![]() |
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ini-topla.html yardımcı olacağını düşünüyorum. |
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda Alıntı:
|
|
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda Aslında doğru tedavi çok önemli.Önyargılı olmamak gerek.Hiçbir şey denenmeden net sonucu bilinemez.İlaca bağlanmak diye birşey sözkonusu değil şayet doğru ellerdeyseniz.Ancak ilaç gerekiyorsa tabiki oda kullanılmalı.İlaç demek zehir demek değil,ilaç şifadır ve zaman zaman gerekli görülmeside doğaldır.Bu kadar emin yazmamın sebebi deneyip yaşamış olmamdır.Yinede tabiki özgür iradeniz saygı duyarım.Ancak gerçekten iyi niyetle tedavi etmek amaçlı,1 saatliğine laf kalabalığı yapmayan, dolu dolu bilgili ,işinin ehli kişiler mevcut.Siz gitmesenizde bu aklınızda olsun isterim:) |
|
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda Çok mutlu oldum böyle birşeye vesile olabildiğim için. Umarım doğru zamanda doğru kişiyle doğru danışmanlığı alarak haklı olduğumu gòrmenizi ben sizden çok isterim.Şimdiden sağlık ve şifa getirmesini dilerim. İlk düşüncelerinizi merakla bekleyeceğim:) |
|
Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda Devlet hastanelerinde psikiyatri benim bahsettiğim doğru danışmanlık kapsamına malesef girmiyor.Keşke girseydi ama ne yazık ki.. Kastettiğim özel psikiyatri doktorudur ,kendimde tecrübemde bu şekilde olmuştu. Haklısınız devlet hastanesi psikiyatrisi sadece kötü bir tecrübe ama iyi tarafı doğru ile yanlış olanın farkını bu şekilde ayırt etmemize yardımcı olması:):) |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:30 AM. |