| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Tarihten Telkinler en sevdiğin atasözü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atasözlerimizin çoğu güzel benimde sevdiklerim Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar gerçeleri insanların sindirmesi zor oluyor gerçekten bunu yaşadım komşu komşunun külüne muhtaçdır birbirlerinden haberi olmayan komşuların kulağı çınlasın ne edersen kendine edersin kendi kendine her yaptığımız davranış dönüp dolaşıp bizi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tarihten Telkinler telkin cd indir izle İstanbul Tarihten Telkinler nerededir kimdir Tarihten Telkinler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tarihten Telkinler hipnoz Tarihten Telkinler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tarihten Telkinler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tarihten Telkinler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Atasözlerimizin çoğu güzel benimde sevdiklerim Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar gerçeleri insanların sindirmesi zor oluyor gerçekten bunu yaşadım komşu komşunun külüne muhtaçdır birbirlerinden haberi olmayan komşuların kulağı çınlasın ne edersen kendine edersin kendi kendine her yaptığımız davranış dönüp dolaşıp bizi buluyor biltecrübe sabit diğerleri gibi rüzgar eken fırtına biçer gerçekten bir önceki atasözü gibi ettiğimizi buluyoruz iyi ya da kötü deveye cilve yap demişler dokuz çadır devirmiş bu da komiğime giden bir atasözü ne yaparsan elinle o gelir seninle zararın neresinden dönersen kardır böyle hemen hemen hepsi birbirinden değerli sözlerimiz hakikaten insanlarımızın hayat tecrübelerinden süzülerek gelmiş günümüze kadar kıymetini bilmeliyiz önce kendime hatırlatıyorum tabi
__________________ Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Tarihten Telkinler en sevdiğin atasözü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Atasözlerimizin çoğu güzel benimde sevdiklerim Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar gerçeleri insanların sindirmesi zor oluyor gerçekten bunu yaşadım komşu komşunun külüne muhtaçdır birbirlerinden haberi olmayan komşuların kulağı çınlasın ne edersen kendine edersin kendi kendine her yaptığımız davranış dönüp dolaşıp bizi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tarihten Telkinler telkin cd indir izle İstanbul Tarihten Telkinler nerededir kimdir Tarihten Telkinler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tarihten Telkinler hipnoz Tarihten Telkinler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tarihten Telkinler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tarihten Telkinler kuantum düşünce kitap haberi