![]() |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum hoşgeldin sefalar getirdin. hayal hanım o listede bende mevcutmuyum? merak ettim. bende yatmadan önce meleklerle çalışma adlı yazımı okumadan desem olur değilmi? |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum cent, shamanic, tatlıcadı, mumin.okan çok teşekkürler hepinize ttli3 iyiki gelmişim k8908 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum mümin o, listede hayatım değişti memleketinin tüm insanları mevcut..yeni gelenlerde dahil..meninjeciğim..ana sayfada reiki konusu var oraya gir çok detaylı bilgiler var arkadaşlar sağolsun ne biliyorlarsa eklediler siteye...yinede soruların olursa..sor ben yanıtlıyayım..konu iki üç cümleyle anlatılacak gibi değil.. tatlı cadı hoşgeldin canım. |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum [b] degişecenn degişecen heee hee ben biliyom geçmişi okuyom khkh56 hatta zeki mürende seni görecek kıskandım seni yaaa gezerken gördüm direk reiki olayına girmişler bende o yokdu kuru bi hg bide karamsarsın diyolardı sevincli |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum şükürler olsun Serkan'cım değiştim evet ttli3 yeterli mi dersen, değil elbette. daha öğreneceğimiz o kadar çok şey var ki.. biz değişimi, gelişimi istedikçe Allah ilgili fırsatları çıkaracak karşımıza.. yollarımızın burada kesiştiği gibi.. şanslıyız.. mutluluğumuz daim olsun ark5 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum Alıntı:
Forumla tanışmamız aynı ay içersinde olmuş. Ama ben telkinlerin ilk etkilerinden bayağı etkilendim sanırım, foruma katılmam zaman aldı.Yukarıdaki sözünden sonra bu kadar aktif bir başarı için seni tebrik ediyorum.Önemli olan değişime hazır olmak ve istemek. Mutluluğunun daima artmasını temenni ediyorum.Sevgiler... kiss3 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum Sanemce hoşgeldin aramıza y789 Mutlu paylaşımlar khkh56 Biraz geç oldu ama idare et smil56 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum smil56 hoşbuldum Redflowers umarım aranızda bana da yer vardır music45 Alıntı:
|
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum Biraz bakınmam gerek aslında şöyle sağıma soluma.Pek yer var mı kuşkuluyum o konuda. Ama sen ufak tefek bir şeysin sığışırsın bir kenara khkh56 Sığamam ben dar yere diyorsan tutmayalım biz seni khkh56 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum acık çekiliverirsin kenara ne olacak canım smileydance daha olmadı kendi yerini verirsin bana smil56 aaa tutun tutun beni girlhaha tutmasanız da geldim artık yani yapçak bişey yok khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:56 PM. |