![]() |
Hayatım Değişti Demek İstiyorum Merhabalar 1973 doğumluyum ancak milattan önce doğmuş gibi hissediyorum. forumu iki gün önce keşfettim. bana "karamsarsın" diyenlere "hayır karamsar değilim, gerçekçiyim" derken, gerçeklerden mi kaçıyorum diye düşünmeye başladım. hayatla sen kazandın ben kazandım yarışımın %100 benim galibiyetimle sonuçlanmasını istiyorum. aranızda aktif bir katılım gerçekleştirebilirmiyim bilmiyorum ama pozitif enerjilerinizi duyumsayacağıma inanıyorum. Sevgiler |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum sanemce istediğin pozitif enerji olsun reiki listeme aldım senide..tek yapacağın hergece yatarken hayal ayazın gönderdiği reikiyi sevgiyle kabul ediyorum demek saygılı sevgiler |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum öncelikle hoş geldin ben sitemizin asi cat56 si insanın hayatı değişmiyor haytla mücadeleyi kazanıyor sadece değişen biziz şahşi fikrim tabiki bu bu savaşta başarılar |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum hayalayaz çok teşekkürler kabul etmek ne demek onur duyarım tender45 pisimbat zaten ben değişsem hayatımda otomatikman değişecek thumbsanim çok teşekkürler sevgiler |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum Alıntı:
Bende henüz 2 haftamı bile doldurmadım buralarda, çok yeniyim. Ama eminim burada pozitif enerjiden fazlasını bulabiliriz. Yeterki inanalım ve bu aileye vakit ayıralım tender45 Alıntı:
|
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum teşekkür ederim meninje. bende mutluyum burada olmaktan. okunacak o kadar çok şey varki ttli3 değişimi istedikten sonra burada olupta değişmemek neredeyse imkansız hale getirilmiş ttli3 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum meninjeciğim sen zaten listemdesin..tüm hayatım değişti milleti yenisiyle eskisiyle..listemde sizin enerjiler evrendeki portalda bekliyor isteyin aksın..aslında yeni gelen arkadaşlar hariç herkes biliyor hergece saat 24 te kanal olup reiki gönderdiğimi.. ben yeni gelen arkadaşlardan isteyen olursa gönderdiğimi yazıyorum...hepimiz değişimi yaşarken zorlanabiliyoruz..bu yüzden hepimizi reiki ile desteklemenin iyi olacağını düşündüm..ve her gece reiki gönderiyorum..saygılı sevgiler |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum Alıntı:
|
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum merhabalar sanemce hoşgeldin yanımıza.. http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/12.gif |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum hoş geldin :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 PM. |