![]() |
Cevap: nasıl yani? arkadaslar bi sorum olcak bu telkinleri günde yarım saat falan dinlesek faydası olurmu forumda 8 saat demişler de ben dinleyemiyorum okadr |
Cevap: nasıl yani? Alıntı:
Telkinleri dinlemek için özel bir şey yapmana gerek yoktur... televizyon izleye bilir.. kitap okuya bilirsin..müzik dinleye bilirsin... gece uyurkende dinleye bilirsin.... |
Cevap: nasıl yani? Çok güzel bir durum. Müzik dinleyip kendimize bir fayda dokundurmak, bilinçaltımızın çalışma sitemini anlayıp, bundan yararlanıyoruz. Bence bilinçaltlarımız bize teşekkür ediyordur çünkü sürekli o kadar sınırlayıcı, kötü herşeyin farkında olmak durumunda ki; biz bilincimizle farketmsek bile bilinçaltımız herşeyin fakında ona yardım edip bir güzellik yapıyoruz, hakediyorlar kesinlikle.blissySağlıklı bilinçaltları olsa tüm insanlığın, cennet dünyada olur. |
|
Cevap: nasıl yani? O zaman benim aklıma şöyle bir kuruntu geliyor. Piyasada dinlediğimiz bir çok müzik var? Bu müziklerin içeriğine kötü maksatlı insanlar her türlü negatif veya kötü niyetli telkinler yerleştirebilirler. Acaba bundan sonra müzik dinlemesem mi? |
|
Cevap: nasıl yani? merhaba arkadaşlar. sadece 4 gün önce bi rastlantı sonucu buldum bu siteyi ve psikoloji okuma isteğiminde etkisiyle 4 gündür günde 2 saat sitede dolanmaktayım (= ( tabi ramazandan sonra sgara bırakma girişiminde bulunmayı düşündüğüm için müthiş bi rastlantı ve henüz sigara bırak telkinini dinlemediğim halde günlük sigara tüketimim %5o azaldı yarım pakete düştü, aklıma gelsede içimden gelmiyo içmek rt67 ) ilk günümde suçluluk ve ego dinledim akşama kdr ve akşam ev ahalisiyle + sevgilimle tartısmalar yaşadım kendimi hiç hissetmediğim kadar sinirli hissediyodum, 2.gün yatıstı biraz ve dik yürümeden ziyade dik oturma gereksinimi hissetmeye başladım ( hep kambur oturduğm söylenirdi, 3 gündür sırtım ağrıyo dik oturmaktan art56art56 ). sabırla aram açık olduğundan dayanamadım dün mutluluk telkinlerinide indirdim ve bugünde kendine güven telkinlerini indirdim günlük 10 saate yakın durmaksızın dinliyorum şimdi nasılmıyım? sebepsiz yere mutluyum, özellikle dinlerken oluşan baş ağrılarım geçtiğinde 18 yılımn en güzel günlerini yaşıyorum, öncelkle atakan bey olmak üzere bugüne kdr sitede emeği geçmiş herkese teşekkürler. neden buraya yazdım bilmiyorum şuan çok içmden geldi nası teşekkür ediceğimi bilmiyodum ben.. buyrun hepinize258892588925889258892588925889258892588925 889 ayrıca bi sorum olucak, ben pc de iken aynı anda 2 telkin dinledim bu gece yani örn: mutluluk doğa sesleri vers winamptan + kendine güven klasik vers. gom playerdan. sizce bu zararlımıdır & faydalımıdr. devam etmelimiym?? |
Cevap: nasıl yani? BENDE 5GÜN ÖNCE KATILDIM YENİYİZ.HOŞGELDİK HOŞBULDUK GERÇEKDEN SÜPER BİR SİTE 10 SAAT İYİ DİNLEYEBİLİYORSUN BEN 3SAAT ANCAK DİNLEYEBİLİYORUM. CDYEDE AKTARMAYI BİLMEM HER DAKİKADA PC AÇAMIYORUM.SORUNA GELİNCE KARIŞIK DİNLEYİP KENDİNİ İYİ HİSEDENLER VARMIŞ. |
Cevap: nasıl yani? tşkkür ederm bende gayet iyi hissediorm.. |
Cevap: nasıl yani? bugün yataktan kalktığımda üzerimde bir dinçlik ve rahatlık vardı. müziklerin tesiri mi yoksa psikolojik mi olduğunu bilmiyorum. daha ileriki zamanlarda değişimleri paylaşmaya devam edeceğim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 PM. |