| ||||||||||
|
Forum ve Tanışalım merhaba- ben geldimm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: DreamDuality Nickli Üyeden Alıntı @Zerynthia Bu konuda alternatif yollar arayıp, hobiler edindim zaten. Evet bahsettiğiniz gibi spor yaptım dönem dönem. Kendimi geliştirmek adına kurslara katıldım. O hariç yağlıboya resim yapıyorum. Bongo çalıyorum. Kitap okuyorum, film izliyorum. Yoga- meditasyon da ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #13 (permalink) | |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Eğer depresyon her an hayatına gelebilirmiş gibi yaşarsan hiç gitmez. Yemek yemen benim kadar sorunlu olamaz emin ol. Aşırı sorunluyum (Neredeyse veganım bunun yanında neredeyse hiç sebze yemiyorum ve düzenli bir yemek yeme saatim vs. yok.) ancak ben bu durumdan hiiiiçç şikayetçi değilim. Uyku düzenimde de sorunlar var. Ama dert değil. 48 saat uykusuzlukla şehir dışından gelip direk bale dersine gitmişliğim var. Tabii depresyonun varlığında uyku, yeme bozuklukları ayırt edici olabilir o ayrı. Ama kendini etiketleme. Geçmişte öyle olması şuanda da öyle olduğun anlamına gelmez. Geçmişte grip oldun diye bu ömrünü grip ile geçireceğin anlamına gelmez. Sigara konusuna gelince yanıtı sen vermişsin zaten. Depresyon gelir diye korkup zorlayamıyorum kendimi diyorsun. Bunlar bilinçaltının oyunları... Anladığım kadarıyla senin depresyona girme korkun var. Şimdi depresyonda olmakla depresyona girmekten korkmak da başka şeyler. Ben şu sözü çok severim ve çoookk defa paylaşmışımdır. Tekrar yazıyorum: "Beyin çok güçlü ilginç bir çarpan. İçine ne atarsak; onu dallandırıp budaklandırır. Defalarca kez büyüterek bize geri verir. İçine küçük bir çöp attığımızda emin olabiliriz ki az sonra dünyanın en büyük çöplüğü bizim olacak. Bazen temizlemeye çalışırız bu çöplüğü... Ne yazık ki çoğu zaman başaramayız. Bir çöp tanesi dahi girse beyin çarpmaya başlamadan çöpü boşaltmaktır çözüm... Her çöp bir endişemizdir. Endişeleri temizlemenin yoluysa hayra yormak..." Sana basitçe anlatmam gerekirse bir bitkiyi beslemek için sularız. Suladıkça büyür, gelişir, güçlenir. Korkularda böyledir. Eğer korkularını beslersen (Korkularının gıdası endişelerin) güçlenirler, daha da büyürler ve hayatını ciddi derecede etkileyen boyutlara gelirler. O nedenle korkularını besleme... Bir şey yapacağın zaman yukarıdaki sözde denildiği gibi hayra yormaya çalış. Ne kazanacağını, hayatına hangi güzellikleri getireceğini düşün. Enerjini güzelliklere harca. Depresyona girer miyim acaba? diye kendini yer bitirirsen hiçbir şeyden zevk alamazsın elbette. Bütün enerjini buna yoğunlaştırmışsın. Üstelik de yaşamını etkiliyor şuanda. Bu arada hangi telkinleri dinliyorsun bilmiyorum ancak depresyon telkinini listende bulundurma. Kararlı olduğunda hiçbir şey seni yolundan geri çeviremeyecektir. Sevgilerimle. ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
depresyondayim, sigara |
| |
Forum ve Tanışalım merhaba- ben geldimm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: DreamDuality Nickli Üyeden Alıntı @Zerynthia Bu konuda alternatif yollar arayıp, hobiler edindim zaten. Evet bahsettiğiniz gibi spor yaptım dönem dönem. Kendimi geliştirmek adına kurslara katıldım. O hariç yağlıboya resim yapıyorum. Bongo çalıyorum. Kitap okuyorum, film izliyorum. Yoga- meditasyon da ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi