![]() |
Cevap: Yeni üye oldum merhabalar Hadi bakalım hayırlısı.Ben sadece telkinler bende enerjisizlik , hiç bir şey yapmama isteği ve hayattan zevk almama surumu yaşattığında kullandım yine bir paket bitirdim.Şu an ikinci ya da üçüncü paketteyim. Devamlı içmiyordum. Sana da öyle yap diyemeyeceğim.Herkes kendine özeldir.Ayrıca ilaç da kullanıyorsun.Bir dene bakalım.Anti depresanları malum lap diye kesemiyorsun.Önce yavaş yavaş bırakman lazım yoksa baş ağrısına yol açıyor.Gittiğin hekim sana nasıl bırakman konusunda bir doz takvimi hazırlar. İlacı bırak bunu iç demiyorum sana.Zaten bu çay hafif-orta depresyonlara iyi gelecek bir çay.Kullandıkların hafif anti depresanlar.Hafif-orta depresyonlarda bazen ağır depresyonlarda kullanıyor.Görünürde birbirlerini ikame eder gibi duruyor ama ben hekim değilim ama kişi kendinin hekimidir.Dene karar ver.Muhtemelen kaygıya bağlı bir bozukluk yaşıyorsun.Çay stresini günde bir kupa içersen alır ama ben ara ara içtim.Son dönemde pazar günü harici epeydir içmedim hatta biraz doz hafiflesin ve yer değişimi olsun diye melissa çayı almıştım ondan içtim.Dediğim gibi çok çaya ihtiyaç duymuyorum.Pazar istisnaydı.Dalgalanma akşama kadar sürdü.Başa çıkabiliyordum ama olmadı nedense ve bende çay içtim. |
Cevap: Yeni üye oldum merhabalar İlacı bırakalı 1.5 yıl oldu 6 ay kulandım 6 ayda bırakma süreci yavaş yavaş çabuk iyi oldum fakat kökten çözemedim tekrar ilaç da almak istemem çok ilaç alacak kadar kötü değilim aslında çay ve telkin bakalım neler yapacak |
Cevap: Yeni üye oldum merhabalar http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ero-limit.html şu konuyu okuyabilirmisiniz? EFT konusu da; Eft - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri |
Cevap: Yeni üye oldum merhabalar İnsanı hem cezbedebilen hem de mahvedebilen yegane şeylerden birisi belirsizlik.Bilinmezlik.Belirsizlik maalesef insanı kaygıya sürüklüyor.Muhtemelen üniversite sonrası beni ne bekliyor düşüncesi seni yiyip bitiriyordur. |
Cevap: Yeni üye oldum merhabalar Hoş geldiniz keyifli forumlar |
Cevap: Yeni üye oldum merhabalar Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 PM. |