

paylaşım için teşekkürler... Cem smiliyface

MuminOKAN 02-08-2008 07:58 PM

[sakla]http://img382.imageshack.us/img382/7...k7flgw9ni4.jpg[/sakla]

sevincli smiliyface sevincli smiliyface sevincli smiliyface

Belgin ∞ 02-08-2008 08:01 PM

Ben hala göremiyorum. khkh56

Lier22 02-08-2008 08:01 PM

tebrikler kardeşim...

mümin bence bulduklarını göstermesen daha iyi olur hismiley

konuyu sonradan görecekler iiçn smiliyface

MuminOKAN 02-08-2008 08:02 PM

Yorum İçin Teşekkürler Cem. super

[sakla]Ama 12 Tane İçin Yorum Yapamamışlar Mı? Çünkü 12 Tanede...[/sakla]

Lier22 02-08-2008 08:03 PM

redflowers sen hemen dotora khkh56

Belgin ∞ 02-08-2008 08:09 PM

Alıntı:

Lier22 Nickli Üyeden Alıntı
redflowers sen hemen dotora khkh56

Gitti gül,gitti bülbül.İster ağla,ister gül.
Gözler feci bozulmuş benim ya.
Neyse Mümin 11 tane buldu ya oda olur.Ha o ha ben ayrım yok bizde di mi Exteremely Observer.(şimdi bundan sonra sana böyle mi diyecez Mümin.)

handehandee 02-08-2008 08:10 PM

10 tane buldum y789 smiliyface

ECEM18 02-08-2008 08:12 PM

k8908 10 tane buldum k8908

paylaşım için teşekkürler cem hismiley

monange 02-08-2008 08:20 PM

Yaa ben de 10 tane bulabiliyorum... acaba 11. nerde .. bir daha bakalim su resme bari... TSk ler Cem.. Harika bir resim gercekten...

duru79 02-08-2008 08:22 PM

İnanılır gibi değil ama 11 tane buldum blissy

duru79 02-08-2008 08:23 PM

spy game birtane daha yüz var şimdi baktım resmin sağ tarafında arkada

monange 02-08-2008 08:26 PM

alk78

CeM 02-08-2008 08:34 PM

Fazla incelemedim ama sanırım 12 tane yok alk78

MuminOKAN 02-08-2008 09:01 PM

Alıntı:

Cem_ Nickli Üyeden Alıntı

Kırmızı Yuvarlaklar Yardımcı Olacaktır. super

CeM 02-08-2008 09:03 PM

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Baktım ama bi kaç tanesini pek yüze benzetemedim sapkal89

comte 02-08-2008 09:32 PM

9 tane buldum ama, başka da yok sanırım. smiliyface

Belgin ∞ 02-08-2008 09:42 PM

Alıntı:

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Baktım ama bi kaç tanesini pek yüze benzetemedim sapkal89

Desene sende bendensin.Gel beraber gidelim doktora.Nasıl görmezsin ben bile gördüm.Düşün yani. khkh56

yaprakk 02-08-2008 10:00 PM

Arkadaşlar bende hepsini buldum yüzlerin k8908

teoman_ 02-08-2008 10:14 PM

12. resmi bulamadım

CeM 02-08-2008 10:52 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
11 tane buldum' da Exteremely Observer bu cümleyi okuyunca aklıma kemal sunalın bi filmi geldi." kibar feyzo" .şunu bi tercüme edin bakiiiiim

Extremely Observer: son seviye gözlemci demek 44 (ben yazmadım ama resmin üzerindeki açıklamaları super )

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
12. resmi bulamadım

Toplam 11 tane bulduysanız ok super 12.ci yok zaten kiss3

ramtha333 02-08-2008 11:19 PM

Ben 11 tane bulmuşum..Hatta nerelerde olduğunu yerlerini bile söyleyebilirim tek tek..

selero 02-08-2008 11:35 PM

9 tane bulabildimmmm wave

mavifirca 03-08-2008 12:01 AM

Resimde 15 yüz görülebliyor, sanirim daha fazla, büyütülüp uzaktan tekrar bakilsa daha fazla cikar herhalde

CeM 03-08-2008 12:18 AM

Alıntı:

mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Resimde 15 yüz görülebliyor, sanirim daha fazla, büyütülüp uzaktan tekrar bakilsa daha fazla cikar herhalde

yok tam olarak 11 tane yüz çizilmiş 11 den fazla yüz görüyosanız bu beyninizin size oynadığı bir oyun olabilir,çünkü beynimiz görüntüye karşı çok duyarlı,eğer kedimizi 11 den fazla var diye telkinlersek 20 tane bile bulabiliriz smil56 şöyle bir örnek vereyim ben bi kere bi arkadaşımla dolaşıyodum (akşamdı)ileride bişey gördük ve ceset zannettik,yanına gittiğimizde kütük parçası olduğunu gördük 128956 ve özellikle askerde komandolara böyle göz yanılmalarına karşı sıkı bir eğitim verliyo diye duydum(gece yalnış birisini indirmesinler diye khkh56 ) sonuç olarak toplam 11 tane yüz var arkadaşlar 11 den fazlası hepimizin farklı anlamlar çıkartabileceği objeler super

mavifirca 03-08-2008 12:44 AM

Resimde tam olarak 11 yüz verilmis olabilir, ancak tesadüfi yüz görüntüleride cikmis olabilir. Ayrica yorumunuzu hic üstüme alinmiyorum, hemen kendimi iki saniyelik bir objeye bilmem ne icin telkin falan edecek bir insan degilim. Neden isin birde su tarafindan bakmayi denemiyorsunuz; üstünüze kahve döküldügünü farzedelim, kuruduktan sonra bu lekeler her insana göre farkli bir objeye benzetilecektir. Bu anlamda resim akademisindeki profesör, anlamsiz leke yada sekillere anlam yükleyip sergileme yetenegininde bazi insanlarda geliskin oldugunu ve sanatsal boyutta gözlem gücünü yükselttigi ve böyle olmasi gerektigini söylemisti.
Bir seye yorum getirmeden evvel daha farkli bakis acilarinida göz önüne alarak bir seyler söylemekte yarar var sanirim. Bunu yasinizin genc olmasina bagliyorum, yinede tesekkür ederim smiliyface

CeM 03-08-2008 02:00 AM

Ben bilincaltı hakkında ufak bi dipnot olarak bilgi vermiştim,yakın bir tarihte öğrendiğim bir bilgiyi forumdaki üyelerimizle paylaşmak istemiştim ama birçokkez olduğu gibi buradada yalnış anlamayı becerdiğiniz için teşekkürler alk78

manyaklik 03-08-2008 02:24 AM

11 tane buldum hatta abarttım 12-13 baya var terli345

comte 03-08-2008 12:30 PM

Alıntı:

Resimde tam olarak 11 yüz verilmis olabilir, ancak tesadüfi yüz görüntüleride cikmis olabilir. Ayrica yorumunuzu hic üstüme alinmiyorum, hemen kendimi iki saniyelik bir objeye bilmem ne icin telkin falan edecek bir insan degilim. Neden isin birde su tarafindan bakmayi denemiyorsunuz; üstünüze kahve döküldügünü farzedelim, kuruduktan sonra bu lekeler her insana göre farkli bir objeye benzetilecektir. Bu anlamda resim akademisindeki profesör, anlamsiz leke yada sekillere anlam yükleyip sergileme yetenegininde bazi insanlarda geliskin oldugunu ve sanatsal boyutta gözlem gücünü yükselttigi ve böyle olmasi gerektigini söylemisti.
Bir seye yorum getirmeden evvel daha farkli bakis acilarinida göz önüne alarak bir seyler söylemekte yarar var sanirim. Bunu yasinizin genc olmasina bagliyorum, yinede tesekkür ederim smiliyface

Alıntı:

Ben bilincaltı hakkında ufak bi dipnot olarak bilgi vermiştim,yakın bir tarihte öğrendiğim bir bilgiyi forumdaki üyelerimizle paylaşmak istemiştim ama birçokkez olduğu gibi buradada yalnış anlamayı becerdiğiniz için teşekkürler alk78

Bunu bir kapasite ve üstünlük meslesi haline getirmemek lazım.

