Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Hayatım renksiz gri tonunda (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/624874-hayatim-renksiz-gri-tonunda.html)

bycicek 22-02-2015 01:32 AM

Hayatım renksiz gri tonunda

merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. ilk defa mesaj atma gereği duydum. çünkü aşırı derecede kendimi yetersiz buluyor duygusallığın en dibindeyim. buradaki deneyimli kişilerin tavsiyelerini uyguladım yapmaya çalıştım yine ben aynı ben. son 8 ayda hergün bitiyorum. depresyon testinin en üst seviyesindeyim. bununda zaten farkındayım ne kadar kötü bir durumda olduğumun. tedavi dahi olmak istemiyorum, 1-2 saat beni dinleyecek bir insan hayatım boyunca yaşadığım onca olumsuzluğun çaresini nasıl çözebilir? çaresizlik isteksizlik en önemlisi de özgüvensizlik hayatı gri tonda yaşamaya neden oluyor. uzun zamandır mutlu olmadım, en son sevgilim vardır o da terketti duygusallığım ve iyi biri olduğum yüzünden. herkesten uzak durmaya çalışıyorum çünkü derdimi anlattığım dertleşmek istediğim herkes benden bir bir kopmaya başladı. herşey için çok üzgünüm. bunları yazdığım içinde çok üzgünüm. saygılarımla...

firdevsi ala 24-02-2015 08:42 AM

Cevap: Hayatım renksiz gri tonunda

Kardesim bu dunyada senden degerlisi yok unutma bunu
Enerjini yukarda tut hep gulumse956khappy6 dans etsmil56 af et sen bagislaki herseyi arsivleyen gerekeni yaparblissy

bycicek 25-02-2015 06:12 AM

söylediklerinizde haklısınız ve yapılması gereken de bu. fakat herşeyin farkında olupta bilinçaltımdaki olumsuz hayatı değiştirememek ya da bir nebze de olsa düzeltememek her yeni bir güne gözlerimi açtığımda "yine mi aynı herşey" düşünceleri yer ediyor. bunu da asla aşamıyorum.

selman06 25-02-2015 10:50 AM

Kendine haksızlık etme. Dünyaya bir daha gelmiyeceksin. Mutlu olmanın yollarını düşün.

tuxedo_mask 25-02-2015 02:00 PM

Banada kendine haksızlık yapıyorsun gibi geliyor. Yazık değil mi kendine, özgür bırak kendini, mutlu olmayı seç ;) Hayat çok güzel, şuanda varolmayan zaman dilimlerinde yaşamayı bırak artık, anın tadını çıkar ;)

bycicek 25-02-2015 10:59 PM

malesef bu mutluluk denen şey anlık gelip gidiyor sonrası ise hüsran. ayrılıklar, güvensizlikler, herşeyin aynı kalacağı düşüncesi, başarısızlıklar gibi gibi bir sürü olumsuz duygu kalıpları yüklü beynimde. bu sayfadaki herkesin ufakta olsa birşeylerden yararlandığını görmek çok sevindirici bir durum fakat bu bende etki etmiyor ya tahammül edemiyorum kendime.

tuxedo_mask 26-02-2015 01:39 AM

Herkes başarısız olabilir, herkes ayrılık yaşabilir, bende yaşadım benzer duygular ama bunlar geçmişte kaldı ;) gelecek ne getirir bilinmez ;) belkide yaşadığın kötü bir olay ilerde çok güzel birşey yaşamana sebep olabilir buda bilinmez, hayırlısı demek lazım ;)
Gerçi hep geçmişte yaşarsan, aynı sorunlarla tekrar tekrar boğuşursan bugünün fırsatlarını görmen, güzelliklerini yaşaman zorlaşır.
Bence önce kendini severek, değer vererek, inanarak başla gerisi gelecektir ;) Biz sana inanıyoruz ;)

bycicek 26-02-2015 10:01 PM

Alıntı:

