![]() |
nasıl yani? sadece müzik dinleyip iyi olacağımı mı söylüyorsunuz? söz yok yani? lütfen biri evet veya hayır desin |
Cevap: nasıl yani? tek müzik yetmez ben kendim hergün ddüzenli olarak hızlı konuşma oldugu için kalemle çalışma yapıyorum . müzklerde bana bunu yaapmaamı sglıyo güven veriyor va daha birçok şey |
Cevap: nasıl yani? Müziklerin altında sizin duyamadığınız sadece bilinç altının duya bileceği sesler konuşmalar var yani telkinler siz sadece müziği duyabiliyorsunuz..Telkini hazırlayan Atakan bey Müziğin içine bilinçaltının duyabileceği bir frekenasta telkin yerleştiriyor.Sadece müzik değil. |
Cevap: nasıl yani? sadece müzik değil ..müziğin altında duyulmamasının sebebi bilinçli halinin duyduklarını redetmemesi aynı zamanda..böylelikle telkinler sen duymadan bilinç altına oturuyor ve sen değişime başlıyorsun..tabi istersen..tabi önüne ket vurmazsan.. |
Cevap: nasıl yani? bu telkinlerin ne olduğu ile ilgili birkaç örnek görebilmem mümkün mü |
Cevap: nasıl yani? tabiiki mp3 bolumde hem telkinler hemde icerikleri mevcut .. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/ |
Cevap: nasıl yani? çok faydalı oldu. İşin temelini şimdi anladım sanırım. |
Cevap: nasıl yani? ::) sevgiler.. |
Cevap: nasıl yani? merak ettiğim şu. Örneğin suçluluk duygusu için klasik bir müzik var bunu dinliyorum. ve siz diyorsunuz ki bu müziğin içinde bizim duyamadığımız telkinler var. O zaman bu telkinler istenirse her hangi bir müzik parçasının (pop, arabesk,türkü,rack) içine de konabilir. Eğer bu söylediğim doğru ise o zaman dinlediğimiz müziğin her hangi bir rolü yok gibi. Doğru mu anlamışım? cevap lütfen... |
Cevap: nasıl yani? evet doğru ..istersen ney versiyonunu istersen doğa versiyonnunu dinle..burda 3 tür var zaten pop arabesk filan yok şimdilik bunlarla idare et..zaten ben müziklerin içindeki sözlerin çok nemli olduğunu düşündüğüm içn iyikide bu müzikler sözsüz..tekrar tesekkürler Atakan bey.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 PM. |