![]() |
Ynt: Resimdeki Gizem yrl78..zor olmadı ama 10 derken 11 tanesini de buldum gulensmiley..ben dahi miyim şimdi nedir?? |
Ynt: Resimdeki Gizem Ben burda 11 yüzü de buldum...Dilerseniz bir yere resmi yükleyip gösterebilirim işaretledim hepsini ve tek bakışta çıktı... |
Ynt: Resimdeki Gizem Hatta 16 17 tane filan oldu bu eminmisiniz 11 ile sınırlı kaldığından... http://www.postimage.org/gx2b2tUi.jpg |
Cevap: Resimdeki Gizem ben 13 tane buldum bir kedi de var ve birdi insan gölgesi daha baksam çok şey çıkaak vazgeçtim:) sevgilerle |
Cevap: Resimdeki Gizem yuppi 11 tane buldum ileri derecede zekimiyim salakmıyım şimdi:D:D:D |
Cevap: Resimdeki Gizem 9 TANE BULDUM. |
Cevap: Resimdeki Gizem |
Cevap: Resimdeki Gizem deli!.. y789 |
Cevap: Resimdeki Gizem Alıntı:
|
Cevap: Resimdeki Gizem 11 buldumblissyblissyblissy |
Cevap: Resimdeki Gizem ben 11 tane buldum vallah :))))))9 |
Cevap: Resimdeki Gizem 9 tane buldm.. fena değil :) |
Cevap: Resimdeki Gizem söyle baktim tak tak 8 tane buldum birde ne göreyim mümin okan isaretlemis bile:)) ama 8i bulan mükemmel diyo cok hosuma gitti:)) |
Cevap: Resimdeki Gizem yuppeeeeeeeeee 10 tane buldum:D |
Cevap: Resimdeki Gizem yahu 17 yi buldum ben ne is? cokmu calisiyo beyin benim? |
Cevap: Resimdeki Gizem 11 buldum :D |
Cevap: Resimdeki Gizem yaşasın 11 tane buldum :) |
|
Cevap: Resimdeki Gizem olmadı, diğer resimden bulunacaktı! sevincli |
Cevap: Resimdeki Gizem arkadaşlar resme sağdan alttan üstten veya tersten de bakabilir miyiz.sevincli Bakış açısı nasıl başladı, gelişti ve güzelleşti.Arada bir de tartışmalar bile çıkmış. İşte hayatın bakış açıları (iniş ve çıkışları) Eğlenceli8977 sevgiyle,nurtensmil56 |
Cevap: Resimdeki Gizem Yuvarlak içine alınanlardan biri yanlış bence..12 tane yüz olacak denseydi ya da daha fazla,kabul edilebilirdi..Bakış |
Cevap: Resimdeki Gizem bende 11 tane yüz buldum ama başta orda 11insan yüzü resmi olduğu söylenmese zor bulurdum 11.yi |
Cevap: Resimdeki Gizem 12 tane dicems45apk atların arkasında ortadaki yüzün solunda bir, sağında birtane daha var hafif yan duruyor,, sanırım ben 1 adet yüz fazladan tezahür ettirdim :))))))) |
Cevap: Resimdeki Gizem tam9 tane buldum |
Cevap: Resimdeki Gizem ben on tane buldum |
vavvvv falan oldum:) |
Cevap: Resimdeki Gizem ben 11 tane buldum. |
Cevap: Resimdeki Gizem Bir arkadaşım 12 tane demiş resimler için. Hakikaten yaa 12 tane bunlar bir bakışta tüm yüzler belirgince bana bakıyorlar...Saydım 12 tane... |
Cevap: Resimdeki Gizem 20 tane buldum baktıkçada daha fazla çıkıyo :)sevincli |
|
Cevap: Resimdeki Gizem bulunan yüz şekilleri haricinde bakışa göre 20 geçiyo baktıkca bisürü yüz çıkıyo ya insanın gözleri yoruluyo hedef 60 olsun hadi bulacak olan varmı acep bulunan yüzlerin içinde daha küçük boyutta yüzlerde var 31 yüz varmı artıran diyim hahahha sevgiyle kaldık |
Cevap: Resimdeki Gizem ben 60 tane buldum :))) |
Cevap: Resimdeki Gizem adanalı0125 helal olsun adanalıyık ALLAHIN ADAMIYIK hesabı SEVGİYLE KALDIK |
Cevap: Resimdeki Gizem ooo67sendemi ADANALISINN YOKSAA :)) |
Cevap: Resimdeki Gizem :) ..................... |
Cevap: Resimdeki Gizem Bir bakışta 18 farklı yüz gördüm ve gayet belli bir biçimde duruyorlar. Dahası var mı diye bakınıyorum. |
Cevap: Ynt: Resimdeki Gizem Alıntı:
|
Cevap: Resimdeki Gizem 11 tane şimdilik:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:55 PM. |