tuxedo_mask Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853752)
Herkes başarısız olabilir, herkes ayrılık yaşabilir, bende yaşadım benzer duygular ama bunlar geçmişte kaldı ;) gelecek ne getirir bilinmez ;) belkide yaşadığın kötü bir olay ilerde çok güzel birşey yaşamana sebep olabilir buda bilinmez, hayırlısı demek lazım ;)
Gerçi hep geçmişte yaşarsan, aynı sorunlarla tekrar tekrar boğuşursan bugünün fırsatlarını görmen, güzelliklerini yaşaman zorlaşır.
Bence önce kendini severek, değer vererek, inanarak başla gerisi gelecektir ;) Biz sana inanıyoruz ;)

o bahsettiğiniz herkesin içinde değilim sanırım. telkinlerle ilgilendim bir süre bendeki sorunlar sanırım çok başka hiçbirşeyin etki etmemesi umut kırıcı.

alessandra 28-02-2015 10:09 PM

İnanın hepimizin hayatında dönem dönem umutsuzluklar,zor zamanlar,hiç sonu gelmez sandığımız problemler oluyor.Lütfen kendinizi bırakmayın,yazdığınız içinde üzülmeyin iyiki yazıp paylaşmışsınız.Bu arada bu ilk mesajım(tanışma bölümü dışında)tekrar merhaba,

bycicek 01-03-2015 01:57 AM

Alıntı:

alessandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853772)
İnanın hepimizin hayatında dönem dönem umutsuzluklar,zor zamanlar,hiç sonu gelmez sandığımız problemler oluyor.Lütfen kendinizi bırakmayın,yazdığınız içinde üzülmeyin iyiki yazıp paylaşmışsınız.Bu arada bu ilk mesajım(tanışma bölümü dışında)tekrar merhaba,

Sevgili Alessandra;
Nasıl örnekleyerek anlatsam yaşadıklarımı bilemiyorum. Bu durumu hep sakladım anlatmadım kimselere çünkü ben dinine bağlı muhafazar bir kişiliğe sahibim öyle yetiştirildim. İdam sehpası denilen o yapılmaması greken (ihtihar) büyük bir hataya da muzdarip kaldım. İçimde kopan çıldırışın seviyesi bu. o kadar yüksek ki gözlerime perde inmiş sanki güzellikleri değil sadece olumsuzlukları görüyürom artık. İkinci mesajına bu şekilde vesile olduğum için kusura bakma.

MuminOKAN 01-03-2015 12:53 PM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ini-topla.html
yardımcı olacağını düşünüyorum.

alessandra 01-03-2015 06:00 PM

Alıntı:

bycicek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853773)
Sevgili Alessandra;
Nasıl örnekleyerek anlatsam yaşadıklarımı bilemiyorum. Bu durumu hep sakladım anlatmadım kimselere çünkü ben dinine bağlı muhafazar bir kişiliğe sahibim öyle yetiştirildim. İdam sehpası denilen o yapılmaması greken (ihtihar) büyük bir hataya da muzdarip kaldım. İçimde kopan çıldırışın seviyesi bu. o kadar yüksek ki gözlerime perde inmiş sanki güzellikleri değil sadece olumsuzlukları görüyürom artık. İkinci mesajına bu şekilde vesile olduğum için kusura bakma.

Estağfurullah.Keşke yardımcı olabilsem.Kimse durduk yere bu noktaya gelmez ama yinede kendinizi koyvermeyin.Profesyonel yardım almayı düşündünüzmü?

bycicek 02-03-2015 12:39 AM

Alıntı:

alessandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853779)
Estağfurullah.Keşke yardımcı olabilsem.Kimse durduk yere bu noktaya gelmez ama yinede kendinizi koyvermeyin.Profesyonel yardım almayı düşündünüzmü?

