| ||||||||||
|
Forum ve Tanışalım herkese merhabaa :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: melodice Nickli Üyeden Alıntı çookk teşekkürler sweet tam can alıcı noktalarımdan yakalamışsın beni.. Ben de kendime inanıyor olmama rağmen kendimce bi şekilde engeller yaratıyorum.. olumsuz etki görmedim sadece"olumsuzluk yaşayabilirim düşüncesinden" dolayı ağladım biraz. Ve dediğim gibi baş ağrısı oluştu. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) | |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Hayatımızda hep güzel tesadüfler olsun. 1.Uyurken dinleyebilirsin. 2. Dinlerken dinlediğini bile unut başka işlerle uğraş, sürekli başım mı ağrıdı, midem mi bulandı gibi düşünceleri aklına getirme. Mesela birşeyler oku, tv izle, arka fonda çalsın. Senin hiç birşey yapmana gerek yok. Bu müzikleri kulağuna gelecek şekilde açman yeterli. Yanında sevdiğin bir müzik de açabilirsin. Bir de dram tarzı dizi film veya müziklerden bu dönem de kaçınmanı ve daha neşeli şeylere yönelmeni tavsiye ederim. Karikatür oku mesela. Odağını dağıt. Sürekli of puff, içim sıkılıyor modundan uzaklaşmaya çalış, yürüyüşe çık kendini eve kapama, derin derin nefesler al ver. Aldığın verdiğin nefesin farkında ol. Daha ne diyim? Harika bir dizi tavsiye özeti yaptım. Hadi şimdi iyi olmaya başlamanın ikinci adımında sıra.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Forum ve Tanışalım herkese merhabaa :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: melodice Nickli Üyeden Alıntı çookk teşekkürler sweet tam can alıcı noktalarımdan yakalamışsın beni.. Ben de kendime inanıyor olmama rağmen kendimce bi şekilde engeller yaratıyorum.. olumsuz etki görmedim sadece"olumsuzluk yaşayabilirim düşüncesinden" dolayı ağladım biraz. Ve dediğim gibi baş ağrısı oluştu. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi