Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Hayatım renksiz gri tonunda (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/624874-hayatim-renksiz-gri-tonunda.html)

MuminOKAN 01-03-2015 12:53 PM

Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ini-topla.html
yardımcı olacağını düşünüyorum.

alessandra 01-03-2015 06:00 PM

Alıntı:

bycicek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853773)
Sevgili Alessandra;
Nasıl örnekleyerek anlatsam yaşadıklarımı bilemiyorum. Bu durumu hep sakladım anlatmadım kimselere çünkü ben dinine bağlı muhafazar bir kişiliğe sahibim öyle yetiştirildim. İdam sehpası denilen o yapılmaması greken (ihtihar) büyük bir hataya da muzdarip kaldım. İçimde kopan çıldırışın seviyesi bu. o kadar yüksek ki gözlerime perde inmiş sanki güzellikleri değil sadece olumsuzlukları görüyürom artık. İkinci mesajına bu şekilde vesile olduğum için kusura bakma.

Estağfurullah.Keşke yardımcı olabilsem.Kimse durduk yere bu noktaya gelmez ama yinede kendinizi koyvermeyin.Profesyonel yardım almayı düşündünüzmü?

bycicek 02-03-2015 12:39 AM

Alıntı:

alessandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853779)
Estağfurullah.Keşke yardımcı olabilsem.Kimse durduk yere bu noktaya gelmez ama yinede kendinizi koyvermeyin.Profesyonel yardım almayı düşündünüzmü?

2 yıl önce kendime özel yaptırdığım telkinlerim var. doktor vs. gibi herhangi bir yere gitmedim gitmekte istemiyorum, görüyorum ki uzmanlar anlık olarak rahatlama yaşatıp kişiyi ilaca bağlıyorlar. 26 yıldır yaşadıklarımı 1-2 saat dinleyecek bir kişinin ne kadar yararı olabilir? Benim gibi tedavi olmak isteyip yıllardır ilaca bağlı tanıdıklarım var ve hepsi de sadece gidip gazlarını aldırıp geri dönüyorlar. Çözüm gaz aldırmaksa ben bunu sizinle yapıyorum zaten!

alessandra 02-03-2015 03:29 PM

Aslında doğru tedavi çok önemli.Önyargılı olmamak gerek.Hiçbir şey denenmeden net sonucu bilinemez.İlaca bağlanmak diye birşey sözkonusu değil şayet doğru ellerdeyseniz.Ancak ilaç gerekiyorsa tabiki oda kullanılmalı.İlaç demek zehir demek değil,ilaç şifadır ve zaman zaman gerekli görülmeside doğaldır.Bu kadar emin yazmamın sebebi deneyip yaşamış olmamdır.Yinede tabiki özgür iradeniz saygı duyarım.Ancak gerçekten iyi niyetle tedavi etmek amaçlı,1 saatliğine laf kalabalığı yapmayan, dolu dolu bilgili ,işinin ehli kişiler mevcut.Siz gitmesenizde bu aklınızda olsun isterim:)

bycicek 03-03-2015 04:40 AM

Alıntı:

alessandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853791)
Aslında doğru tedavi çok önemli.Önyargılı olmamak gerek.Hiçbir şey denenmeden net sonucu bilinemez.İlaca bağlanmak diye birşey sözkonusu değil şayet doğru ellerdeyseniz.Ancak ilaç gerekiyorsa tabiki oda kullanılmalı.İlaç demek zehir demek değil,ilaç şifadır ve zaman zaman gerekli görülmeside doğaldır.Bu kadar emin yazmamın sebebi deneyip yaşamış olmamdır.Yinede tabiki özgür iradeniz saygı duyarım.Ancak gerçekten iyi niyetle tedavi etmek amaçlı,1 saatliğine laf kalabalığı yapmayan, dolu dolu bilgili ,işinin ehli kişiler mevcut.Siz gitmesenizde bu aklınızda olsun isterim:)

Sizi dinleyerek bu sabah saat 09 a randevu aldım. anlattıklarınızda haklı olduğunuzu görmeyi diliyorum.

alessandra 03-03-2015 11:14 AM

Çok mutlu oldum böyle birşeye vesile olabildiğim için.
Umarım doğru zamanda doğru kişiyle doğru danışmanlığı alarak haklı olduğumu gòrmenizi ben sizden çok isterim.Şimdiden sağlık ve şifa getirmesini dilerim.
İlk düşüncelerinizi merakla bekleyeceğim:)

bycicek 05-03-2015 12:42 AM

Alıntı:

alessandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853805)
Çok mutlu oldum böyle birşeye vesile olabildiğim için.
Umarım doğru zamanda doğru kişiyle doğru danışmanlığı alarak haklı olduğumu gòrmenizi ben sizden çok isterim.Şimdiden sağlık ve şifa getirmesini dilerim.
İlk düşüncelerinizi merakla bekleyeceğim:)

:) mesajıma gülerek başlıyorum çünkü psikiyatriyi devlet hastanelerinden deneyince insan daha da bataklığa gömülüyormuş bunu tecrübe edindiğim için söylemek durumunda kaldım. çok kötü bir tecrübe yaşadığımı belirtmek isterim, özel bir uzmandan yardım almayı hala düşünmüyor değilim ama kesinlikle kimse benim yaptığım hatayı yapmasın.

alessandra 05-03-2015 06:52 PM

Devlet hastanelerinde psikiyatri benim bahsettiğim doğru danışmanlık kapsamına malesef girmiyor.Keşke girseydi ama ne yazık ki..
Kastettiğim özel psikiyatri doktorudur ,kendimde tecrübemde bu şekilde olmuştu.
Haklısınız devlet hastanesi psikiyatrisi sadece kötü bir tecrübe ama iyi tarafı doğru ile yanlış olanın farkını bu şekilde ayırt etmemize yardımcı olması:):)

bycicek 08-03-2015 11:48 AM

Alıntı:

alessandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853833)
Devlet hastanelerinde psikiyatri benim bahsettiğim doğru danışmanlık kapsamına malesef girmiyor.Keşke girseydi ama ne yazık ki..
Kastettiğim özel psikiyatri doktorudur ,kendimde tecrübemde bu şekilde olmuştu.
Haklısınız devlet hastanesi psikiyatrisi sadece kötü bir tecrübe ama iyi tarafı doğru ile yanlış olanın farkını bu şekilde ayırt etmemize yardımcı olması:):)

hemde ne tecrübe oldu bir bilsen. :) hata yapmadan doğru yolu bulabilme özelliğimiz olsaydı keşke! :)

alessandra 08-03-2015 06:56 PM

Alıntı:

bycicek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853862)
hemde ne tecrübe oldu bir bilsen. :) hata yapmadan doğru yolu bulabilme özelliğimiz olsaydı keşke! :)

Keşke..Keşke hatasız direk doğrulara ulaşsaydık.Hataların tecrübe olduğuna inanmak zorundayız ne yazık ki!Umarım bu son kötü tecrüben olur.O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:30 AM.