2 yıl önce kendime özel yaptırdığım telkinlerim var. doktor vs. gibi herhangi bir yere gitmedim gitmekte istemiyorum, görüyorum ki uzmanlar anlık olarak rahatlama yaşatıp kişiyi ilaca bağlıyorlar. 26 yıldır yaşadıklarımı 1-2 saat dinleyecek bir kişinin ne kadar yararı olabilir? Benim gibi tedavi olmak isteyip yıllardır ilaca bağlı tanıdıklarım var ve hepsi de sadece gidip gazlarını aldırıp geri dönüyorlar. Çözüm gaz aldırmaksa ben bunu sizinle yapıyorum zaten!

alessandra 02-03-2015 03:29 PM

Aslında doğru tedavi çok önemli.Önyargılı olmamak gerek.Hiçbir şey denenmeden net sonucu bilinemez.İlaca bağlanmak diye birşey sözkonusu değil şayet doğru ellerdeyseniz.Ancak ilaç gerekiyorsa tabiki oda kullanılmalı.İlaç demek zehir demek değil,ilaç şifadır ve zaman zaman gerekli görülmeside doğaldır.Bu kadar emin yazmamın sebebi deneyip yaşamış olmamdır.Yinede tabiki özgür iradeniz saygı duyarım.Ancak gerçekten iyi niyetle tedavi etmek amaçlı,1 saatliğine laf kalabalığı yapmayan, dolu dolu bilgili ,işinin ehli kişiler mevcut.Siz gitmesenizde bu aklınızda olsun isterim:)

bycicek 03-03-2015 04:40 AM

Alıntı:

alessandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853791)
Aslında doğru tedavi çok önemli.Önyargılı olmamak gerek.Hiçbir şey denenmeden net sonucu bilinemez.İlaca bağlanmak diye birşey sözkonusu değil şayet doğru ellerdeyseniz.Ancak ilaç gerekiyorsa tabiki oda kullanılmalı.İlaç demek zehir demek değil,ilaç şifadır ve zaman zaman gerekli görülmeside doğaldır.Bu kadar emin yazmamın sebebi deneyip yaşamış olmamdır.Yinede tabiki özgür iradeniz saygı duyarım.Ancak gerçekten iyi niyetle tedavi etmek amaçlı,1 saatliğine laf kalabalığı yapmayan, dolu dolu bilgili ,işinin ehli kişiler mevcut.Siz gitmesenizde bu aklınızda olsun isterim:)

Sizi dinleyerek bu sabah saat 09 a randevu aldım. anlattıklarınızda haklı olduğunuzu görmeyi diliyorum.

alessandra 03-03-2015 11:14 AM

Çok mutlu oldum böyle birşeye vesile olabildiğim için.
Umarım doğru zamanda doğru kişiyle doğru danışmanlığı alarak haklı olduğumu gòrmenizi ben sizden çok isterim.Şimdiden sağlık ve şifa getirmesini dilerim.
İlk düşüncelerinizi merakla bekleyeceğim:)

bycicek 05-03-2015 12:42 AM

Alıntı:

alessandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853805)
Çok mutlu oldum böyle birşeye vesile olabildiğim için.
Umarım doğru zamanda doğru kişiyle doğru danışmanlığı alarak haklı olduğumu gòrmenizi ben sizden çok isterim.Şimdiden sağlık ve şifa getirmesini dilerim.
İlk düşüncelerinizi merakla bekleyeceğim:)

:) mesajıma gülerek başlıyorum çünkü psikiyatriyi devlet hastanelerinden deneyince insan daha da bataklığa gömülüyormuş bunu tecrübe edindiğim için söylemek durumunda kaldım. çok kötü bir tecrübe yaşadığımı belirtmek isterim, özel bir uzmandan yardım almayı hala düşünmüyor değilim ama kesinlikle kimse benim yaptığım hatayı yapmasın.

alessandra 05-03-2015 06:52 PM

Devlet hastanelerinde psikiyatri benim bahsettiğim doğru danışmanlık kapsamına malesef girmiyor.Keşke girseydi ama ne yazık ki..
Kastettiğim özel psikiyatri doktorudur ,kendimde tecrübemde bu şekilde olmuştu.
Haklısınız devlet hastanesi psikiyatrisi sadece kötü bir tecrübe ama iyi tarafı doğru ile yanlış olanın farkını bu şekilde ayırt etmemize yardımcı olması:):)

bycicek 08-03-2015 11:48 AM

Alıntı:

alessandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853833)
Devlet hastanelerinde psikiyatri benim bahsettiğim doğru danışmanlık kapsamına malesef girmiyor.Keşke girseydi ama ne yazık ki..
Kastettiğim özel psikiyatri doktorudur ,kendimde tecrübemde bu şekilde olmuştu.
Haklısınız devlet hastanesi psikiyatrisi sadece kötü bir tecrübe ama iyi tarafı doğru ile yanlış olanın farkını bu şekilde ayırt etmemize yardımcı olması:):)

hemde ne tecrübe oldu bir bilsen. :) hata yapmadan doğru yolu bulabilme özelliğimiz olsaydı keşke! :)

alessandra 08-03-2015 06:56 PM

Alıntı:

bycicek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853862)
hemde ne tecrübe oldu bir bilsen. :) hata yapmadan doğru yolu bulabilme özelliğimiz olsaydı keşke! :)

Keşke..Keşke hatasız direk doğrulara ulaşsaydık.Hataların tecrübe olduğuna inanmak zorundayız ne yazık ki!Umarım bu son kötü tecrüben olur.O0

bycicek 13-03-2015 04:15 PM

Alıntı:

alessandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853865)
Keşke..Keşke hatasız direk doğrulara ulaşsaydık.Hataların tecrübe olduğuna inanmak zorundayız ne yazık ki!Umarım bu son kötü tecrüben olur.O0

umarım.hep beraber... güzel dileklerin için teşekkür ederim.

ruhumpapatya 16-03-2015 09:03 PM

inan bana hayat çok kısa. insanlar neden terkeder biliyor musun? hani böyle çook eski zamanlarda bir çoban düşün. çok değerli,çok mükemmel bir hazine görürler de, dikkatlerini çeker. beğenirler,severler belki biraz. ama bir süre sonra hiç bir değeri kalmaz onlar için. neden? çünkü hiçbiri bilmiyor elmasın ne şartlarda meydana geldiğini,ne kadar değerli olduğunu aslında. her neyse istediğim gibi anlatamadım ama neyse :D bu hayatta hayallerini,umutlarını başkalarına değil kendine bağla sadece. sımsıkı bağla hemde. bırak başkaları tutunsun senin ipliğine sen değil. kendini değerli hissedecek şeyler yap mesela. her zaman herkeste aynı etki aynı psikoloji olmayabilir elbet. ama kendini ara, kendini keşfet. git çık dışarı nefes al. ağaçlara bak. gökyüzüne bak. düşün. ne kadar gereksiz ve basit bir dünya olduğunu, bunca basitlik arasında aslında hiçbir şeyin büyüttüğün kadar olamayacağının, aslında istediğin zaman çevrendeki bütün mutluluk enerjisini tık! bir parmağınla becerebilirsin aslında. kalk bir resim kursuna git ya da ne bileyim enstrüman öğren. ya da başka bir şey, kendini keşfet. dünya gerçekten kısa aslında ve çoook değerli. ama senin kadar değil. müzik dinle bol bol. telkinleri dinle. ya her şey kendinde bitiyor benim sana söyleyeceklerim sadece bunlarla sınırlı. lütfen yapma bunu, inan bana ben de çok zor dönemler geçirdim. her şey senin elinde. kendine saygı göster, kendine değer ver. bu dünyaya bir can olarak gelmişsen eğer bunun da var bir hikmeti. değerlendir bunu.

