![]() |
Hayatım renksiz gri tonunda merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. ilk defa mesaj atma gereği duydum. çünkü aşırı derecede kendimi yetersiz buluyor duygusallığın en dibindeyim. buradaki deneyimli kişilerin tavsiyelerini uyguladım yapmaya çalıştım yine ben aynı ben. son 8 ayda hergün bitiyorum. depresyon testinin en üst seviyesindeyim. bununda zaten farkındayım ne kadar kötü bir durumda olduğumun. tedavi dahi olmak istemiyorum, 1-2 saat beni dinleyecek bir insan hayatım boyunca yaşadığım onca olumsuzluğun çaresini nasıl çözebilir? çaresizlik isteksizlik en önemlisi de özgüvensizlik hayatı gri tonda yaşamaya neden oluyor. uzun zamandır mutlu olmadım, en son sevgilim vardır o da terketti duygusallığım ve iyi biri olduğum yüzünden. herkesten uzak durmaya çalışıyorum çünkü derdimi anlattığım dertleşmek istediğim herkes benden bir bir kopmaya başladı. herşey için çok üzgünüm. bunları yazdığım içinde çok üzgünüm. saygılarımla... |
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda Kardesim bu dunyada senden degerlisi yok unutma bunu Enerjini yukarda tut hep gulumse956khappy6 dans etsmil56 af et sen bagislaki herseyi arsivleyen gerekeni yaparblissy |
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda söylediklerinizde haklısınız ve yapılması gereken de bu. fakat herşeyin farkında olupta bilinçaltımdaki olumsuz hayatı değiştirememek ya da bir nebze de olsa düzeltememek her yeni bir güne gözlerimi açtığımda "yine mi aynı herşey" düşünceleri yer ediyor. bunu da asla aşamıyorum. |
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda Kendine haksızlık etme. Dünyaya bir daha gelmiyeceksin. Mutlu olmanın yollarını düşün. |
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda Banada kendine haksızlık yapıyorsun gibi geliyor. Yazık değil mi kendine, özgür bırak kendini, mutlu olmayı seç ;) Hayat çok güzel, şuanda varolmayan zaman dilimlerinde yaşamayı bırak artık, anın tadını çıkar ;) |
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda malesef bu mutluluk denen şey anlık gelip gidiyor sonrası ise hüsran. ayrılıklar, güvensizlikler, herşeyin aynı kalacağı düşüncesi, başarısızlıklar gibi gibi bir sürü olumsuz duygu kalıpları yüklü beynimde. bu sayfadaki herkesin ufakta olsa birşeylerden yararlandığını görmek çok sevindirici bir durum fakat bu bende etki etmiyor ya tahammül edemiyorum kendime. |
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda Herkes başarısız olabilir, herkes ayrılık yaşabilir, bende yaşadım benzer duygular ama bunlar geçmişte kaldı ;) gelecek ne getirir bilinmez ;) belkide yaşadığın kötü bir olay ilerde çok güzel birşey yaşamana sebep olabilir buda bilinmez, hayırlısı demek lazım ;) Gerçi hep geçmişte yaşarsan, aynı sorunlarla tekrar tekrar boğuşursan bugünün fırsatlarını görmen, güzelliklerini yaşaman zorlaşır. Bence önce kendini severek, değer vererek, inanarak başla gerisi gelecektir ;) Biz sana inanıyoruz ;) |
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda Alıntı:
|
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda İnanın hepimizin hayatında dönem dönem umutsuzluklar,zor zamanlar,hiç sonu gelmez sandığımız problemler oluyor.Lütfen kendinizi bırakmayın,yazdığınız içinde üzülmeyin iyiki yazıp paylaşmışsınız.Bu arada bu ilk mesajım(tanışma bölümü dışında)tekrar merhaba, |
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda Alıntı:
Nasıl örnekleyerek anlatsam yaşadıklarımı bilemiyorum. Bu durumu hep sakladım anlatmadım kimselere çünkü ben dinine bağlı muhafazar bir kişiliğe sahibim öyle yetiştirildim. İdam sehpası denilen o yapılmaması greken (ihtihar) büyük bir hataya da muzdarip kaldım. İçimde kopan çıldırışın seviyesi bu. o kadar yüksek ki gözlerime perde inmiş sanki güzellikleri değil sadece olumsuzlukları görüyürom artık. İkinci mesajına bu şekilde vesile olduğum için kusura bakma. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 AM. |