Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Hayatım Değişti Demek İstiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/5892-hayatim-degisti-demek-istiyorum.html)

sanemce 13-04-2008 11:32 PM

Hayatım Değişti Demek İstiyorum

Merhabalar
1973 doğumluyum ancak milattan önce doğmuş gibi hissediyorum. forumu iki gün önce keşfettim. bana "karamsarsın" diyenlere "hayır karamsar değilim, gerçekçiyim" derken, gerçeklerden mi kaçıyorum diye düşünmeye başladım. hayatla sen kazandın ben kazandım yarışımın %100 benim galibiyetimle sonuçlanmasını istiyorum. aranızda aktif bir katılım gerçekleştirebilirmiyim bilmiyorum ama pozitif enerjilerinizi duyumsayacağıma inanıyorum.

Sevgiler

hayalayaz 13-04-2008 11:44 PM

Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum

sanemce
istediğin pozitif enerji olsun reiki listeme aldım senide..tek yapacağın hergece yatarken hayal ayazın gönderdiği reikiyi sevgiyle kabul ediyorum demek saygılı sevgiler

pisimbat 13-04-2008 11:50 PM

öncelikle hoş geldin ben sitemizin asi cat56 si
insanın hayatı değişmiyor haytla mücadeleyi kazanıyor sadece değişen biziz şahşi fikrim tabiki bu bu savaşta başarılar

sanemce 13-04-2008 11:54 PM

hayalayaz çok teşekkürler kabul etmek ne demek onur duyarım tender45

pisimbat zaten ben değişsem hayatımda otomatikman değişecek thumbsanim

çok teşekkürler sevgiler

meninje 14-04-2008 12:35 AM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar
1973 doğumluyum ancak milattan önce doğmuş gibi hissediyorum. forumu iki gün önce keşfettim. bana "karamsarsın" diyenlere "hayır karamsar değilim, gerçekçiyim" derken, gerçeklerden mi kaçıyorum diye düşünmeye başladım. hayatla sen kazandın ben kazandım yarışımın %100 benim galibiyetimle sonuçlanmasını istiyorum. aranızda aktif bir katılım gerçekleştirebilirmiyim bilmiyorum ama pozitif enerjilerinizi duyumsayacağıma inanıyorum.

Sevgiler

Aramıza hoşgeldin sanemce kiss3

Bende henüz 2 haftamı bile doldurmadım buralarda, çok yeniyim. Ama eminim burada pozitif enerjiden fazlasını bulabiliriz. Yeterki inanalım ve bu aileye vakit ayıralım tender45

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sanemce
istediğin pozitif enerji olsun reiki listeme aldım senide..tek yapacağın hergece yatarken hayal ayazın gönderdiği reikiyi sevgiyle kabul ediyorum demek saygılı sevgiler

Hayalcim bu listeden benim niye haberim yookk agl34 Aşk olsuuunnn... Eğer hala yerin varsa benide ekler misin lütfeeeeennnn clapping

sanemce 14-04-2008 12:42 AM

teşekkür ederim meninje. bende mutluyum burada olmaktan. okunacak o kadar çok şey varki ttli3

değişimi istedikten sonra burada olupta değişmemek neredeyse imkansız hale getirilmiş ttli3

hayalayaz 14-04-2008 01:16 AM

meninjeciğim sen zaten listemdesin..tüm hayatım değişti milleti yenisiyle eskisiyle..listemde sizin enerjiler evrendeki portalda bekliyor isteyin aksın..aslında yeni gelen arkadaşlar hariç herkes biliyor hergece saat 24 te kanal olup reiki gönderdiğimi.. ben yeni gelen arkadaşlardan isteyen olursa gönderdiğimi yazıyorum...hepimiz değişimi yaşarken zorlanabiliyoruz..bu yüzden hepimizi reiki ile desteklemenin iyi olacağını düşündüm..ve her gece reiki gönderiyorum..saygılı sevgiler

meninje 14-04-2008 03:05 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
meninjeciğim sen zaten listemdesin..tüm hayatım değişti milleti yenisiyle eskisiyle..listemde sizin enerjiler evrendeki portalda bekliyor isteyin aksın..aslında yeni gelen arkadaşlar hariç herkes biliyor hergece saat 24 te kanal olup reiki gönderdiğimi.. ben yeni gelen arkadaşlardan isteyen olursa gönderdiğimi yazıyorum...hepimiz değişimi yaşarken zorlanabiliyoruz..bu yüzden hepimizi reiki ile desteklemenin iyi olacağını düşündüm..ve her gece reiki gönderiyorum..saygılı sevgiler

reiki gerçekte neyi ifade eder, kanal ne demektir, evrendeki portalda akması gereken ne, bizi reiki ile destekleyince düşmekten mi kurtulacağız y789anlamadım ama senin ne yaparsan yap güzel yapacağını, Rabbiminde ancak güzel olanı ulaştıracağını benim ise güzel enerjiye ihtiyacım olduğunu bunlarında ancak ve ancak güzel enerjiyi oluşturan tuğlalar olduğunu biliyorum. Ve senden gelecek bütün güzel enerjileri koşulsuz şartsız kabul ediyorum kiss3

shamanic 14-04-2008 06:39 PM

merhabalar sanemce hoşgeldin yanımıza.. http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/12.gif

tatlıcadı 14-04-2008 06:48 PM

hoş geldin :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 PM.