bycicek 18-03-2015 12:10 PM

Alıntı:

ruhumpapatya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853912)
inan bana hayat çok kısa. insanlar neden terkeder biliyor musun? hani böyle çook eski zamanlarda bir çoban düşün. çok değerli,çok mükemmel bir hazine görürler de, dikkatlerini çeker. beğenirler,severler belki biraz. ama bir süre sonra hiç bir değeri kalmaz onlar için. neden? çünkü hiçbiri bilmiyor elmasın ne şartlarda meydana geldiğini,ne kadar değerli olduğunu aslında. her neyse istediğim gibi anlatamadım ama neyse :D bu hayatta hayallerini,umutlarını başkalarına değil kendine bağla sadece. sımsıkı bağla hemde. bırak başkaları tutunsun senin ipliğine sen değil. kendini değerli hissedecek şeyler yap mesela. her zaman herkeste aynı etki aynı psikoloji olmayabilir elbet. ama kendini ara, kendini keşfet. git çık dışarı nefes al. ağaçlara bak. gökyüzüne bak. düşün. ne kadar gereksiz ve basit bir dünya olduğunu, bunca basitlik arasında aslında hiçbir şeyin büyüttüğün kadar olamayacağının, aslında istediğin zaman çevrendeki bütün mutluluk enerjisini tık! bir parmağınla becerebilirsin aslında. kalk bir resim kursuna git ya da ne bileyim enstrüman öğren. ya da başka bir şey, kendini keşfet. dünya gerçekten kısa aslında ve çoook değerli. ama senin kadar değil. müzik dinle bol bol. telkinleri dinle. ya her şey kendinde bitiyor benim sana söyleyeceklerim sadece bunlarla sınırlı. lütfen yapma bunu, inan bana ben de çok zor dönemler geçirdim. her şey senin elinde. kendine saygı göster, kendine değer ver. bu dünyaya bir can olarak gelmişsen eğer bunun da var bir hikmeti. değerlendir bunu.

yazdıklarınız, önerileriniz, olumlu düşünceleriniz çok güzel öncelikle onu belirtmek istiyorum. herşeyin farkında olmak, ne yapılması gerektiğini bilmek, araştırmak, öğrenmek tamam da...onu uygulamk zor ya hayatta. kafa yapısı çok önemli. bir işe kalkışmaya karar alıp ilk denemeden sonra olumsuz düşünceler hemen devreye girip vazgeçmeye neden oluyor. ondan sonrasında da "işe yaramamazlık benliği" oluşuyor. belirli yaşa ulaştıktan sonra değişim pek mümkün olmuyor. Ben dinine bağlı kişilerden biriyim, hayatımı bu inançla yürütüyorum. kendim gördüm ve farkına vardım kutsal inancımdan başka hiçbirşey bu hayata dayanma gücü vermiyor ve öğretmiyor. buna telkinler, psikoloklar, doktorlar vs dahil.

lara1 20-03-2015 03:52 PM

Merhaba Bycicek,

bende dini inancına bağlı ve ruhsal sıkıntılarla boğuşan biriyim. buda bir sınavdır belki diyorum. İnşallah bu durumlara çözüm olacak güzellikler yaratır rabbimiz hayatımızda hepimizin. Amin

bycicek 20-03-2015 04:08 PM

Alıntı:

lara1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853948)
Merhaba Bycicek,

bende dini inancına bağlı ve ruhsal sıkıntılarla boğuşan biriyim. buda bir sınavdır belki diyorum. İnşallah bu durumlara çözüm olacak güzellikler yaratır rabbimiz hayatımızda hepimizin. Amin

Herşey sınav biliyorum, iyi de kötü de Allah'tan. bakın kaç gündür bu yazı üzerine konuşuyoruz hiçbir değişim yok. telkinler, EFT yöntemleri, hoopopono, kişisel gelişim kitapları hepsi bi kenarda duruyor bende bırakmak zorunda kaldım çünkü netice alamıyorum. İnşallah bu sıkıntılarımız en azından günahlarımızın silinmesine vesile olur.

bluegirlx 20-03-2015 04:34 PM

haz amaçlı yaşamak..sürekli mutluluğu ve tatmini istemek..amaç bu değildir belkide..tatmini yaşam amacını bularak ulaşırsın belkide..korkularını yaz ve yak. ve yaşam amacını düşün..neden bu dünyadasın. amacını gerçekleştiriyormusun. ne lazım sana..sen sana ne lazım biliyormusun. bana 5 şey söyle sana doyum sağlayacak..