Sonuçta bir oyun. smiliyface

Birbirinizi kıracaksa silelim gitsin. super

mavifirca 03-08-2008 12:31 PM

Alıntı:

Alıntı:

yok tam olarak 11 tane yüz çizilmiş 11 den fazla yüz görüyosanız bu beyninizin size oynadığı bir oyun olabilir,çünkü beynimiz görüntüye karşı çok duyarlı,eğer kedimizi 11 den fazla var diye telkinlersek 20 tane bile bulabiliriz smil56 şöyle bir örnek vereyim ben bi kere bi arkadaşımla dolaşıyodum (akşamdı)ileride bişey gördük ve ceset zannettik,yanına gittiğimizde kütük parçası olduğunu gördük 128956 ve özellikle askerde komandolara böyle göz yanılmalarına karşı sıkı bir eğitim verliyo diye duydum(gece yalnış birisini indirmesinler diye khkh56 ) sonuç olarak toplam 11 tane yüz var arkadaşlar 11 den fazlası hepimizin farklı anlamlar çıkartabileceği objeler super

Sevgili cem,
Verdigin resimde zaten gercek yüzler yok, burada bir mantik hatasi yaptigini tam anlatamadim galiba. Grecek yüz degil zaten onlar. Senin ceset sandigin kütük gibi, bunlarda agac, toprak ve yaprak gibi seylerden olusuyor, Yani senin "beyninizin oynadigi oyun" dedigin ayni zamanda sanada oynuyor, cünkü gercek suret degiller.
Birde "her zaman yanlis anladigin gibi" DIYORSUN; askolsun yani, sasirtiyorsun beni, ne zaman yanlis anlasilmalarla karsi karsiya kaldim, hic hatirlamiyorum
Bu konuda yazdigim son yazi olacak bu, yinede bu ve benzeri calismalarin icin tesekkürler, bak sayende muhakeme gücümü birazda olsa bilemis oldum hismiley

mavifirca 03-08-2008 01:01 PM

Sevgili bymehmet,
Burada kimseye kirilmam ve kirmam, baska bir yer ve zemin olmus olsaydi, belki daha sert ve tavir alabilirdim. Ama burada ögle bir atmosfer yok ve de buradaki amac ve alt yapiya cok aykiri bir durum olurdu. Gelisim amacli hepimiz burada bulustuk, birilerini kirmak yada üzmek burada olma sebebini bosa cikarir.
Yinede birilerini kirdim ve üzdüysem cok özür diliyorum.

ziyaretcixy 03-08-2008 02:26 PM

11inide buldum arkadaslar smileydance

suzzy 03-08-2008 03:10 PM

haha süppermiş...bayıldım.... sevincli

hani çocukken yedi farkı bulun oyunları vardı dergilerde...hala var...çok severek ve inat ederek o yedi farkı bulmaya çalışırdım... girlhaha ama nedense hep altıncıya kadar bulurdum... dusun

bu tarz zihin oyunlarına bayılırım... hismiley teşekkürler cem.... super

bu arada 11 de 11

dmrcderya 03-08-2008 04:04 PM

cok guzelmis gulensmiley ben 10taneyi tam buldum ama 11. net degil sadece goz ve burun var , agiz yok gibi. cozumu var mi bunun??

pardon cozumu gordum. ben 11ini de rahatca gormusum 12.ye kasiyormusum ama sayi sayma problemim var onu anlamis oldum khkh56

CeM 03-08-2008 07:18 PM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Sevgili cem,
Verdigin resimde zaten gercek yüzler yok, burada bir mantik hatasi yaptigini tam anlatamadim galiba. Grecek yüz degil zaten onlar. Senin ceset sandigin kütük gibi, bunlarda agac, toprak ve yaprak gibi seylerden olusuyor, Yani senin "beyninizin oynadigi oyun" dedigin ayni zamanda sanada oynuyor, cünkü gercek suret degiller.
Birde "her zaman yanlis anladigin gibi" DIYORSUN; askolsun yani, sasirtiyorsun beni, ne zaman yanlis anlasilmalarla karsi karsiya kaldim, hic hatirlamiyorum
Bu konuda yazdigim son yazi olacak bu, yinede bu ve benzeri calismalarin icin tesekkürler, bak sayende muhakeme gücümü birazda olsa bilemis oldum hismiley

