![]() |
Cevap: Benimde Hayatım Değişebilir mi? kılıç bey sudem arkadaşıma katılıyorum mademki sevgi dolu bir insansınız sevmeyi aşkı sarılmayı bilen birini bulursunuz ona kızmayın karşımıza çıkan insanlarda muhakkak bizden bir parça taşıyor yoksa hayatımızda olmazlar değilmi ....demekki o sizin eksik kaburganız değilmiş erkekler eksik kaburgalarını ararlar oraya uymassa enide sonunda ayrılık olur ....eksik kaburganızı bulmanız dileğiyle |
Cevap: Benimde Hayatım Değişebilir mi? Alıntı:
eşciğim gitmiş semt pazarından benim çok istediğim o saksıdaki minik domateslerden almış gelmiş..şimdi birkaç gün bekledik domatesler büyüsün de yiyelim diye, baktık büyümüyor, meğer cinsi öyleymiş, büyümezmiş..okuldaki bir arkideş söyledi bunu bana...ben bunu eşceğizime söylemeyi unuttum tabi, gariban hala bekliyorki domatolar büyüsün yiyelim! bugün dedimki 'bak canısı, domatesin biri kızarmış, hadi sıra sende, ye!' şöyle bi baktı domatese, sanırsınız kurbanlık koyuna bakıyor! sonra da; ' ben yemem onu, o daha bebek!' demesin mi?! girlhaha söyledim büyümeyecekmiş diye ama inanmıyor bana! |
Cevap: Benimde Hayatım Değişebilir mi? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 PM. |