alessandra 21-03-2015 11:41 AM

Alıntı:

bycicek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853934)
yazdıklarınız, önerileriniz, olumlu düşünceleriniz çok güzel öncelikle onu belirtmek istiyorum. herşeyin farkında olmak, ne yapılması gerektiğini bilmek, araştırmak, öğrenmek tamam da...onu uygulamk zor ya hayatta. kafa yapısı çok önemli. bir işe kalkışmaya karar alıp ilk denemeden sonra olumsuz düşünceler hemen devreye girip vazgeçmeye neden oluyor. ondan sonrasında da "işe yaramamazlık benliği" oluşuyor. belirli yaşa ulaştıktan sonra değişim pek mümkün olmuyor. Ben dinine bağlı kişilerden biriyim, hayatımı bu inançla yürütüyorum. kendim gördüm ve farkına vardım kutsal inancımdan başka hiçbirşey bu hayata dayanma gücü vermiyor ve öğretmiyor. buna telkinler, psikoloklar, doktorlar vs dahil.

:):)Gülümsüyorum çünkü bu yönün beni anlatıyor.Araştırma,öğrenme vs hepsi tamam.Uygulamada, eylemde hayat durduruyor insanı:(

lara1 21-03-2015 06:09 PM

Allah'ım bizlere yol göstersin ve yardım etsin gercekten buna cok ihtiyacımız var😔

bycicek 23-03-2015 03:13 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853950)
haz amaçlı yaşamak..sürekli mutluluğu ve tatmini istemek..amaç bu değildir belkide..tatmini yaşam amacını bularak ulaşırsın belkide..korkularını yaz ve yak. ve yaşam amacını düşün..neden bu dünyadasın. amacını gerçekleştiriyormusun. ne lazım sana..sen sana ne lazım biliyormusun. bana 5 şey söyle sana doyum sağlayacak..

sanırım beni bunalıma sokan, benliğimi yitirmeme neden olan, mutsuz, isteksiz ve hayatı bom boş görmemin nedeni; Sevdiğim... Beni istemeyen o insan. Düşünmekten hiçbir işe yaramıyorum adeta çıldırma seviyesindeyim. son 4 gün içinde anladım bunu çok yoğun bir istek arzu ve özlem barınıyor içimde. Bunu atlatmak mümkün değil evet iste bu bunu çözmem mümkün değil. Her saniye, dakika, saat onu düşünmek hayata tutunmamı engelliyor. Hep söyledim ve söylüyorum zihnim bana çok kötü oyun oynuyor hele birkaç gündür bambaşka boyuta çıktı. Birgün sizlere cevap verememek durumunda kalmaktan da korkmuyor değilim. Nefsim arzuların tutsağı...

bluegirlx 23-03-2015 03:20 PM

Nefsin arzuların tutsağı.. bunu biliyor ve hala çözümde zorlanıyormusun. oruç tuttun mu hiç. nefis nasıl yemek ister..doruktadır iftar vakti..dağları yiyeceğim sanırsın.. su içersin geçer. . ihtiyaç görecelidir. hayatının amacı biri mi ?

bycicek 23-03-2015 03:57 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853976)
Nefsin arzuların tutsağı.. bunu biliyor ve hala çözümde zorlanıyormusun. oruç tuttun mu hiç. nefis nasıl yemek ister..doruktadır iftar vakti..dağları yiyeceğim sanırsın.. su içersin geçer. . ihtiyaç görecelidir. hayatının amacı biri mi ?

konuya nasıl denk geldi bilmem şuan oruçluyum ve örneğinizi an be an yaşıyorum. hayatımın amacı yaratılış gayemize göre biri değil tabiki. bunu biliyorum fakat duygusal kimliğim zor şartlar altında bırakıyor beni. sevgiye muhtaç bir gönül var senelerdir ne aileden ne de arkadaş ortamından almadığım sevgiyi azıcıkta olsa başkasında tattığım için yukarıda verdiğiniz örnek gibiyim aç ve susuz.