Ben,beni kaç kez yalınış anladınız derken seni kastetmetim,oradaki çoğul eki başka üyelerle aramızda geçen sorunlardan kaynaklanıyor super ama şu konuya tarafsız bir biçimde bakacak birisi sanırım ki bana hak verecektir(tarafız olmalı) niye böyle söylüyorum çünkü benim o mesajdaki amacım biraz olsun bildiğim birşey varsa bilgi amaçlı insarla paylaşmaktı ama üstüme alınmadım demenize rağmen demekki üstünüze alınmışsınız ki direkt olarak bana böyle bir mesaj atmışsınız.Yani kısacası iyilik yaptım ama burnumdan geldi,neyse önemli değil eğer birilerini istemeden de olsa kırdıysam,ki öyle olmuş özür dilerim...ama şunu da belirteyim hayal ablanın da daha önce münümle aramızda geçen tartışmadan dolayı genelleme yapıp bana öyle bir mesaj yazmasına çok kırıldım.Herkese sevgilier eğer rahatsız oluyasanızda pm ile bana bildirin kendi yolama çekileyim çünkü gerçekten üyelerin bakış açısı değişti bana karşı,ben ne biçim insan bu dedirtmem arkamdan o yüzden çok boş bir mesele için böyle olmaması gerekirdi diye düşünüyorum herkese sevgiler.

comte 03-08-2008 07:31 PM

Cemcim. Kimsenin ne biçim birisi bu diye düşündüğünü sanmıyorum. super

Bazen iyi niyetle yazılan yazılar, yanlış anlaşılabiliyor.

Bu da onlardan biri sanırım.

Bazen smiley kullanmamak bile sert yazı imajı taşıyabiliyor.

Büyütülecek bir mesele yok ki ortada. Yanlış anlama vardır en fazla.

Konuyu kapatalım ki, bundan sonra, ne sen ne de başkası rencide olmasın. super

Sağlıcakla... actionsmile

CeM 03-08-2008 08:21 PM

Ben huzursuz ortamları hiç sevmem,insanlara dalaşan biri değilimdir ve bu tür olaylardan çok sıkılan birisiyim ama benim kırgınlığım,bariz bir şekilde yalnış anlaşılma var ve bence ilk uyarıyı mavifırçaya yapman gerekirdi diye düşünüyorum ya da ikimize birden.Zaten mavifırçanın o mesajına o açıklamayı yapma nedinimde gerçekten hiçkimseyi küçükdüşürmek,kapasite meselesi vs değildi.Aklımdan bile geçmedi sadece ufak bir bilgi vermekti bu konuya uygun bir biçimde hatta mavifırçadan veya genel anlamda "teşekkürler bilgilendirdiğin için" şeklinde bir mesaj bile bekliyodum ama dün akşam mavifırçanın o mesajını görünce şok oldum resmen ciddi söylüyorum gece uyuyamadım,bunun tek sebebi çok boş yere bir haksızlık gördüğümü düşündüğümdendir....Neyse aynı şeyleri tekrar tekrar söylemenin anlamı yok kimseye küsmedim,darılmadım ama gerçekten biraz kırıldım ayrıca konuyu da kilitlememek gerekiyo bence sonradan giren üyeler yazsın ben tekrar diyorum herkesden özür dilerim bi hatam varsa ve uzatmayalım
kiss3

Bu Mavifırça kiss3 Buda hayal abla için kiss3 art56art56

comte 03-08-2008 09:39 PM

Cem kardeş, konuyu kısa bir süreliğine ben kilitledim. Tartışma halini alıp diğer arkadaşlar da istemeden yanlış bişeyler yazarlarsa ortam iyice gerilir diye düşündüm.

Sinirler yatışsın dedim. Bir süre sonra da açacaktım konuyu. O kırgınlıkla veya kızgınlıkla sonradan pişman olabilecek şeyler olmaması içindi. super

Yani Hayal Abla'nın bunda bi rolü yoktur.

Her neyse sorun tatlıya bağlanmış zaten.

Ne güzel, ben de sevindim. super

Sağlıcakla.. actionsmile

CeM 03-08-2008 09:45 PM

Tahmin etmiştim,zaten hayal abla ya da kim kilitledi demedimki kiss3 benimde amacım ortamı sakinleştirmek 25889 t678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:29 AM.