![]() |
Hayatım Değişti Demek İstiyorum Merhabalar 1973 doğumluyum ancak milattan önce doğmuş gibi hissediyorum. forumu iki gün önce keşfettim. bana "karamsarsın" diyenlere "hayır karamsar değilim, gerçekçiyim" derken, gerçeklerden mi kaçıyorum diye düşünmeye başladım. hayatla sen kazandın ben kazandım yarışımın %100 benim galibiyetimle sonuçlanmasını istiyorum. aranızda aktif bir katılım gerçekleştirebilirmiyim bilmiyorum ama pozitif enerjilerinizi duyumsayacağıma inanıyorum. Sevgiler |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum sanemce istediğin pozitif enerji olsun reiki listeme aldım senide..tek yapacağın hergece yatarken hayal ayazın gönderdiği reikiyi sevgiyle kabul ediyorum demek saygılı sevgiler |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum öncelikle hoş geldin ben sitemizin asi cat56 si insanın hayatı değişmiyor haytla mücadeleyi kazanıyor sadece değişen biziz şahşi fikrim tabiki bu bu savaşta başarılar |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum hayalayaz çok teşekkürler kabul etmek ne demek onur duyarım tender45 pisimbat zaten ben değişsem hayatımda otomatikman değişecek thumbsanim çok teşekkürler sevgiler |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum Alıntı:
Bende henüz 2 haftamı bile doldurmadım buralarda, çok yeniyim. Ama eminim burada pozitif enerjiden fazlasını bulabiliriz. Yeterki inanalım ve bu aileye vakit ayıralım tender45 Alıntı:
|
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum teşekkür ederim meninje. bende mutluyum burada olmaktan. okunacak o kadar çok şey varki ttli3 değişimi istedikten sonra burada olupta değişmemek neredeyse imkansız hale getirilmiş ttli3 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum meninjeciğim sen zaten listemdesin..tüm hayatım değişti milleti yenisiyle eskisiyle..listemde sizin enerjiler evrendeki portalda bekliyor isteyin aksın..aslında yeni gelen arkadaşlar hariç herkes biliyor hergece saat 24 te kanal olup reiki gönderdiğimi.. ben yeni gelen arkadaşlardan isteyen olursa gönderdiğimi yazıyorum...hepimiz değişimi yaşarken zorlanabiliyoruz..bu yüzden hepimizi reiki ile desteklemenin iyi olacağını düşündüm..ve her gece reiki gönderiyorum..saygılı sevgiler |
|
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum merhabalar sanemce hoşgeldin yanımıza.. http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/12.gif |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum hoş geldin :) |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum hoşgeldin sefalar getirdin. hayal hanım o listede bende mevcutmuyum? merak ettim. bende yatmadan önce meleklerle çalışma adlı yazımı okumadan desem olur değilmi? |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum cent, shamanic, tatlıcadı, mumin.okan çok teşekkürler hepinize ttli3 iyiki gelmişim k8908 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum mümin o, listede hayatım değişti memleketinin tüm insanları mevcut..yeni gelenlerde dahil..meninjeciğim..ana sayfada reiki konusu var oraya gir çok detaylı bilgiler var arkadaşlar sağolsun ne biliyorlarsa eklediler siteye...yinede soruların olursa..sor ben yanıtlıyayım..konu iki üç cümleyle anlatılacak gibi değil.. tatlı cadı hoşgeldin canım. |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum [b] degişecenn degişecen heee hee ben biliyom geçmişi okuyom khkh56 hatta zeki mürende seni görecek kıskandım seni yaaa gezerken gördüm direk reiki olayına girmişler bende o yokdu kuru bi hg bide karamsarsın diyolardı sevincli |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum şükürler olsun Serkan'cım değiştim evet ttli3 yeterli mi dersen, değil elbette. daha öğreneceğimiz o kadar çok şey var ki.. biz değişimi, gelişimi istedikçe Allah ilgili fırsatları çıkaracak karşımıza.. yollarımızın burada kesiştiği gibi.. şanslıyız.. mutluluğumuz daim olsun ark5 |
Forumla tanışmamız aynı ay içersinde olmuş. Ama ben telkinlerin ilk etkilerinden bayağı etkilendim sanırım, foruma katılmam zaman aldı.Yukarıdaki sözünden sonra bu kadar aktif bir başarı için seni tebrik ediyorum.Önemli olan değişime hazır olmak ve istemek. Mutluluğunun daima artmasını temenni ediyorum.Sevgiler... kiss3 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum Sanemce hoşgeldin aramıza y789 Mutlu paylaşımlar khkh56 Biraz geç oldu ama idare et smil56 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum smil56 hoşbuldum Redflowers umarım aranızda bana da yer vardır music45 Alıntı:
|
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum Biraz bakınmam gerek aslında şöyle sağıma soluma.Pek yer var mı kuşkuluyum o konuda. Ama sen ufak tefek bir şeysin sığışırsın bir kenara khkh56 Sığamam ben dar yere diyorsan tutmayalım biz seni khkh56 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum acık çekiliverirsin kenara ne olacak canım smileydance daha olmadı kendi yerini verirsin bana smil56 aaa tutun tutun beni girlhaha tutmasanız da geldim artık yani yapçak bişey yok khkh56 |
|
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum Sana bütün yerler feda olsun gülüm kiss3 Benimki hariç tabi khkh56 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum çok misafirperversiniz canım dlckrn neyse ki ben gelirken koltuğumu da getirmiştim aa34 aa34 hiç bi yere gitmem artık aa34 aa34 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum Hıı gitmiycem diyorsun yani blook Son kararın yani blook Hiç mi umut yok?Bir tanecik bile mi? Neyse canım.Geç otur bir köşeye sessiz sessiz.Fazla gürültü yapma e mi? khkh56 |
Ynt: Hayatım Değişti Demek İstiyorum sessiz sessiz mi oturayım.. ben ses sistemim ve mikrofonunla birlikte gelmiştim siirokul ve diyorum kiii djj Heeey Hayatımdeğişti Forum Ahalisiiii İyiki geldiiiiim ve iyikiii burdayıııııım thumbsanim smileydance |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:02 PM. |