bluegirlx 23-03-2015 04:19 PM

seni tanımam etmem.. bunlar senin duyman gereken sözlermiş benden gelmiş farketmez.. Allah hikmetine erdirsin.
harika..su içsen geçecek .. gerçek değil. içindeki potansiyel sevginin adını bile koymuş olabilirsin.insanlara ilişki dayatılıyor. içindeki o kocaman potansiyteli şehvani duygulara mal etme. sen sevilen bir kul olmalısın ki kalbinde bir potansiyel taşıyorsun.bu şükür hali için yeterli iken seni bunalıma sokuyor ..
Hımm bir sır değil ama söyleyeyim. sen kendin hakkında ne düşünüyrsan çevrendikeler senin hakkında onu düşünür. nedir kendin hakkındaki düşüncelerin..

bycicek 23-03-2015 04:58 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853978)
seni tanımam etmem.. bunlar senin duyman gereken sözlermiş benden gelmiş farketmez.. Allah hikmetine erdirsin.
harika..su içsen geçecek .. gerçek değil. içindeki potansiyel sevginin adını bile koymuş olabilirsin.insanlara ilişki dayatılıyor. içindeki o kocaman potansiyteli şehvani duygulara mal etme. sen sevilen bir kul olmalısın ki kalbinde bir potansiyel taşıyorsun.bu şükür hali için yeterli iken seni bunalıma sokuyor ..
Hımm bir sır değil ama söyleyeyim. sen kendin hakkında ne düşünüyrsan çevrendikeler senin hakkında onu düşünür. nedir kendin hakkındaki düşüncelerin..

Amin. Teşekkür ederim. Aslında içimdeki duygularda zerre şehvet besleyen bir istek yok tamamen iyi dilekler iyi istekler. dışarıdaki hiçbir açık saçık olsun ya da olmasın ilgimi çekmiyor nefsimin çenesi bugünlerde fazlasıyla kapalı durumda. kendi hakkımdaki düşünceler sorusunu 2 yıl önce sorulmuş olunsaydı bir sürü olumlu ve güçlü ifadelerle kendimi izah ederdim. şimdi durumum ise tammen enkaz. Aylardır ayakta durmakta güçlük çekiyorum. önce özgüvenimin bittiği farkettim ya da hiç yoktu da ben öyle sanıyordum. daha sonra güçsüzleştim, kimsenin işine yaramaz hale geldim. kimseyi geçtim kendi kendime de yaramıyorum. aklımda eskisinden çok olumluz kalıplar yüklü ve aşırı bir karamsarlık var benliğimde. duygusal, çaresiz, isteksiz, olumsuz, tatmin olmayan, muhalefet eden ve en kötüsü de böyle gönül işlerinden vazgeçemeyen bir kişilik işte. kişilikte denebilirse...

MuminOKAN 23-03-2015 10:31 PM

Alıntı:

bycicek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853751)
malesef bu mutluluk denen şey anlık gelip gidiyor sonrası ise hüsran. ayrılıklar, güvensizlikler, herşeyin aynı kalacağı düşüncesi, başarısızlıklar gibi gibi bir sürü olumsuz duygu kalıpları yüklü beynimde. bu sayfadaki herkesin ufakta olsa birşeylerden yararlandığını görmek çok sevindirici bir durum fakat bu bende etki etmiyor ya tahammül edemiyorum kendime.

Konuyu önceden okumuştum, bugün yine denk geldi ve gördüm, iyi de oldu.

Kendinizi hep sıkıştırıyorsunuz , eminim ki daha geniş bir açıdan bakabilirsiniz.
Basit bir tavsiye, ölü ozanlar derneği adında filmi izlemissinizdir. Masaya çıktıkları sahneyi hatırlayın.

Teker teker alıntılar ile cevaplayacagim konuyu

MuminOKAN 23-03-2015 10:44 PM

Alıntı:

bycicek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853979)
.......... kişilikte denebilirse...

Kelimelerinizi değiştirmeyi deneyin, ve ondan önce kendinize hakaret etmeyi bırakırsanız işler değişebilir.

bluegirlx 24-03-2015 10:10 AM

aklımda eskisinden çok olumluz kalıplar yüklü ve aşırı bir karamsarlık var benliğimde. duygusal, çaresiz, isteksiz, olumsuz, tatmin olmayan, muhalefet eden ve en kötüsü de böyle gönül işlerinden vazgeçemeyen bir kişilik işte. kişilikte denebilirse...

bunlar kendin hakkındaki düşüncelerin..lütfen kelimelerden başlayarak kendin hakkındaki düşüncelerini değiştir. bu senin ve bütünün hayrına olacak.. tabi bu halinden memnun değilsen :)

son yazdığım şaka gibi değil mi. insan hiç mutsuzluğu sever ondan beslenir mi ? işte nefsin başka bir oyunu ..ne kadar güçlü olduğunu ispatlamak için o kadar sorun yaratıyor..

hiçbirşeye mal etmeden hoopo. yöntemiyle başla..sitede konuyla ilgili geniş bilgi var.
tabi acıya aşık değilsen..Sevgiler..

bycicek 26-03-2015 10:14 AM

Şimdi herşeyi tek tek yazıyorum... sözleri de değiştirsem ben değişemedikten sonra kelimelerin ne anlamı var. sadece söyle... 1 dakika önce umutla yapmak istediğim şeyden 1 dakika sonra öyle bir soğuyorum ve olumsuzlaşıyorum ki anlatamam. gitar çalmayı şarkı söylemeyi istedim 2. gün hüsranla sonuçlandı herşey tersine gitti olmadı. karakalem resim yapmayı öğrenmek istedim bir iki çizimden sonra "sırf koruma kalkanı adı altındaki gereksiz bilinçaltı hemen devreye girerek olmuyor bırak yapamıyorsun" diye beni ondan da soğuttu, yabancı dil öğrenmek istedim imkanlarım yetmedi, birini sevmek istedim evet oldu hemde haddinden fazla fakat o da bunu kaldıramadı çekti gitti onu da elime yüzüme bulaştırdım. hayatıma son darbe de bu oldu zaten. daha neler neler yazarım buraya ama artık yeter bu kadarı. bir sürü şiirler yazdım, bir sürü yazılar döktüm içimden kağıtlara sayfalara hepsi acının tebessümü içinde azıcık mutluluk yok. bu yüzden okuyanı da yok... malesef ben çok fazlayım bu hayata. hemde çok fazla. aslında iç dünyamda çok şiddetli sevgi muhabbet var lakin kime bu dünyamı açsam fazla sürmeden çekip gidiyor. şimdide son kurban sizsiniz ya! siz gitmeden ben gidiyorum. vaktini ayırıp bu konu üzerine yardımcı olmaya çalışan ve okuyan herkese sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim. büyük umutlarla bu sayfaya üye oldum yıllar önce, belki farkında değilimdir paylaşımların yararı olmuştur bana. sayfada bulunan herkesin istediğini, mutluluğunu, amaçlarını, umutlarını, değiştirmek istediklerini, bulması gereken yolları, hakikati, sevgiyi, sevilmeyi Rabbim nasip etsin. açtığım bu konuyu da yetkili her kimse silsin, okuyanlar içinde belki kendine ait bir bölüm vardır da umutsuzluğa kapılır. Hoşçakalın..

MuminOKAN 26-03-2015 01:01 PM

Kolay olanı yapıyorsunuz...

MuminOKAN 26-03-2015 01:03 PM

Kelimelerin Gücü/ En İyi Kısa Film Ödüllü video: https://youtu.be/DdrVhGt12A0

bluegirlx 26-03-2015 01:10 PM

mesajımı okuyunca bana bildirirmisin ? teşekkürler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM.